Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuu

..............Pytanie do kobiet.............

Polecane posty

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuu

Kogo byście wybrały mając do wyboru niskiego i bogatego albo wysokiego i biednego??

Gość astromini30
Wysokiego i biednego:)

Gość astromini30
pewnie nie

pieniędzy sie można dorobić a wzrostu nie:P

Gość Niski i bogaty
na meza, a wysoki i biedny na kochanka...przeciez od cala prawda...

nooo sooorrry ale jakby był skurwysynem to nawet wzrost by mu nie pomógł :O poza tym w pytaniu nie ma ani słowa o wnętrzu tylko o wzroście i stanie portfela :O

Gość szczera prawda jak żadna
ja mam niskiego, grubego i biednego. Nie ma ani swojego domu, ani mieszkania (wynajmuje m2 w bloku) , nie ma także samochodu,bo za punkty zabrali mu prawo jazdy (sprzedał więc auto) , ponadto jest kiepski w łózku, a mimo to go kocham, bo jest słodki :P

Gość astromini30
Foch ma racje pytanie było tylko o wzrost ale dlaczego zostało zadane ?? Nie wiem

Wzrost to jedyna rzecz której nie zmienisz. Kasę możesz zarobić, wygląd możesz zmienić przez nowe ciuchy czy nowy fryz. Inaczej mówiąc - jesteś niski, to zapomnij o kobiecie. Nie licząc brzydul, pasztetów i totalnych desperatek.

zostało zadane bo Stańczyk chce udowodnić słuszność swojego przekonania :O

Wizualność jest ważna, ale na nią sklada się wiele cech... Bywa, że jest facet, który niby nie jest w moim typie, itp. Aż tu nagle, coraz bardziej go poznając - BUM, ma coś w sobie, zaczyna się patrzeć innaczej na faceta, wszystko nabiera innego wymiaru... Tak, jak u kobiet... Najpiękniejsza \"lalka\" ale bez \"tego czegoś\" jest niewiele warta... Dobrze, że ja jestem i piękna i mądra i mam \"to coś\"... Do tego sexapil aż kipi :P

Stańczyk, a dlaczego Ty juz nie masz w stopce, że kochasz M??? I jakiś taki rozgoryczony jesteś...

uzurpator_na_maxxa --> masz kasę, to i wzrost możesz zmienić ;-) Oglądałam program o wkręcaniu metalowych szyn w piszczele, gdzie mozna przedłużyć nogi nawet o 15/20 cm, tyle,że rok/2 musisz leżeć w szpitalu i dzień w dzień podkręcanko śrub. Koszmar!

Stańczyku skazujesz się tym samym na samotność

Gość astromini30
bogaci frajerzy są okropni

pierdzielisz jak potłuczony i tyle :P poza tym kwestia wzrostu jest też względna bo dla dziewczyny 160 wysoki jest chłopak o wzroście 170 ale dla wyższej dziewczyny już nie :P

trefny stańczyk---- pieniądze nawet bardzo duże nieskłoniłyby mnie do bycia z takim \" błyskotliwym \" i osobliwym człowiekiem --- jak ty !

169 ma mój facet i choć nie nalezy do najwyższych, to widziałam wiele niższych mężczyzn. Ja mam 160 i te 9 cm róznicy wzrostu jest na tyle odpowiednie,że mogę pozwalić sobie na chodzenie w sexownych szpileczkach :)