Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 buuuuuuuuuuuuuuuuuu

..............Pytanie do kobiet.............

Polecane posty

Go艣膰 yoola
dla mnie zdecydowanie wysoki i biedny. Pieniadze mozna zarobic a wzrostu nikt sobie nie kupi. Ja kurdupli nie lubie, dzialaja na mnie odpychajaco. I wcale nie jestem pusta, tylko lubie czuc ze facet to facet a nie jakas marna podroba. Zreszta sama jestem wysoka, mam 172 wzrostu i nie mogla bym miec niskiego faceta.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pryszcz na dupie
ja wybieram tego z m贸zgiem:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yoola
No oczywiscie z mozgiem jak najbardziej, ale biedny wcale nie musi byc glupi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewelinaaa.t
moja m艂odsza siostra ma 176 wzrostu, jest dziewczyn膮 przy kosci, a od blisko 2 lat spotyka si臋 z ch艂opakiem o g艂ow臋 ni偶szym i szczuplutkim. Prezentuj膮 si臋 do艣膰 komicznie jako para, ale uk艂ada im si臋 bardzo dobrze, swietnie si臋 dogaduj膮, szanuj膮 i planuj膮 wkr贸tce 艣lub. A wi臋c jak si臋 okazuje mo偶na 偶y膰 z niskim partnerem ;-) Jesli ludzie doskonale si臋 rozumiej膮,wspieraj膮 i kochaj膮, to wzrost nie jest w stanie stan膮膰 na przeszkodzie do szcz臋艣cia :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasia-betoniara
Tylko wysoki i z du偶ym penisem. Kurduple maj膮 zwykle kr贸tkie n贸偶ki, grube ty艂ki, ma艂e r膮czki, no i ma艂e ptaszki. Dlatego mnie brzydz膮. Dla mnie tylko takie powy偶ej 180 cm. Mo偶e by膰 i biedakiem, 偶eby tylko nie kurduplem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blondynki sa piekne
jesli nie ma iskry bozej miedzy partnerami to i wzrost czy bogactwo nie pomoze, niestety.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja spotyka艂am si臋 z niskim
facetem, i czego jak czego, ale nie jestem w stanie zarzuci膰 mu ma艂ego przyrodzenia! Pami臋tam,jak pierwszy raz si臋 kochalismy, to p贸艂 nocy by艂am zaszokowana gabarytami tego偶 osobnika no i rzecz jasna umiej臋tno艣ciami, kt贸rych za nic w 艣wiecie nie spodziewa艂am, bo wydawa艂 si臋 taki skromny, niesmia艂y, nieobyty, a tu taka WIELKA niespodzianka :D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PrzegranyGorzejNi偶Sta艅czyk
ewelinaaa.t no to Twoja siostra jest wyj膮tkiem. Ja spotyka艂em r贸偶ne kobiety, nawet takie co maj膮 po 160 wzrostu i dla ka偶dej by艂em za niski. Ostatnio pozna艂em tak膮 kt贸ra bardzo mi si臋 spodoba艂a, fajnie si臋 nam rozmawia艂o, ale na drugim spotkaniu powiedzia艂a mi 偶e dziwnie si臋 przy mnie czuje, bo jestem taki niski i drobny. A ona tego samego wzrostu co ja. No i urwa艂a ze mn膮 kontakt. Teraz ju偶 sobie da艂em spok贸j z kobietami, b臋d臋 zarabia艂 kas臋 i chodzi艂 regularnie na dziwki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blondynki sa piekne
gowno prawda kasiu-betoniaro znam niskiego z takim choojem zebys sie przewrocila.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blondynki sa piekne
co ty gadasz przegrany stanczyku ja mam 168 cm wzrostu i mam zone cud miod ulramaryna, moze jestes nudny jak flaki z olejem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewelinaaa.t
Nie za艂amuj si臋- tego kwiatu, to p贸艂 艣wiatu ,jak m贸wi膮;-) Nie bedzie ta, to b臋dzie inna. Nie szukaj na si艂臋. Przyjdzie czas,偶e poznasz t臋 jedn膮, jedyn膮 , wy艣nion膮, w kt贸rej zakochasz si臋 bezgranicznie, a ona odwzajemni Twoje uczucie. 呕ycz臋 Ci tego z ca艂ego serduszka馃憚 Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Ja nigdy na punkcie wzrostu kompleks贸w nie mia艂em, cho膰 wysoki nie jestem, bo mam 174 cm. A偶 do niedawna, kiedy to dziewczyna, z kt贸r膮 um贸wi艂em si臋 na randk臋 chyba w艂a艣nie ze wzgl臋du na wzrost mnie teraz unika. Bo randka by艂a naprawd臋 udana i my艣la艂em, 偶e mo偶e uda si臋 rozwin膮膰 t臋 znajomo艣膰. A tu \"zonk\" bo dziewczyna milczy. Jeszcze dodam, 偶e ona ma 173 cm, czyli prawie tyle samo co ja. No ale dla mnie to 偶aden problem.

Udost臋pnij ten post

Freon a sk膮d wiesz 偶e to przez wzrost? powiedzia艂a Ci? Poza tym nie jeste艣 wcale taki niski, jeste艣 艣redniego wzrostu. Po prostu szukaj dziewczyny w przedziale 155-170 cm :)

Udost臋pnij ten post

Witam:) a co to wogole za opr贸wnanie, niski a bogaty nio i wysoki i biedny? tutaj chodzi o charakter, osobowo艣膰 a nie o centymetry:)

Udost臋pnij ten post

No to zarabiamy razem, bo ja te偶 mam co艣 kobietom do udowodnienia :) Tylko boj臋 si臋 偶e zanim b臋d臋 mia艂 tyle kasy ile wystarczy, 偶eby zaimponowa膰 kobiecie to si臋 zestarzej臋 i 偶adna mnie nie zechce.

Udost臋pnij ten post

odczaruj臋 wam ten topik! :P Co prawda si臋 nie wypowiem, bo mi si臋 nie chce na ten temat (jest krety艅ski, nawiasem m贸wi膮c) ale prze艂ami臋 kl膮tw臋 Sta艅czyka, bo ostatnio czniam r贸wno to, co ludzie powiedz膮, czy jak tam mnie nazw膮. Przyzwoita dojrza艂o艣膰 ma swoje dobre strony jednak. :D

Udost臋pnij ten post