Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pumpernikel

MAGNES

Polecane posty

Mam koleżanke która codziennie spozywa jedna kapsułeke MAGNEZU z witamina B 6. Kiedy jestem przy niej zawsze czuje miesamowite pole magnetyczne i przyciaganie...urocze

Gość MILUSI
A ja znam jedną co łyka wapno... Czuję przy niej zapach panów budowlańców (niemyjących się miesiącami)

Gość ...........oj............
Siemka Pucio! To juz nie przyciągają cię czerwone kiecki?

Gość MILUSI
Ale ma znaczenie komu łykasz ???

Grzesznico Magdaleno to musisz uwazac na siebie jesli zabijasz tak swoja uroda...a czym zabijasz w tej swojej urodzie dokładnie, czyli jaką cześcia ? czuje ze chyba nie wnetrzem co ?

Gość MILUSI
Nie o to mi chodziło ... Komu z ręki jadasz ( łykasz ) ??? (uff - wybroniłem się jakoś :-) )

Gość Józefina Olaboga
magnes i magnez nie mają ze sobą nic wspólnego poza 5 literami

Gość astromini30
Pucio jakie piękne porównanie:)

Gość MILUSI
Pucio myśli o czym konkretnym ????? Zaczynającym się na c... lub p... lub d... ??? c - czoło p - policzek d - dołek w brodzie :-"

Początek-zabijam urodą, następny etap-kto dożyje-błyskotliwością... Do kolejnych nie dotrwają- są już raczej nieprzytomni :D :P Ps. Pucio , nie mialam Cię za takiego snoba :D

Wiekszosc kobiet czuje ze moje porównania sa piekne....ale jeszcze piekniejsze jest to kiedy czuje te przyciaganie, te wibracje pola magnetycznego pochadzacego z magnezu i vit B 6...

Gość MILUSI
No cóż ... Ja tylko mam wrodzoną yntylygyncję

Gość astromini30
motylki w brzuchu:)

Grzesznico Magdaleno czuje ze powinienem miec dzis na moim topiku kombinezon ochronny. Dlaczego ?...Im blizej im bardziej czytam i zblizam sie do twoich odpowiedzi tym wiecj ciepła czuje....goraca jestes..uuuuu..zmienmy temat

Gość MILUSI
Pucio ??? posrało cię

Myslisz ze Grzesznica MAgdalena nie zasługje na to ? Skoro tak..to odwołuje to co powiedziałem

Nie zaprzeczam... Zresztą, tak sobie myślę i obserwuję dluższy czas - wielu tutaj ściemnia i ściemniać może... ja postanowilam sprawdzać reakcje ludzi naprawdę, zwyczajną prawdę, która , jak to w życiu bywa \" w oczy kole\"... Na codzień mam dość pewnych rzeczy, więc co mi tam, kto ma mnie polubić to polubi, bez względu na to, że jestem , jak jestem ... A jestem.... :P Chm...

Magdaleno ja czuje ze odrobineke zaczynam Cie lubiec ale jedna mysl mówi abym zbytnio nie był temu posłuszny..

Tez tak mysle..dlatego czuje ze powinienem płynac z nurtem mojej intuicji wzgledem ciebie..Ja jestem Gondolierem a ty mozesz podziwiac widoki......umiesz pływac ?

Umiałam, ale topiłam się kiedyś i ... :( Ale wodę uwielbiam ... I uwielbiam patrzeć, jak ktoś pływa... Wtedy sobie wyobrażam , że też tak beztrosko wskakuję do wody i .... nurt mnie niesie... :)

Ja umiem bardzo dobrze pływac..i moge Cie wyratowac nawet wtedy gdybys podczas tego rejscu głeboko zatopiła sie w myslach..Wtedy skacze i cie ratuje i czujesz ze cie wyciagam na powierzchnie...ale pamietaj ze bedziesz wtedy mi winna swoje zycie..albo conajmniej jakas niespodzianke..:)

Ojej :P , jestem pod wrażeniem, fajnie to zabrzmiało, obiecująco... Mam nadzieję że nie zaliczasz się do tych, co to są jak \"krowa, która dużo ... itd\" Tak, mój obrońco, zawsze mnie wyratujesz, z każdej opresji... Lubię właśnie takich męskich samców :P , przy których mogę poczuć się bezbronna...

Jak krowa nie jestem... ale lubie łąke szczególnie wtedy kiedy czuje ze moge sie na nie poturlac...

Dzień minął mi nienajgorzej... Narazie trzyma mnie adrenalina, jutro ważne sprawy, zakańczam pewien etap... Jak dobrze pójdzie, odbijam sobie to w sobotę :P

Brzmi obiecujaco czuje wiec ze ni ic mi nie pozostaje jak tylko zyczyc Ci powodzenia i trzymac kciuki..cokolwiek to jest