Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam

preparat odbudowujący zniszczone włosy

Polecane posty

Gość pytam

Preparat nazywa się Kerastase resistance. To cement termiczny, po nałożeniu go na włosy można podobno bez obaw prostować prostownicą i nie martwić się, że zniszczy włosy, gdyż to właśnie gorąco prostownicy uaktywnia składniki preparatu. Chciałam zapytać czy któraś z was go używa i czy faktycznie jest taki rewelacyjny...bo cena to niestety około 100 zł i wolę się upewnić czy warto.

Gość pytam
można to kupić w drogerii czy raczej w sklepie z profesjonalnymi kosmetykami do włosów ??

Gość locatio
piszcie jak cos wiecie tez mam zamiar to zrobic

Gość pytam

Gość Alabama_Alabama
włosa nie da się odbudować, jedynie można go wygładzić i nabłyszczyć

dokładnie, nie ma szans by odbudować włosa. Jedynie przez cieńcie staje się mocniejszy. A poprzez kosmetyki wygładzony i nabłyszczony

hej,tez chciałam spróbować tego kerastese,jednakże mieszkam za granicą i jak dotąd nie mogę tego nigdzie znależć,chyba sie przejdę do jakiego salonu.heheheh

ostatnio widziałam ten biosilk w drogerii superpharm, można też zapytac u fryzjerki, moja koleżanka kupiła to u fryzjerki

Gość pytam
dowiedziałam się, że można to kupić tylko w salonie l'oreala. Ja poszłam do sklepu z profesjonalnymi kosmetykami do włosów i w końcu kupiłam maseczkę Nutri seduction firmy Alfaparf do włosów suchych i kręconych (ku radości mojego narzeczonego,bo on woli jak nie prostuję włosów). Po pierwszym użyciu mogę powiedzieć, że jestem zadowolona. Włosy są błyszczące i miękkie, zupełnie inne niż wcześniej, ładnie się kręcą i nie puszą...wcześniej miałam kupkę siana na głowie, dlatego wolałam prostować Maseczka kosztowała 54 zł.

Wiem, że temat już nie pierwszej "świeżości" ale jednak - teraz na rynku pojawiają się coraz to nowsze produkty i może podzielicie się jeszcze jakimiś swoimi znaleziskami? :) I przyznacie, że w necie zdecydowanie łatwiej dostać profesjonalne kosmetyki niż w sklepach stacjonarnych?

Gość ahaaaaaaahahhh
A czym chcesz pospamować, Motylku? :o