Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzazi

Salon Dorota w Gdyni i Gdańsku

Polecane posty

Gość zuzazi

jakie macie doświaczenia?? z Salonem Dorota w Gdyni w Klifie w w Alfie w Gdańsku?

Gość moj facet
chodzi Tobie o ten salon fryzjerski??? Jesli tak to super, moje znajome tez byly zadowolone i to bardzo.

Gość zuzazi
tak chodzi o salon fryzjerski :)

Gość moj facet
wszelkiego rodzaju koloryzacja, czy odzywianie wlosow zawsze bez zarzutow, koki tez bardzo ladne i dlugo sie trzymaly nawet na dlugich wlosach ;)

Gość laja
a jak ceny/

Gość zuzazi
najważniejsze jest dla mnie cięcie, mam wrażenie, że mam nienajlepszą fryzurę dla siebie, potrzebuję, żeby ktoś mnie dobrze obstrzygł i doradził

Gość zuzazi
zdaje się, że nie jest najtańszy, ale mam już dość chodzenia a miotłą na głowie. więc nie chodzi o cene

Gość ten salon
miesci sie tez w gdyni-orlowie przy placu gornoslaskim.Ceny maja troche wyzsze niz w innych salonach,ale naprawde nie warto zalowac paru groszy wiecej ponioewaz wyjdziesz stamtad naprawde zadowolona.

Gość TADEK
Jezeli chodzi o strzyżenie męskie na PLACU GÓRNOŚLĄSKIM W GDYNI - ORŁOWIE szczególnie polecam panią Jolę!!!!!Chodzę tam już 3 lata i nie miałem nigdy żadnych uwag!!!! Chciałem jeszcze dodać bardzo miła obsługa na recepcji !!!!!!!SZCZEGÓLNIE POLECAM TEN SALON

Gość gość
Obcieli mnie krzywo a potem KOKS ktory mnie ciol prawie mnie pobil Od kilku miesisiecy cialem sie w tym salonie, cial mnie zazwyczaj ktoras z Pan i bylo ok.tydzien temu bylem sie obciac bez zapowiedzi i przyjal mnei taki wielki napakowany koles, ktoremu kazala mnie obciac taka Pani w krotkich wlosach ( chyba wlascicielka bo rozmawiala z kims przed saolnem przy stoliku). Juz jak mnie cioł to odbiegalao to od standardu w salonach fryzjerskich. Mam porowananie bo chodze do fryzjera cale zycie. Koles nie umiec obcinac !! ale co mialem poweidziec w trakcie zeby mnie nie ciol? Jestem zabiegany praca i nie miaelm czasu isc gdzie indziej tym bardziej w polowie strzyzenia. Skonczyl, użelowal mnie i jakos to wygladalo . Po umyciu wlosow w domu zauwazylem ze zmiast wycieniowania mam "schody" po bokach a grzywka jest scieta tak hamsko krzywo ze golym okiem widzi to kazdy. nietrzeba byc fryzjrem. Poszedlem do salonu i poprosilem z kierownikeim przyszedl Pan Kamil z tym Koksem. Powiedziaelm ze zostalem zle obciety i ze jest krzywo. Na co Koks sie wkurzyl i zaczal na mnie krzyczec, naprezyl muły jakbby chcial mi zaraz walnac za to jak smiem podwazac jego prace. Powiedzial mi ze moge sobei wybrac innego fryzjera i ze ja mam taki wlosy!!! hardcore. wyszedlem