Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pumpernikel

MAGNES

Polecane posty

Oprócz adrenaliny czuje ze jest duzo wiecej rzeczy które moga Cie podtrzymywac...mam wymieniac ? tak na forum oficjalnie ?

Niestety mnie już nie bedzie bo musze zając sie moimi meskimi sprawami...zycze miłego balsamowania...i czuje ze woda bedzie wspaniała....ale mozesz mi wysłac pozdrowienia

Czuje ze moge Ci powiedziec i jest tego duzo ale powiem Ci o tym w najbardziej niespodziewanym dla Ciebie momencie....nawet czuje ze moge Ci sie przysnic...

Dzieli nas odleglłosc i czuje ze bedziesz sie balsamowac sama..a ja czuje ze wtedy bede mógł spokojnie zając sie meskimi sprawami..choc ciekawosc mogła by zmienic kierunek wiatru

Teraz pędzę pod ten prysznic... Masz przynajmniej gwarancję, że poślizgu (na kafelkach) nie będzie... Będzie za to spienione cialko... Może jednak te męskie sprawy poczekają... :P Przynajmniej napisz mi coś - wiesz o czym...

Gość ot taka jedna

Ja już wróciłam, świeżutka... Widzę, że ... Ok, miłej nocy :) Ja jeszcze trochę pobędę na kafe, daj znać (jak coś) :P Zazdrośnice-precz ! Marny i żalosny Wasz los :P

Gość tempa jesteś
i myslisz ze mozesz jiec kazdego?hi hi nic barrdziej blednego,taka suka jak ty to nic nie warta