Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z wenus

znudzilam mu sie ??

Polecane posty

Gość dziewczyna z wenus

Spotkalam sie rano z moim misiem wyciagnelam na spacer a ten po poltorej godz mowi ze idzie do pracy choc prace zaczynał o 13.00 a chcial isc o 12.00 :/ jakby nie mogl tej godz ze mna jesczze posiedziec bo musial isc i wczesniej napic sie piwa ://///// wkurzyłam się , bedzie chcial wieczorem sie spotkac to mu powiem ze juz przeciez sie widzielismy, i jutro to samo :////// :((((((((((((( ja bym zrobila wszystko by z nim jeszcze posiedziec a on ??

Gość e-mail
witaj!

Gość ach te problemy
a moze za czesto sie widujecie i jak to dla faceta ma za mało powietrza?

Gość e-mail
poprostu nie mozna facetowi za czesto okazywać, ze ci zalezy jest wtedy zapewny siebie i .......... a z reszta sama widzisz!

Gość dziewczyna z wenus
no widze wlasnie , musialam sie wyzalic :/ chyba zaczesto wedlug niego sie widujemy, ja bym tam mogla na okraglo.... odmowie mu dzisiaj spotkania ....

Gość dziewczyna z wenus
jak myslicie ?

Gość lady figo fago
o matttko... jaka Ty płytka i pusta jesteś...:o masz 13lat czy co? :o "z moim misiem"...:o półtorej godziny to Ci mało z samego rana? trzeba też normalnie zyć, a nie łazić codziennie na 3godzinki na spacerek...:o dorośnij :o

Gość ach te problemy
najlepiej narazie odmówic bo jak on zobaczy ze az piszczysz za nim to bedzie to wykorzystywał a ty bedziesz wiecznie siediała i czekała na niego i zrobi sie mniej miło niz teraz

Gość dziewczyna z wenus
tzn do pracy tylko mial na chwile przyjsc cos zabrac i to wsyzstko a nie siedziec i pracowac ;]

Gość ryszarda_P
To on wali pwsko przed pracą? Ciekawe... I tak już w południe zaczyna?

Gość ach te problemy
jak facetowi założysz smycz i za mocno bedziesz ciągnac w swoja strone to juz sie mozesz z nim pozegnac daj mu troche luzu nie chciał siedziec z toba to niech spada wieczorem zrob kontre powiedz ze masz jakies zajecie i teraz ty nie mozesz

Gość e-mail
brak zrozumienia dajcie spokój nie macie podobnego problemu to wynoch i tyle! zajmij sie cyms innym nie spotykaj sie z nim na razie!

Gość ach te problemy
a ile ty masz lat jesli to nie tajemnica?

Gość dziewczyna z wenus
21 lat a to moj pierwszy powazny partner... dzieki "ach te problemy" za te slowa, odmowie mu dzis spotkania bo napewno zadzwoni. Masz racje ze powinnam miec swoj honor. reszta komentarzy innych osob jest zbędna

Gość ach te problemy
jesli to pierwszy powazny partner to musisz bardzo rozważnie postepowac zeby go nie stracic ale pamietaj tu mozesz przeczytac rozne wypowiedzi ale i tak zawsze nalezy kierowac sie tym co ty czujesz i uwazasz

Gość lady figo fago
pierwszy poważny... szkoda tylko, że Ty jesteś taka dziecinna mimo tych 21 lat... masz taki dziecinny styl mówienie (pisania) typu : fajnie/super, misio, "ja bym tam mogla na okraglo" itepe... nie dziwię mu się, że czasami ma Cię dość i się wykręca...:o

Gość dziewczyna z wenus
tez mi sie zdaje ze powinnam jednak troche dać sobie z nim spokoj... spotkam sie moze z kolezanką bo ją troche tez zaniedbałam ... bedzie trochę ciezko bo jestem przyzwyczajona do spedzania z nim wieczorow ale dam sobie radę

Gość dziewczyna z wenus
Ja jestem dziecinna?? popatrz na swój nick "LADY FIGO FAGO" haha ! Dobrze ze ty uzywasz czystej polszczyzny !

Gość kleop
lady figo fago nie ma czasem forum dla wrednych krytyków po co te komentaże chcesz sobie ulzyc? mysle ze te teksty sa tu zbedne

Gość nareszcie zes na oczy
ale wy jestescie dziecinne....boooooze

Gość dziewczyna z wenus
aha i jeszcze LADY FIGO FAGO jak ty mowisz na swojego mężczyznę?? bo rozumiem ze nie uzywasz zadnych zdrobnien. Albo co gorsza nie masz nikogo i cie denerwuje ze ktos moze powiedziec na swoje kochanie "misio" , bo ty nie masz takiej mozliwosci...

Gość lady figo fago
"dziwczyno z wenus" wierzysz pewnie we wróżby, jesteś drobiazgowa, ubierasz się nudnie,jestes blondynką i w ogóle... takie mam wyobrażenie Ciebie... przed oczami staje mi taka prowincjonalna gęś... :o a ja owszem, używam poprawnej polszyzny i do tego nawet używam znaków interpunkcyjnych! widać Twoje wykształcenie po tym, jak piszesz, uwierz mi dziewczyno... :o

Gość lady figo fago
ba! kocham niesamowicie i zazwyczaj zrwacam się po imieniu jak zwracam się do niego przy kimś. osobiście po prostu mówię na ty. a misio to jest dobre dla dzieci... użyłabyś słowa 'kochanie' to ok... nic nowego... ale misio? co, on dzieckiem jest? :o

Gość lady figo fago
zwracam się do niego po imieniu*

Gość dziewczyna z wenus
ale jestes wredną osobą , pewnie twój Mężczyzna ciebie tez rzuci ze względu na twoj charakter.. poczekaj jeszcze troche... i nie jestem plastikową lalą za jaką mnie masz. Narazie profesjonalistko. !

lady figo fago popieram cie! autorka musi miec albo nie wiecej niz 16 lat albo jest niezwykle infantylna osoba!

21 lat? heheheh ooostrooooo nie dziwie sie ze mu sie znudzilas

Gość lady figo fago
jestem zła na siebie, ze wdałam się w dyskusję z Tobą i zniżyłam się do Twego poziomu. nic więcej nie dodam.

Gość dziewczyna z wenus
lady figo fago juz cie tu nie widze :P wynocha