Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madlenkaa

wypełnijcie ankietkę

Polecane posty

Gość madlenkaa

Piszę prace licencjacka a ankietka jest mi potrzebna do rozdzialu empirycznego, wiadomo. Praca jest o innowacjach czyli nowosciach rynkowych. Licze na pomoc bo czasu coraz mniej...:) Wystarczy klinkac na link, nie zajmie to wiecej niz kilka minut. http://webankieta.pl/ankieta/w37xuheck9u Wieeelkie dzieki:)

Gość madlenkaa
dobra, daj nr konta :) nie no, serio musze miec 50 respondentow.

Gość wlasnie wypelnilam

Gość hfdhfdh
wypelnilam ;]

Gość madlenkaa
Wdzieczna klaniam sie przed monitorkiem :) opowiem promotorowi co wyprawiać musialam zeby zdobyć te odpowiedzi :))

Gość a masz na zdrowie
:D

Gość wprawdzie wypelnilam
ale nie bardzo widze,zeby z tych pytan mialo cos wynikac, jakies rozsadne wnioski

Gość madlenkaa
Choodzi mi o zakwalifikowanie konsumentow do 5 grup pod wzgledem tempa adaptacji innowacji, co wplywa na te decyzje, jak na tle innych wypadają innowatorzy i takie tam - to tak po krótce

Gość no podzial na grupy moze byc
ale skad widomo, jakie ludzie maja tempo adaptacji? To.ze siebie sama ocenie, jako podatna na innowacje to malo. Wg mnie powinno byc wiecej szczegolowych pytan, moze powinny byc przedstawione jakies sytuacje, przykłady zachowan, brakuje mi konkretow.

Gość a proszę
:-)

Gość luxluxxxxx
wypełniłam:D a co mi tam:D

Gość madlenkaa
No fakt, ale moge zidentyfikowac cechy i postawy konsumentow, stosunek do innowacji: czy skłonni są do zakupu nowosci i spróbowac sklasyfikowac ich cechy i czynniki jakie moga miec na to wplyw

poza tym nie lezały mi pytania "nie wiem" między "tak" a "nie". Juz predzej "trudno powiedzic", albo "czasami". Albo dawac punkty np od 1 do 5 . Np na pytanie Czy jestes domatorem odpowiedzialam "nie wiem" , bo jestem o tyle o ile, czesciowo.

Gość madlenkaa
a dziekuje dziekuje:)

Gość madlenkaa
rzeczywiscie w innym pyt mam "trudno powiedziec" ups

i bardzo wazna przy zakupie nowosci jest reklama - w bardzo roznej formie. W ankiecie zreszta byly nieslusznie wykluczajace sie ( podczas wypelniania ) zrodla informacji - media, znajomi itd, a przeciez wiadomo,ze wszytko to bierza sie pod uwage, bo czlowiek ma oczy i uszy otwarte. Wg mnie trzeba by wiecej powidzic o reklamie, sposobie informacji o innowacj. bo podatnosc jest z tym bardzo zwiazana. Mozna by ewentualnie spytac blizej o wyksztalcenie - np czy jest technioczne czy humanistyczne ., ew wymienic duzo zawodów. Albo hobby - np wg mnie majsterkowicze sa podatni na innowacje

Gość Szukam Wielbiciela
wypelnilam i........ powodzenia w liczeniu i opracowywaniu ja strasznie tego nie lubie :O

Gość a ja to czytam
Poszłoooo! Powodzenia na obronie. :)🖐️

ja sie co prawda nie znam na ankietach, bo nie moja branza, ale tak na logike mysle - w ramach burzy mozgów

Gość madlenkaa
Nie zgodze sie tylko ze zrodlami informacji bo wedlug literatury innowatorzy a inne grupy podatni są na inne zrodla informacji dlatego taki oto podzial, sluszne spostrzezenia, moze wykorzystam, tylko ze od nowa nagabywac ludzi na ankiete bede musiala :P

Gość madlenkaa
..dlatego zostane przy tej :) wnioski wysune z tego co mam moze sie uda, skoncentruje sie na cechach osobowych i czynnikach tj. wyksztalcenie, dochod, miejsce zamieszkania. Dzieki za wsparcie i uwagi

Gość Szukam Wielbiciela
madlenkaa jesli brak ci czasu na powtorzenie ankiety to poprostu zanotuj sobie wszelkie uwagi i w podsumowaniu badan napisz jakie bledy zawierala ankieta i ze nie z pewnych wzgledow nie mialas mozliwosci przeprowadzenia badan pilotazowych w zwiazku z czym bledow nie moglas poprawic

Gość madlenkaa
Liczba ankietowanych doszla do 35...jestescie boscy

ee, no zaczęlas po polnocy z kafeteria, to i tak tu siedza niedobitki. A rdzina i znajomi na pewno chetnie ci pomaga , jakby co.Powodzenia