Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość booomba

mam faceta o 10 lat młodszego

Polecane posty

Gość booomba

Ja mam 42 lata, on 32. Myślę, że nie widać po nas tej różnicy, bo nikt nigdy nie dał mi tyle lat ile mam, najczęściej typy zatrzymuję się w okolicach 30-tki, a ten kto wcześniej dowiedział się w jakim wieku mam dzieci głupieje. :D Facet jest cudowny i nie obchodzi mnie to, co znajomi na to powiedzą, ale jak tak czasami zaczynam o tym myśleć, to samą mnie to przeraża, nigdy bym sie nie spodziewała, że wejdę w taki związek. Kobieta o 10 lat starsza to bardzo dużo?

Gość Abrakada
A ja mam o 22 lata mlodszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wyobrazam sobie starszego u swego boku.... Jest cudownie i ....jeszcze nikt nie wzial mnie za jego mame, za to stale sie dziwia ze nie jestesmy malzenstwem.........

Ja tez mialam mlodszego o 15 lat, moja ciocia natomiast ma meza 10 lat mlodszego i sa wiele lat juz bardzo szczesliwi.

Gość booomba
Abrakada - nie żartuj, przy waszym związku nasz to prawie równolatkowie :D

Gość Abrakada
Wcale nie zaruje! I wiesz...jest rewelacyjnie. Chyba moglabym twierdzic ze taka wlasnie powinna byc roznica wieku miedy kobieta i mezczyzna. Kochamy sie, uwielbiamy, rozumiemy, seks jest w najlepszym wydaniu, bo on moze tyle ile ja potrzebuje!!!!!! A czulosci, pieszczoty!!!!!! Bez konca! Fantastyczne!!!!!!!

Gość booomba
U mnie włącza się takie myślenie : kiedy ja szłam do Komunii jego jeszcze na świecie nie było, kiedy ja zdawałam maturę, on szedł do Komunii, kiedy ja broniłam pracy magisterskiej, on kończył podstawówkę, itd

Gość na starej piczy cwiczy
porucha porucha i oleje

Gość browarowa zocha
a ja biore slub z 20 lat mlodszym tylko on nie ma zebow bo stracil w bojce ale to nic

Gość Abrakada
Na starej..... A niech tam....ale co porucha to moje!!!!!!!!!!!! Nie przeliczam tak jak Ty....bo....urodzil sie pare dni po tym jak skonczylam studia....... ale jakie to ma znaczenie?????

Gość 22 lata to ile on ma lat
kiedys mialam 10 lat mlodzsezgo starsznie mnie zranił .

Gość booomba
Czy zrani, czy nie to tu akurat wiek nie ma znaczenia

Gość uuuuu ja nie moge
ucze wgimnazjum i moi uczniowie sa mlodsi mniej wiecej 9-11 lat:P

Gość browarowa zocha
mlodszy ale przepity czy u ciebie tez tak jest? W dodatku wyszedl niedawno z kryminalu cholera

Gość booomba
uuuuu ja nie moge - tylko, że to chyba różnica - wiek gimnazjalny, a 30 kilka lat? Ręczę Ci, że to już nie dziecko, które trzeba wychowywać.

Gość Abrakada
UUUUUUUUUUUU....i co? Czy zaden ci sie nie spodobal bardziej niz inni? No, moze gimnazjum to jeszcze za wczesnie..... Ale....za dwa trzy lata.........

Gość lubie takich młodych

Gość booomba
A ja lubię tylko tego jednego :D :D :D

Mój mąż jest o siedem lat młodszy, jestesmy razem 17 lat, mamy dwójkę dzieci i jest super

Gość kasikbasik
Moja siostra ma faceta- męza młodszego o 8 lat. I wiecie jak ja to widzę? Ona zarabia, on mniej. On oszczedza(!). Cały czas opowiada ile mieszkań bedzie miał za pare lat. Ona dostaje od niego kieszonkowe na ciuchy, bo on oszczedza. Konto maja wspólne a on oszczedza. Za parę lat, on ją kopnie w tyłek. Bedzie miał majatek do podzielenia, ona bedzie stara, za parę lat on bedzie miał 35-40, doskonały wiek dla faceta, dla 42-47 juz nie. Chciałam jej powiedzieć, zeby nie była taka uległa, ale to oczywiście zamach na jej małzeństwo.

Gość gosiuniaaaaae
Teraz jest taka moda a wiecie skąd się wzięła? Z BIEDY Prawda jest tak ,że rówieśnicę nie chcą tym maminsynków ,gołodupców więc Ci kręcą się przy kobietach dojrzałych łatwiejszy start