Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pepek

wiem,ze trudno pozbyc sie rozstępów, ale czy....

Polecane posty

Gość pepek

sttsując balsamy przeciw rozstępom, mozna przeciwdzialac nowym?? rozstpey mam do wahan wagi... teraz chce sie odchudzic i boje sie ze nabyje nowych rozstępow...

rozstępy powstają jedynie kiedy nagle dużo przytyjemy!!! więc chudnij bez obaw ;)

bo jak są jeszcze w oklorze lekko różowym to jest możliwość zredukowania, bądź zlikwidowania

Gość pepek
ok 2 lat i sa jasne:(

:P odchudzaj się spokojnie stosuj balsamy , jest maść Contratubex na blizny, dziewczyny pisały ,że pomaga na rozstępy :D

w tej chwili nie wiem, kosztowała ok 40 zł ,niezbyt duże opakowanie

aha...a znasz moze jeszcze jakies inne mascie na rozstepy...ja mam ich troche na udach:(ale sa w kolorze rozowym wiec nie wiem czy sie ich pozbede:( i mam jeszcze jedno pytanko..znasz moze jakies stronki z cwiczeniami na uda i brzuch??

Witam, nieprawdą jest to że rozstepy pojawiają się tylko przy tyciu, jak to napisała beatryce. Wiem sama po sobie.W ciągu ostatnich 2 miesięcy schudłam 9 kg. i pojawiło sięu mnie mnóstwo rozstepów. szczególnie na biodrach pupie i plecach (tył na wysokości bioder). Doszukałam się m.in. tutaj na forum informacji o tym, że rozstepy pojawiają się również przy odchudzaniu. Zaczełam ćwiczyć, używam żelów antycelulitowych i codziennie pod prysznicem masuję się specjalną gąbką, do tego później krem antycelulitisowy i masaż ok.0,5 h specjalnym przyrządem. Celulit ginie ale rozstępy są i chyba się ich szybko nie pozbęde.Zastanawiam sie nad kupnem jakiegoś specyfiku na nie, tylko chcę aby był skuteczny, może coś polecicie? Słyszałam o maści cepan, ale niewiem czy jest dobra?