Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SUGARMOUSE

JAK UWIERZYĆ W SIEBIE....????

Polecane posty

A nie wiecie - jak będę kręcić dziennie po pół godzinki przez 3 tyg. to ile tak mniej wicej mogę mieć mniej w boczkach...wiem, że każdy organizm inny...ale tak plus minus...

Gość sgsg
tak szczerze to ten Twoj facet jakis taki malo taktowny :( a on jest taki doskonaly? idealny? umiesniony itp? wkurza mnie hipokryzja niektorych mezczyzn. wiele wymagaja od kobiet a sami...szkoda gadac. po pierwsze -jesli chcesz schudnac -OK ale ZROB TO TYLKO I WYLACZNIE DLA SIEBIE!!!! :*

Jasne, że chce dla siebie, a on mnie do niczego nie zmusza. Gdybym była facetem tez nie chciałabym żeby moja dziewczyna była pulchna.

Gość sgsg
wyglad jest wazny - ja to wiem. schudlam i czuje sie atrakcyjnie ( a moj facet mowi mi ze jestem za chuda i wolal mnie wtedy!! :) ) tylko pytam sie czy twoj facet jest taki super? nie ma oponki na brzuchu? ramiona ma umiesnione itp? jest przystojniakiem w modnych ciuchach, ze swietna fryzura itp? poza tym Ty nie jestes gruba!!

Gość jesteś laska
Sugar, ale Ty nie jesteś pulchna! Ja bym się załamała, jakby mój facet robił jakieś aluzje dotyczące wyglądu. ALE. Wcześniej napisałam, że mój nic nie mówił, jak trochę przytyłam, ale teraz sobie przypomniałam, że raz jak już byłam maxymalnie zapuszczona, to powiedział mi (niby w żartach, no ale...) że wyglądam jak Fiona ze "Shreka" ale... ta po zmianie :o Masakra. Ale to tylko raz mu się takie coś zdarzyło, bo od razu dostał opieprz, że co on jest taki idealny itp. Poza tym wtedy szybko schudłam i już nigdy mi nic nie powiedział :) A może swojemu też zacznij robić jakieś aluzje, że siłownia może by mu się przydała itp, na pewno będzie zaskoczony takim obrotem spraw :D.

Gość sgsg
dokladnie! o to mi chodzilo! niech facet zauwazy ze on tez nie jest idealny! moj ukochany powiedzial mi kiedys ze on lubi kobiece ksztalty ( no to teraz ma kiche bo waze 54 kg/173 cm :) ) wiec zawsze mu sie podobalam. ale jakby uwazal ze jestem za gruba to nie mowilby mi tego wprost a np. zabieral na obiad zamawiajac salatke, wyciagal na rower itp. tak postepuje ktos taktowny i kulturalny. jakbym uslyszala od niego "musisz schudnac" albo " najlepiej jakbys wazyla ilestam" to bym chyba poszla sie nazrec z rozpaczy :P ale najpierw bym sie odgryzla czyms w stylu " super by bylo jakbys mial te 20 cm" :P

On wie o tym, że nie jest idealny i zawsze to powtarza...że każdy mu mówił - gdzie znalazł taka dziewczyne...dla mnie on jest śliczny...jak to mówią nie ma brzydkich ludzie tylko rózne gusta. Jemu też się nie podobaja tyki. Jak zaczynam sie odchudzac to zawsze mówi tylko nie przesadź i nie schudnij 10kg...czasem bym chciała, ale jeszcze mi sie to nigdy nei udało. Kiedyś oglądaliśmy dziewczyny na necie...wybierałam i mu pokazywałam...to żadna z tycj co ja pokazywałam to mu sie nie podobała- zawsze było \"za chuda\" albo \"brzydka z twarzy\" \"szukaj takiej podobnej do ciebie\" I dogodź tu facetowi... On powiedział, że chce żebym miała dawną figure. Czyli te 58, max. najmniej 55kg. Hmmm...a szczerze to jak miłam 58kg to tez był brzuch itd. No ale jak nie lubi chudych...powiedział, że musi mieć za co złapać i nei chce żeby mu się moje kości wbijały.

Mi się marzy 52kg. Ale nigdy tyle nie ważyłam od czasu kiedy urosłam do 170cm ;) A pozatym on jest chudy (ma 69kg przy wzroście 179cm) i strasznie źle się teraz czuje jak z nim ide...tak sobie zawsze mysle, że jak ktos idzie za nami to widzi dupe jak szafa 4-ro dzrzwiowa i jego jak pół mojej.

SUGARMOUSE - jak skończylam szkołe podst miałam 174 i ważyłam 48 kg... pomyśl jaka była tyczka .. jak dziś się ważyłam to waże 62,5 przy 180 :)

ale mi ciągle mało i mało... mam 3 siniaki na brzuchu od kręcenia 30 minut ciężkim hula hop .... chce mieć w talii 65 a mam 71 :(

kręce dopiero tydzień.... ubyło mi cm ... dla mnie to dużo.... kręce na podejścia po 15 minut czyli w sumie 30 minut dziennie ;)

a ja tak sobie pokręce, że heeeej nie potrafie😠 obiłam sobie ręke i już mam siniaka :O znów mam taki humor jak wczoraj, a myślałam, że będzie lepiej 😭

od 2 sekund do 5 minut bez przerwy... podnosiłam ... kręciłam i tak czasami 60 minut ... nie poddałam się :) ćwiczenie czyni mistrza ;)

i co nauczyłaś się?? Mi teraz nawet ciężko pisać - tak mnie ręka boli, głupim hula hop tak sobie obić:O

A czy wypełnienie hula hop np. kaszą zwiększa efekt? Czyli czy lepiej działa ciezkie hula hop? :D

Udało mi się pokręcić 15 sekund i już myślałam, że umie ,ale jednak nie...potem znowu hulahop spadało... Właśnie wróciłam z aerobiku,zmęczona jestem... Może mi coś wyjdzie z tego i będzie mniej 4 kg z 3 tyg. Zobaczymy.......

SUGARMOUSE - ja ćwiczylam czasami 1,5 godziny... ćwiczenie czyni mistrza... nie poddawaj się .... zapewnie Ci się uda... 3 kg do 1 czerwca mi się wydaje że jest wykonalne :)

🖐️ No tak ćwiczenia to podstawa. Hulahopem kręcić na biodrach nie umie :( ale wyszukałam w necie tą aerobiczna szóstke weidera... zaczne od dzisiaj...to samo na aerobiku robimy...to trosze sie juz wprawialam. Pewnie jakbym teraz dopiero zaczynała to nawet bym się nie podniosła...;)

posłuhajcie piosenki NATURAL DREAD KILLAZ-UWIERZYĆ W SIEBIE :)

ale a6w nie spali Ci tłuszczu na brzuszku ... a ja hula nie kręce na biodrach a na talii :)