Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paweleks

agencja towarzyska

Polecane posty

Gość mały ksiaze
a próbowałas inaczej zarabiać papierki zawsze mozna zarabiać na 10000 tys sposobów i wyrwać sie z .......... jestes mądrą dziewczyna tylko pomyśl inaczej otwórz swoje ja stan przed lustrem i powiedz sobie to............................... co chcesz wiecej kosmetyków wiecej wydawać w galerii czy czegoś wiecej

Gość mały ksiaze
nie mam bujnej wyobrażni zyje tu na ziemi chcesz pogadamy przy kawie

Gość mały ksiaze
życie sie tak ułożyło to TY układasz sobie życie

Purpurowa a co myslisz na temat tirowek one wiecej zarabiaja czy moze maja bardziej przechlapane?

Gość mały ksiaze
oki mam inne podejscie jezeli chcesz porozmawiac przy kawie to napisz

Gość mały ksiaze
a ten facet to kto jakis fifarafa 21

Gość Purpurowaaa Łza
nie wiem nic na temat tirowek cos mi sie obiło o uszy,ze mają strasznie niskie stawki. ale juz nie pamietam jakie noman,omen pamietam ,ze powiedziałam ze ja bym za takie pieniadze nie sprzedawała swojego ciała. jak byc prostytutką- to chociaż za niezł kase, by coś z tego ponizenia miec.

Gość Purpurowaaa Łza
mały ksiąze- zyjesz w chmurkach.. czy Ty myslisz ze ja wychodze na kawe z ludzmi ktorzy wiedza co robię? mam kumpli do piwka i wypadow i prywatnie nie zniosłabym rozmowy na ten temat. prywatnie chce sie bawic i nie myslec o tym co robie.

Gość mały ksiaze
To baw sie dalej...............

Gość Purpurowaaa Łza
tomaszekkk a czym to sie rozni? i to dziwka i to,bo obie sprzedają ciało a ty sponsorujesz czyli płacisz za sex.

To mniejwięcej taka różnica jak jechać trabantem a jechać mercedesem. Przedewszystkim cała kasa jaką dam dziewczynie trafia do niej i tylko do niej, brak jest pośredników jak w agencji co zbierają większość kasy, a dziewczynie nie wiele zostaje Pozatym dziewczyna sponsorowana jak chce to się bzyka a jak nie to nikt jej do tego siłą nie zmusza. W agencji jak się nie chce bzykać to wpierdziel dostaje a siniaki potem widać z pod tony pudru. Ble ohyda. Zalet sponsoringu jesssst barrrrrdzo duuuużżżżżoooo. A na końcu może być nawet zakochanie, ale to się nie często zdarza. Też przyłączajcie się do akcji: POPIERAM SPONSORING - DZIEWCZYNY SPONSOROWANE

Gość Purpurowaaa Łza
tomaszekk a czemu tak usilnie chcesz płacić za sex? Przecież wszystko co opisałeś mozesz miec za free jak wejdziesz w związek z dziewczyną, naweeeet to zakochanie. A zapewniam Cie w agencji nie leją- ani klientow ani dziewczyn. W wiekszosci pracują dziewczyny z dobrej woli, przychodzą kiedy chcą, wychodzą jak zarobią, nie chcą- nikt ich nie zmusza. Same chcą zarobić to zarabiają. Jakichś filmow horrorowatych się naoglądałes.

Purpurowaa Za free to możesz mieć dużo chodzenia mało dupczenia a w sponsoringu jest pewność dużo bzykanka i sporo chodzenia. A Twe informacje co do agentur jest błędne. Info mam dobre. Także dziewczyny jak chcą same zarobić to znajdują sobie SPONSORA lub paru sponsorów góra 4 stałych oczywiście.

Gość Purpurowaaa Łza
Tomaszek... wczoraj byłam w agencji, nie pracowałam- odwiedzalam koleżankę, ja wole pracowac sama i mieć całą i o wiele większą kase tylko dla siebie, ale kolezanka jest zza wschodniej granicy i nie ma wyjscia, bo prywatnie nie zarobi- w agencji ma większe szanse. I powiem ci, jak chce sie urwac -wychodzi, spi tyle ile chce, nikt jej nie budzi, czasami do mnie przyjezdza na noc- na plociuchy, nie chce - bo sie zle czuje, nie pracuje, bzyka sie wtedy kiedy chce, a sama chce zarabiac, bo na Ukrainie zostawiła dziecko, wiec musi. Znam to od wewnątrz i jak to sie mowi nie ucz matki dzieci robić. naoglądałeś sie czegoś i jedziesz głupimi tekstami.

Gość mały ksiaze
mówiłem ze jestes madra kobieta bravo łezko

Gość mały ksiaze
patrzysz nazycie zwykłymi oczami ale spójrz tez innymi

Gość mały ksiaze
lezko a ile chcesz na mnie zarobic ,moze sie sprzedam ciekawe za ile telefon do mnie697898662

Gość Purpurowaaa Łza
Mały ksiąze Purpurowaaa łza jest uzytkownikiem forum a nie ogłoszeniem towarzyskim. zaraz pewnie jakis podszyw sie pojawi z kwotami - ale to pisze je i nie umawiam sie z nikim stąd.Pozdrawiam.

Gość mały ksiaze
nie chcem sie umawiac lezko tylko za ile mnie sprzedaz,a jezelin chodzi o mnie to jezeli oddaje serce kobiecie to potrafie tez zarobic

Gość mały ksiaze
znasz taka kwote za ile mozna człowieka sprzedac

Gość mały ksiaze
znam to ze kobiety sa sprzedawane od domu do domu za odpowiednia sume pieniedzy

Gość mały ksiaze
odpowiedz do tomaszak sam sobie zatancz najlepiej z wilkiem

Gość Purpurowaaa Łza
prostytutki sprzedają cialo- im jest lepsze tym cena wieksza człowieka nie mozna sprzedać? bo człowiek to ciało + dusza. duszę mozesz jedynie diablu zaprzedać..hi..hi.. Nie znam cię i nie moge ci powiedziec za ile mogłbys sprzedawac swoje ciało.

Gość mały ksiaze
ciało to ciało jak bedziesz miała 50 lat to juz nic z niego nie zostanie

Jak będzie miała 50 lat to będzie miała tyle kasy że zapomni że ma tyle lat. Purpurowaaa Łza A wracając do Twej koleżanki to uwierz mi ona ma bardzo dobrze, ale niestety to jest tylko wyjątek. Dobrze że przynajmniej ty sama to robisz a nie gdzieś w agenturniaku. A ciekawe ile masz stałych sponsorów.

cudowne życie prowadza prostytutki :) śpią ile chcą.......pieprzą sie kiedy chcą :) i jeszcze oczekują wspołczucia...bo nie miały innego wyjścia i nimi zostały :) znamy juz te głodne kawałki ;) dla mnie taka osoba to substytut kobiety....nie ma ceny dla której można sprzedawać swoje ciało i zachować godność.....tak uważam. Jedno wyklucza drugie...

a dla studentów też jest sporo pracy...wystarczy poszukać. Wiec nie mów mi że niektóre koleżanki sprzedają swoje ciało by mieć na edukację. Bo to absurd... a te co to niby robia to dla dzieci...ciekawe czy te dzieci im podziękują gdy dowiedzą sie jak mama zarabiała kasę....czy może być większy obciach niż mama prostytutka? uważam że nie...

Gość Purpurowaaa Łza
margerita- ja nie wiem kim jestes z zawodu i ile zarabiasz i szczerze mnie to nie interesuje. wiec i Ty nie interesuj się moimi sprawami i zarobkami. dulszczyzna pieprzona... zajmij sie sobą i swoim zyciem , bo zapewne nie jestes sama krystaliczna, czysta i nie masz sobie nic do zarzucenia? a jezeli jestes biała, nieskalana- to szczerze gratuluje, choć wątpie bo nie ma ideałow. Ja wole sprzedawać ciało niż pieprzyc się za free.. Ilu facetow szuka kochanki? Myslisz jak on ją traktuje? jak prostytutkę tylko za free. a..prostutucja i edukacja- nie skonczyłbym studiow , kursu pracując za 1500zeta, a jak juz bym skonczyla to musiałabym mieszkać pod mostem i jesc tynk z tegoż mostu. Moze Ty masz kogoś kto ci pomoze , maze mieszkasz z rodziną- ja sobie radze sama od 16roku zycia, sama muasze dbac o mieszkanie, rachunki, edukacje i swoje zycie na jkimś poziomie. Prostutucja daje mi duzo kasy i duzo wolnego czasu, niezależnosc materialną i bezpieczenstwo - nie mysle ze jutro nie bede miala co zjesc na kolacje. I to jest moj wybor. A tobie księżniczko nic do tego. I prosze nie obrazaj mnie, nigdy więcej- bo nie wiesz ile musze miec sily w sobie i determinacji zeby to robic. Kazdy beton potrafi krytykować... bądz wyzej ponad to, jeśli potrafisz.

Gość Purpurowaaa Łza
a..zapomnialam ja moja droga Panno nie oczekuje od nikogo litości czy wspolczucia, stoję twardo na ziemi a gdybym tego oczekiwała od kogokolwiek- zrezygnowałabym z prostytucji, bo nie ma nic gorszego jak dziwka uzalająca sie nad sobą.Znam taką- siedzi, pije, cpa- by nie myslec, a jak pije to niepracuje, bo zaden facet nie che pijanej dziwki. I tak nie ma kasy i tak. Ja jedynie sama lituje sie i wspolczuje dziewczynom zgadzającym się na bycie kochanką żonatego faceta. Przecież jest tylu wolnych kolesi, ale nie- ona zgadza sie by być uwielbiana, bo moze ma zanizoną samoocenę - zonaty facet ja rozpieszcza. A zresztą- nie jestem psychologiem i nie pokusze sie na dalszą analize.