Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mysle

czy jest w ogóle taka możliwosc??????????

Polecane posty

Gość nie wiem co mysle

witam wszystkich zdecydowalam sie napisac poniewaz dreczy mnie jedna mysl czy po ponad miesiacy kobiecie w ciazy rosnie brzuszek??? otóz mam 21 lat stosuje antykoncepcje(tabletki) nigdy sie nie spozniam z braniem tabletek, ponad miesiac temu miałam swoj pierwszy raz i potem kilka razy kochałam sie ze swoim chłopakiem,i chciałam sie zapytac czy jesli w przerwie wystąpiło u mniekrwawienie tak jak to byc powinnno to czy jest mozliwosc ze zaszłam w ciąze?? bo albo mi sie zdaje albo mi brzuszek wydaeło...i tak sie zastanawiam czy moze to ciąza...prosze o odpowiedz...dziekuje

Gość nie wiem co mysle
uspokojcie mnie albo dajcie swiadectwo prawdzie

Gość natasza12a
nie martw sie napewno nie jesteś w ciąży.Brzuszek dopiero zaczyna rosnąć po 4 miesiącach ciaży a to ze krwawilas moze być wynikiem brania tabletek,radze ci isć do ginekologa ale w ciąży napewno nie jestes.pozdrawiam

Nie jestes w ciazy. Brzuch nie rosnie miesiac po zaplodnieniu. Wydelo cie z innym powodow. Moze zatrzymanie wody w organizmie jesli dopiero niedawno zaczelas brac pigulki.

skoro wystapilo krwawienie-spokojnie nie jestes w ciazy:)a brzuszek ze troszke urosl-czasem tak bywa przy braniu anty

Gość nie wiem co mysle
no własnie dopiero 3 miesiac biorę tabletki no i jesli na prawde byłabym wciązy to przeciez juz by sie nie odstało a dzidzie bym przyjeła sredecznie z całego serduszka no ale skor mowicie ze tak nie jest to zostaje mi tylko przytaknąc :) moze własnie zaczał sie okres kiedy przybiore kilka kg przez tabletki ;)

spokojnie:Dorganizm potrzebuje czasu by przyzwyczaic sie do wiekszej dawki hormonow:Dpozdrawiam

Gość nie wiem co mysle
dziękuję i równiez pozdrawiam serdecznie :)