Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu ja z nim jestem

wady mojego faceta

Polecane posty

- jest golodupcem, do tego mlodym i niedojrzalym, dopiero studiuje, nie pracuje, zyje na utrzymaniu rodzicow - jego rodzice mi sie nie podobaja, sa prostaccy - jest wierzacy i praktykujacy- ja nie wierze i nie wyobrazam sobie, zeby np chodzic z nim do kosciola - ma dla mnie malo czasu - jest maminsynkiem, woli z mama ciasto piec niz na impreze isc - ma pryszcze -nie znam w ogole jego znajomych, nigdy mnie nie wzial na jakies spoaknie z nimi, zreszta jak jestesmy 2 lata razem to moze 2 razy sie z nimi spotkal, ale kiedys widzialam jego jednego kolege i mnie mu przedstawil( gadalismy 2 minuty) i sie dziwi, bo przeciez jego znajomych poznalam:O na razie na tyle.nie wiem, czemu ja z nim jestem w ogole:(

Gość wenuskaaaaaaa
bo jesteś taka prostaczka jak on

Gość lady figo fago
ja tez tego nie wiem... :o

dla mnie to wada, nie mam ochoty na slub koscielny itp.:O

to jesteś głupia niedojrzałą suka daj mu spokój i wypierdalaj sie lansować w klubach

Gość syfki syfki syfki
moze powyciskaj mu te pryszcze, faceci to lubią.

Gość eqwe
(no, wady to też subiektynie odbierane jako niekorzystne czyjeś cechy dla mnie czyjaś wiara i praktykowanie też byłoby wadą i mam prawo tak to widzieć, i zależnie od tego oceniać czy ktoś się nadaje na mojego partnera czy nie, to tak samo jak jakiś facet ma prawo mnie nie akceptować bo nie chodzę do kościoła)

Gość wujenka1
a w jakim jestescie wieku???

Gość co to znaczy....
jak ktos jest golodupcem? chodzi bez majtek czy co?

Zapomnialam dodac,ze oboje mieszkamy na oddziele lecznictwa zamknietego w Lubiazu.

Gość jezuuusieee
dziewczyno ty sie lecz!!! to nie są wady. rodzice sa prostaccy?? bozeeeeeeee zycze tobie zeby jak najszybciej z toba zerwal bo debilka jestes,naprawde. pryszcze ma??czy to nienormalne?? studiuje?? to sie ciesz ze z obibokiem jakims tępym nie jestes. jak czytam takie glupoty to az plakac sie chce,ze tak plytkie kobiety istnieją :o

a może to ja jestem prostaczką?:o

Gość znowu to ja...
dajcie spokoj, dziewczyna chciala sie wyzalic, nie najezdzajcie zaraz na nią! sami jestescie prostakami!!!!!!!!!

Gość jezuuusieee
jest prostaczka bo zastanawia sie czemu jest z facetem ktory ma pryszcze i jego rodzice sa prostakami. zenuuuaaaaaaaaaaaa :o zmien nastawienie autorko.

np taka sytuacja- jestem u niego sa tez inni goscie, rodzina ,facet jego siostry, ogolnie duzo ludzi bo to bylo w swieta- a jego mama wchodzi do pokoju i mowi "e ty daj cos dziadkom pod dupe zeby mieli na co usiasc" i tego typu teksty? na moje to prostactwo, nic innego:O

ja nie rozumiem jak można aż tyle wad wymienić u gościa, którego się kocha?? Przecież w przypadku PRAWDZIWEJ milości nie maja takie pierdoły większego znaczenia.

To,ze tak pisze moze byc wynikiem lekow jakie mi dzis zaaplikowali.

Gość pryszcz na dupie
rzuć go,jeżeli rodzice sa prostaccy,to on taki sam będzie wczesniej czy później.Czym skorupka za młodu nasiąknie.......

Gość boisz się być sama
ale lepiej być samemu, niż patrzeć na taką mizerię. Zbyt dużo niezgodności, to źle wróży.

Gość Pryszcz na dupie
Czym pryszcz na dupie za młodu nasiąknie:PP

Gość prsdfdgcgc
po jakiego hooya ty wogole sie z nim spotykasz ? czy wy durne szmaty nie macie wogole szacunku do siebie i innych umawiacie sie byle z kim aby tylko nie byc same? dobrze ci tak durna pizdo, nie umawiaj sie z osoba ktora ci sie nie podoba.oby ciebie zle traktowal, choc tobie to i tak wszystko jedno