Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie stara ale JARA

Dlaczego związek młodej dziewczyny ze starszym facetem jest POTĘPIANY?

Polecane posty

Gość lexie22
oddałabym wszystko by być ze starszym facetem, tak żeby miał max 32-33 lata, ja mam 22 i uważam, że to idealna różnica, nie wyobrażam sobie być z kimś w moim wieku, nie dość, że wyglądają jak dzieci to jeszcze mamusie im piorą i gotują, dla mnie to nie męskie i aseksualne

Gość Tristan123
ale zdajesz sobie sprawę , że ktoś rolę tej praczki przejmuje?;-)

Gość laleczka1933
Ja mając 17 lat poznałam mężczyznę, który miał 31 lat i... jesteśmy ze sobą prawie dwa lata za dwa miesiące dokładnie dla lata i co? Da się! Jeśli facet jest w porządku a dziewczyna ma coś w głowie to why not. Nie wyobrażam sobie życia z kimś innym. Już sporo rozmawialiśmy o wspólnym życiu, dzieciach, tylko wszystko w swoim czasie, na początku skończę szkołę i studia a potem wspólne życie.

Gość swoj
OMG Ale pierdół tu piszecie. Pier........ sceptycy. Prawda, że w większości takich związków facet czegoś chce, albo wręcz odwrotnie dziewczyna. Jednak zakładanie, że chce wykorzystać, a dziewczyna to gówniara zauroczona, to tylko pokazuje wasz debilizm, że sami jesteście niedojrzali. Wiek nic nie mówi o dojrzałości, to dwie odrębne sprawy. Rozumiem obawę rodziców, ale jak niektórzy pisali od razu prokurator na kolesia to p***b. idzcie się powiesi. . Sam mam 27 lat i nigdy nie miałem dziewczyny. Tak wyszło że obecnie mam kontakt głównie z towarzystwem w wieku licealnym i początku studiów(nie jestem nauczycielem i nic podobnego). I w tym towarzystwie naprawdę jest kilka fajnych i dojrzałych emocjonalnie dziewcząt mimo młodego wieku. Mi nie zależy na sprawach tych co wszyscy myślą że chłopak w tym wieku chce, mi trzeba po prostu się przytulic obejrzeć razem film pójść na spacer. A jeszcze co do prokuratora najpierw poczytajcie prawo bo nie macie pojęcia na ten temat. Osobiście uważam ze wiek dozwolenia jest za niski

Gość gość
Bo glupi facet jestes...swoj.Kup sobie lalke i sie przytulaj :D

Gość gość
Później będziecie narzekać, że wasze misie albo zmienili was na młodszą albo już dziadzieją a wasi rówieśnicy was nie chcą tylko wolą nasteczki :P

Gość gość
Inaczej wygląda związek np. 23 latki z 45 latkiem a inaczej 16 latki z 33 latkiem ...w tym pierwszym przypadku oboje to dorośli ludzie a drugim to jeszcze dziecko wiec nie dziw się ,że jest to potępiane.

Gość gość
Witam, Poszukuję do programu telewizyjnego osób , które są w związku z młodszym mężczyzną lub młodszą kobietą (około 10 lat lub więcej) i chciałyby sprawdzić czy mogą ufać swojemu partnerowi / partnerce. Jeśli ma Pan/Pani taką sytuację lub zna kogoś, kto mógłby być zainteresowany - proszę o przesłanie numeru telefonu, a oddzwonię i opowiem o szczegółach. Rozmowa jest niezobowiązująca i nie oznacza udziału w programie. Zgłoszenia pod adresem wer.stanuch@gmail.com Pozdrawiam !

Gość gość
bardziej potepiany jest starszej z młodym

Ja zawsze miałem młodsze od siebie. Głównie 16-17 lat.. I dalej bym tak chciał :) Ktoś zainteresowany??? hihi