Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wal się w pupe

durne polskie baby

Polecane posty

Gość wal się w pupe

mamy zacofany świat.Musimy wszystkim i wszystko udowadniac, ze wszystkiego sie tłumaczyć, uwazac na kazdy krok, na wszystko, pokazujemy obraczki by wiedzieli- Nie jestem stara panna. Wkurzamy sie na innych bo nam niewygodnie, chcemy by zycie nam gładko szło, a to wkurza nas baba na przystanku, a to korki, a to kolejki a to jakas młoda siksa w kolejnej ciązy, a to brak podwyzki, a to pogoda, a to laska na forum , a to szef, a a to zupa za zimna. narzekamy i sie kłócimy.W innych krajach tak nie ma.Więcej miłości i uśmiechu laski.

Gość vevu
ktoś Cie tu trzyma? nie? to wypierdalaj najlepiej za wschodnią granice albo idż toczyć takie dyskusje na zebraniu kółka różańcowego..

Gość chamidło
to prawda. Juz pierwszy wpis o tym świadczy- dowalic, zmieszac z błotem, a niby dlaczego ktos ma miec lepiej ? taka anegdota. Polak jak zazdrości sąsiadowi krowy to pójdzie i mu ja otruje, a w ameryce jak ktos zazdrości krowy sąsiadowi to robi wszystko by taką samą sobie kupic jak sąsiad.

Gość vevu
ja dowalam? ja tylko tłumacze koledze, że zamiast pierdolić i narzekać niech sie za siebie weżmie i wydupcza tam gdzie jego zdaniem jest lepiej

Gość Kfaśnieska
Te, vevu, idź sobie poruszać skórą w wannie, to może ci ulży. Kolega (lub koleżanka) "wal sie w pupe" ma całkowitą rację, bo mało komu nie chce się zacisnąć pośladów i wziąć się do roboty, tylko czekają aż wszystko spadnie z nieba i zawsze będzie wygodnie. Chyba nie w tym wymiarze.