Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedopracowana24

Przeglad calkowity czyli

Polecane posty

Gość Niedopracowana24

Gość Niedopracowana24
BEDE PIEKNA (sorrki, ale mi skasowalo pol wypowiedzi....wrrrrrrr) Dziewczyny...stanelam przed lustrem i musze zadzialac. Moje cialo jest zaniedbane...spisalam na kartce co musze zrobic ze soba...kto jest ze mna....ZACZYNAMY AKCJE REGENERACJI CIAL!!!!

Gość mi by sie przydalo takie cos
ostatnio sie strasznie zaniedbalam. co Ty musisz "udoskonalic"? ;)

Gość Niedopracowana24
Hej... Nie uwierzysz jak napisze:) 1. ZEBY-u dentysty to chyba z 3 lata nie bylam, no a teraz chyba z 3 dziury mam i czeka mnie wizyta i to juz niedlugo, bo za 1,5 tyg. 2.WAGA-zawsze wazylam jakies 63 kg, przy wzroscie 178,a teraz 15 kg do przodu WWWWWR:P 3.CERA 4.WLOSY a tak w ogole, to nie mam dla siebie tyle czasu, zapuscilam sie i wygladam jak pipka:(

Gość no ja tez mam sporo
1. po pierwsze waga - musze schudnac jakies 15 kg. 2. podciac porozdwajane koncowki i zamierzam kupic nafte aby troche odzywic moje wlosy 3. u dentysty bylam rok tem i nastal czas nastepnej wizyty, ale mam nadz., ze nic do leczenia nie bedzie. chcialabym tylko je wybielic 4. cialo - ujedrnic; cwiczeniami, prysznicami zimnymi, peelingi, oliwka... 5. cera; peelingi, maseczki... itp. powinnam sie troche opalic bo wygladam wtedy zdecydowanie lepiej. 6. nie garbic sie! 7. no i regularnie dbac o paznokcie i depilacja reguarna.