Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może ktoś to przeczyta

Warto schudnąć, żeby podobać się facetom?

Polecane posty

Gość kocham ryby
tak napisałaś o 17:35 Nie chcę odchudzać się na siłę, bo ja naprawdę kocham jeść. Nie lubię owoców, warzyw, chudego mięsa, ryb, czyli tego wszystkiego, co najmniej tuczy a o 19:06 napisałas że lubisz... ja smaże ryby na teflonowej patelnii bez tłuszczu... zawsze do tego dużo surówki czy sałaty i dużo dużo sportu ... chcesz schudnąc a nie robisz nic w tym kierunku...

Gość dla chcącego nic trudnego
ja schudłam ostatnio 10 kg z 66 na 56 kg przy 180 cm... mimo że wyglądam chudo to podoba mi się to że nosze rozmiar S spodni i bluzek .... jak byś chciała to bys napewno schudła ale brak ruchu i ciągle fast food nie pozwoli Ci na to ;)

a ja powiem tyle, ze nie musisz dla nikogo chudnac. Jedyne co moge ci poradzic to zmienic sposob odzywiania bo fastfood to nie jest dobry pomysl na zycie. Zrob cos dla siebie i zacznij odzywiac sie zdrowo. Moze sie okazac ze troszke zrzucic jedzac smacznie i zdrowo i nie odmawiajac sobie jedzenia. ja kocham jedzenie i uwielbiam gotowac. Nie zwazam na godziny jedzenia i jestem szczupla a jem ogromne ilosci. Wlasnie mam sniadanko i jem wczoraj upieczone szaszlyki z mieska drobiowego z cebulka i pieczakami. Dla wlasnego zdrowia zmien diete :) pozdrawiam :)

Gość zaskoczonaa
dla chcacego nic trudnego, przy tym wzroscie i tej wadze wygladasz raczej bardzo chudo. Odchudzilas sie 10 kg choc nie wazylas za duzo, to juz raczej anoreksja...