Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Fnt

P艂askostopie

Polecane posty

Go艣膰 Fnt

mam problem, chyba mam p艂askostopie:(:( moje stopy sa szeroki i bardzo nie艂adnie wygl膮daj膮 w pantoflach i innych szczup艂ych butach:( czy kto艣 ma podobny problem??? jak mozna temu zaradzi膰???Prosze o odpowiedz

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zimna wydra
hej. no c贸偶 ... witam w klubie ko艣lawych:p 艂膮cze sie z Tob膮 w b贸lu poniewa偶 mam ten sam problem. cho膰 bardzo bym chcia艂a niestety nie mog臋 nosi膰 but贸w na obcasie...i wog贸le takich kt贸re ods艂aniaj膮 troche wiecej nogi.. kiepsko to wygl膮da.. ostatnio gdzies wyczyta艂am 偶e wieku 22-23 lat da si臋 co艣 z tym jeszcze zrobic..trzeba zg艂osic si臋 do ortopedy a on ju偶 co艣 wymy艣li( mo偶e wk艂adki do but贸w i 膰wiczenia?)

Udost臋pnij ten post

bylam u ortopedy- w naszym wieku pow 20 lat cwiczenia juz nic nie dadza- chodzi o okres kiedy rosniemy itd... ja mam plaskostopie spowodowane dodatkowa koscia w stopie (pod normalna kostka) co bylo zaniedbane przez rodzicow i lekarzy. pozostaja tylko wkladki chyba ze sa jeszcze jakies inne zabiegi operacyjne pozwalajace doroslym osoba na podniesienie tej \"oklapnietej\" czesci:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zimna wydra
p艂askostopie leczy si臋 operacyjnie, ale ztego co wiem to koszmar.. wtrakcie operacji siekaj膮 ci ko艣ci stopy a potem skr臋caj je na 艣ruby z kt贸rymi trzeba si臋 potem meczyc jakie艣 pare miesi臋cy.. no i nie mo偶na chodzi膰 wi臋c zostaje jazda na w贸zku ....po operacji i tak nie mo偶na chodzic na obcasach...

Udost臋pnij ten post