Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAGÓDKA SŁODZIUTKA

WOLĘ NOWOCZESNE IMIONA!! KTO JESZCZE?

Polecane posty

Ty jakaś tępa jesteś autorko założyłaś topik żeby krytykować imiona które tobie się nie podobają ile jeszcze osób ma ci napisać że o gustach się nie dyskutuje wyłącz Caps Lock

Gość JAGÓDKA SŁODZIUTKA
JEŚLI CHODZI O MNIE TO NIE PODOBAJĄ MI SIĘ TE STARE IMIONA.SZANUJĘ TO ,ŻE DLA KOGOŚ MARYSIA CZY ZOSIA SĄ PIĘKNE,JA OSOBIŚCIE NIE CHCIAŁĄBYM SIE TAK NAZYWAĆ,ZA TO NIKOLA CZY OLIWIA BARDZO CHĘTNIE.

A ja uważam że Marysia to piękne imię znam Marysię dorosłą i mam Marysię małą to samo można napisać o Nikolach Natalkach Oliwiach itp. imionach ale tego bo to każdego sprawa

Gość JAGÓDKA SŁODZIUTKA
DO KASIA 28: JEŚLI NIE PODOBA CI SIĘ TEMAT TOPICU,LUB TO ŻE PISZĘ Z WŁĄCZONYM CAPS LOCKIEM TO PO PROSTU SOBIE IDZ,NIKT NIE BĘDZIE ZA TOBĄ PŁAKAŁ.NIE BĘDĘ CI UBLIŻAĆ BO NIE CHCĘ ZNIŻAĆ SIĘ DO POZIOMU TAK NIE MIŁEJ OSOBY.A DYSKUTUJĘ Z OSOBAMI KTÓRYM TEN TEMAT WIDOCZNIE SIĘ PODOBA I CHCĄ PODYSKUTOWAĆ. Ż*E*G*N*A*M

autorka jak nie wiesz dlaczego trzeba wyłączyć caps lock to sie chociaż nie ośmieszaj

Gość Zamiast nad imionami
to zastanowcie sie nad soba i swoja inteligencja i poziomem!! O GUSTACH SIE NIE DYSKUTUJE !!!!!!!!!!!!!!

Ja nie mam nic przeciwko Zosiom, Nikolom itp ale wkurza mnie jak ktoś pisze , że imię Nikola czy Kewin to krzywda dla dziecka (osobiście nie podoba mi się żadne z imion tu przytaczanych;) ale to jak pisałam kwestia gustu )

widocznie autorka potrzebuje potwierdzenia swojego zdania najlepiej aby było takie same a wykłócać sie o imiona żenada

Gość hiehie
Kiedy urodzilam Zuzie, to okazalo sie ze teraz jest pelno Zuziek na podworku i wszedzie gdzie sie przewine :D Niby takie popularne imie a wcale nie takie nowoczesne, no nie? Mam praciocie o imieniu Zuzanna. Czubki jestescie i tyle :D :D

Gość JAGÓDKA SŁODZIUTKA
DO KASIA 28-NIE WIEM SKĄD W TOBIE TYLE JADU,ALE IDZ GO UPUSZCZAJ GDZIE INDZIEJ DOBRZE ? NIE JESTEM NERWOWA TYLKO POIRYTOWANA TWOJĄ OSOBĄ.WCALE NIE OCZEKUJE,ŻE WSZYSCY BĘDA PODZIELALI MOJE ZDANIE-PO TO JEST TA DYSKUSJA ŻEBY RÓŻNE OSOBY SIĘ WYPOWIADAŁY,WCIĄŻ NIE ROZUMIEM PO CO SIEDZISZ NA TYM TOPICU SKORO TAK CI SIĘ NIE PODOBA?! NIE JESTEM W STOSUNKU DO CIEBIE NIE MIŁA,WIĘC TY NIE BĄDZ NIE MIŁA DLA MNIE. NASZCZĘŚCIE SĄ TU OSOBY KTÓRE WYPOWIADAJĄ SWOJE ZDANIE BEZ KĄŚLIWYCH UWAG I TYM BARDZO DZIĘKUJE:)

A to ciekawe co piszecie o imieniu Marysia, bo ja w liceum (uuu, kiedy to było ;-) ) miałam koleżankę Marysię i właśnie wtedy doceniłam to imię, bo wcześniej raczej za nim nie przepadałam...

Stasiu, Jasiu (nie Stanisław, Jan) ujdą, ale Józio, Gienek albo Franio raczej nie dałabym dziecq na imię ...

Gość hiehie
:D intima_31 masz racje :D zreszta chyba to wszystko przestaje miec sens, bo zaczynacie sie wszyscy miedzy soba klocic, ah ludzie przestancie, to tylko imiona! kazdy nazywa dziecko jak chce. :P PS: "czubek" czyt. szalony czlowiek, nie obrazajac nikogo oczywiscie!!!

Gość JAGÓDKA SŁODZIUTKA
DO INTIMA_31 POWIEM CI,ŻE TO IMIĘ JEST WYJĄTKOWO KONTROWERSYJNE-ZAUWAŻYŁAM TAKĄ ZALEŻNOŚĆ,ŻE ALBO KTOŚ JEST NIM ZACHWYCONY,ALBO WRĘCZ GO NIE ZNOSI. MARIA WZBUDZA SKRAJNE EMOCJE:)

Gość ty tez
wzbudzasz skrajne emocje he he he

matko jedyna... przecież chodzi tylko o imiona... i tak każdy nazwał lub nazwie swoje dziecko jak chce... bez emocji drogie Panie, bez emocji ;-)

Gość JAGÓDKA SŁODZIUTKA
JA WZBUDZIŁAM SKRAJNE EMOCJE U KASI 28 ;) ALE DOŁĄCZAM SIĘ DO PROŚBY-BEZ EMOCJI I BEZ NERWÓW:)

Gość imie swiadczy o rodzicach
Gdy czytam posty Jagodki. po stylu widze,ze ona jest z innej bajki, takiej o Nikol i Dzesice, w kazdym razie potwierdza, co mysle o srodowisku, z jakiego sie wywodzi. Mnie to nie przeszakdza , bo nie dotyczy, w mojej rodzinie się nie znajdzie.

nerwowa to ty jesteś ja sie tak tym nie bulwersuje tylko właśnie ty sama prowokujesz innych pisząc cyt : uważam ze nadawanie staroświeckich imion typu Helenka Staś itp jest jakieś dziwne\" więc sie nie dziw że dyskusja zmierza na taki właśnie tor

Gość hiehie
intima, widze ze tylko my podchodzimy do tego tematu neutralnie, tam inne Panie to pewnie az bulgocza ze zdenerwowania :D:D

Gość oliwier
:-O

Gość hiehie
o mamy tu Pana, prosimy o wypowedz bardziej rozszezona niz tylko minke :D

hiehie, podaj swoje typy ;-) moje to Gracjan, Alan, Gilbert, a córka (jak se ją urodzę ;-) ) będzie Wiktoria Michalina(Wiki po Babci, Misia po Mamie ;-) ) Zuzię, też mam w rodzinie i jest to przeurocza dziewczynka (całe 4 latka) :-)

Gość fridaaaa
tęgopyt jest ok

Gość ja za to umieram z tesknoty
Ja zawsze chcialam miec synka Kacperka( moze sie kiedys taki urodzi :D), albo Kube, Zuzia to moje najukochansze imie, odkad pamietam uwielbialam je:) poza tym Filip, Oskar, Borys, Ola( lubie zdrobnienie Olinka:D), Basia, Zosia, Wiki tez fajne imie :) za to nigdy nie podobalo mi sie imie Mateusz, jednak teraz zmienilam zdanie co do tego imienia :D:D

Gość hiehie
to wyzej to ode mnie :D siostra mnie zmylila :D:D

mi podoba się jeszcze Julia chociaż jak byłam ostatnio w ZOO z dzieckiem to co druga dziewczynka miała tak na imię osobiście znam 3 dziewczynki o tym imieniu

Gość higufyhdyhdssrs
dzieciaki są okrutne i każde imię może byc powodem do drwin. ja mam na imie Barbara i tylko niektórym wolno mówić do mnei Basiu. A Baśka to wogle mi się źle kojarzy, bo w dziecińswtwie mówili że jak koń mam imię. Teraz zawsze przedstawiam się Barbara i to mi odpowiada. Jak byłam dziciakiem to zawsze mówiłam że na 18. urodziny zminię sobie imię tak miałam dość go. Mi dla dziewczynki podoba się imię Liliana.

Gość hiehie
Barbaro, masz sliczne imie! Basia brzmi pieknie! Ja tam lubie to imie i nie wyzywalabym cie w szkole! Ja jestem Maja. Zawsze bylam Majka a teraz juz Maja :) Ludzie sami sie przestawili, poza tym kiedys byla prawdziwa Majka :D a teraz troche sie uspokoilam :D:D