Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vervgr

chce mi sie siku podczas seksu..

Polecane posty

Gość vervgr

czy to normalne, ze gdy mam orgazm chche mi sie siku i jakis zcas po tez, czuje parcie na pecherz;| przeciez nie bede latac do kibla;| jak to jest?

Gość on nachwile
A mnie to by nawet podniecało jakbyś się podczas orgazmu posikała, a jeszcze po moim fiutku - odlot !

Gość vervgr
moze ktos jeszcze sie wypowie?powaznie

spoko, nie przejmuj sie. tez tak czesto mialam. ale wyczajilam ze jak przed seksem pojde na sekundke do lazienki to spoko, moj facet to rozumie :) pozdrowki

Gość on nachwile
No tylko że ja mówiłem poważnie

Gość eeeep
efekt rozluznienia miesni - spoko - na luzie dziewczyna z Ciebie... Pozazdroscic chlopakowi ...

Gość czekolada099
mi tez sie nieraz chce ale teraz wczesniej to ide sie zalatwic

Gość vervgr
no mam nadzieje, ze jak pojde przed seksem do wc to wczasie seksu nie bede miala potzreby, bo nie chce latac do kibla co pare minut.moze mam slaby pecherz bo w oglle jak cos wypije to zaraz ide do kibelka a inni dopiero za jakis czas. zpunktu patrzenia chlopaka, to chyba nie jest jakis problem?

Gość vervgr
nie wiem jak to sie dzieje, ale nawet jakis cas po stosunku, ciagle latam do kibla;|

Gość wera653
tez tak mam dlatego jak wiem ze bedzie seksik to stsram sie nie pis duzo i i de do lazienki bo mam wrazenie ze sie posikam

ale dobrze jest po seksie oddać szczoszka bo to oczyszcza z bakterii wiec sie tak do konca nie wysikiwujcie :D

Gość asiiia
Też tak mam czasami, ale ostatnio poznałam faceta który zauważył, że w czasie orgazmu popuszczam troszkę i tak go to podnieciło, że namówił mnie na pójscie na całość...:)sikałam kiedy miałam ochotkę...takich orgazmów nie miałam nigdy w życiu jeden po drugim a facet ma bzika na moim punkcie...:)

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
no to się zdarza i nazywają to squirting, czy jakoś tak. Rzecz polega na tym, że w czasie orgazmu kobitka ma wytrysk moczu. Można też wykonywać inne ćwiczenia - np. wstrzymywać maksymalnie oddawanie moczu, a partner ma starać doprowadzić partnerkę do orgazmu (dowolnymi metodami). Wtedy orgazmowi będzie towarzyszyć nagłe oddawanie moczu - właśnie squirting. Jaki tego efekt - po kilkukrotnym ćwiczeniu tego zachowania potem podczas normalnego oddawania moczu kobieta będzie odczuwać dużą przyjemność - porównywalną z orgazmem. (Dane wg źródeł niemieckich). Spróbujcie tego - i napiszcie o swoich odczuciach ...

Gość Yo asik
hej, mi tez bardzo czesto chce sie siusiu podczas seksu ale raczej mi to przeszkadza:-/nie moge sie skupic na czerpaniu przyjemnosci z seksu a skupiam sie na tym zeby wytrzymac do konca:-) staram sie isc do lazienki przed kazda akcja

Gość emeryk
SQUIRT to nie jest wytrysk MOCZU!!!

Gość to nie mocz
Jak chce sie siku to nie latajcie do kibla. Itak podczas orgazmu się nie wysikacie, to normalne.

Gość emeryk ma racje
zdecydowanie! [z doswiadczenia]

Gość tez bym chciała
ale niestety squirt mi nie wychodzi :(

Gość tez bym chciała
za to w skacie zrywam gacie:classic_cool:🖐️