Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet.rocznik1978

Co się stało z moim tematem o ortograficznych pedantkach ? ?

Polecane posty

Desia - nie było romantycznego zakończenia Twojej rozmowy z RTL. Tak się nie robi, żeby przerwać rozmowę i sobie pójść. Wracajcie na tamten topic i dokończcie, coście zaczęli, bo mnie ciekawość skręci jeszcze bardziej niż tę pokręconą muszelkę, którą miałam zaszczyt obejrzeć jako część Twego ciałka przeznaczoną do użytku mężczyzny. :(

Aż takich będów nie robiłem. Wczoraj napisałem ze ortograficzne pedantki to osoby, które braki inteligencji, kreatywnosci i wyobraźni, rekompensują sobie ortograficznym pedantyzmem. Jak inaczej określić osoby dla których nie liczą sie ludzkie myśli, inteligencja i wyobraźnia a ważniejsza jest ortografia ? Jak miał zareagować dysortografik ? Napisałem że w miare postępu informatyzacji ja przetrwam a one staną sie zbędne bo je -w ich jedynych zaletach - wyręczą komputery. NO I SKASOWALI MI TOPIK 😭 :-(

To, że ktoś umie używać własnego języka, nie oznacza, że nie potrafi nic innego. Czy broniąc siebie i swojego zdania, musisz koniecznie obrażać inne osoby?:O To jest prawdziwy brak klasy, kultury, wiedzy oraz zwykłe chamstwo. Nawet w społeczeństwie, które jest zupełnie zinformatyzowane, potrzebni są ludzie, którzy potrafią się posługiwać językiem, bo jak do tej pory nikomu nie udało się stworzyć dobrych programów naśladujących język ludzki. Ani translatorów, ani programów redagujących teksty w danym języku. I się raczej nie uda. Żebyś mógł cokolwiek w tym internecie przeczytać, oprócz mądrości na forume, ktoś to musi najpierw napisać. I to poprawnie🖐️

Ale u ciebie Dupiszonku jest inna sytuacja. Czasem zwrócisz przy okazji kulturalnie uwagę. A one dążą do ucinania całego tematu (zrobisz błąd - reszta się nie liczy, argumenty w postach - bez względu na temat -też się nie liczą) - jak ja nimi gardzę ! ! uważam je za intelektualne zwierzatka na poziomie psów - zchematyzm i wyuczone proste mysli.

Desko: Co ty piszesz ! Co to ma do rzeczy ?. Tu o co inne chodzi. Ciebie się tyczy to co dupiszonka One są inną kategorią. Obrażanie? - ileż można było nie ragować na banalizowanie, pogardzanie ?

Gość pryszcz na dupie
Wspanialy temat na Erotyczne....

Gość pryszcz na dupie
penisy były fajne,sympatycznie gapiły się tym swoim jednym oczkiem.Szkoda,ze na przemiał poszły:(:(:(

Ale wogóle widzę ze moja obecnośc na kafe jest nieakceptowana. Dla mnie w Microsofcie program Word to jak okulary dla kogoś z wadą wzroku. Na politologii dominowały egzaminy ustne (przy colokwiach dawałem ksero zaświadczenia o podłozu dyslektycznym) a na ekonomii zadania lub testy zamkniete. Tu dominuje zasada: można być kimkowiek -ok, jest się dysortografikiem, to jest sie obrażanym, pogardzanym. I wpowinno się najlepiej z tąd Wypier... (nie będe kończć)

Ale później go REAKTYWUJE. Nie będzie przekleństw (i nie było) ale ponowne sprowadzenie do merytorycznych zer. I jak skasują to znowu. Później niech skasują mnie i wyrzucą nick. (i na tym moja przygoda z kafe sie kończy) :-)

Gość pryszcz na dupie
Moim zdaniem pieprzysz bzdury...........Mój mąż robi takie byki,ze mi sie w glowie kręci.Rozbraja mnie tym.Uwielbiam jego romantyczne teksty z błędami. Ty mnie rozbrajasz swoimi tekstami:)

Gość marcipor
facet .... tak z ciekawości zerknąłem na inne tematy gdzie pisałeś... to że machasz pałką na prawo i lewo to mnie ryra... my faceci czasem tak lubimy, nie przeczę... możesz być dysortografikiem, dyslektykiem....kimkolwiek.... ale pisząc takie słowa "Ja jestem dysortografikiem, ale ty jesteś osobą intelektualie na poziomie niewiele większym od mojego psa" w reakcji na zwróconą uwagę nt. popełnianych przez ciebie błędów, zdyskwalifikowałeś się jako osoba reprezentująca chociaż min. poziom kultury - chamstwo drogi panie do potęgi...nie panujesz nad sobą... dupiszonek - pilnowałem wszystkich ogonków :P aaaa opisik zmieniłaś :)

Gość marcipor
dupiszonek - nie dyskredytuję go jako faceta...ale słodzenie jednej kobiecie i obrażanie w taki sposób innej.... poza tym czy jest aż tak dobry na to kafe.... ps. ten opisik z nimfą... :P

moze srednia wieku spadla , nie wiem ale czyta sie fajnie , nikt tam nikogo nie obraza i humoru tam tez nie brakuje :D ja osobiscie nie mam takiego talentu tworczego a szkoda :D

Gość marcipor
borówka - ortografii nie aż tak - tym bardziej jak ktoś ma dys-problem. czepiłem się braku wyczucia i kultury - za dużo tego na codzień. swojom drogom tamten topik fajny:)

marcipor ! ! ! ! ! ! ! : Jakbys zareagował gdyby dyskwalifikowano wszystkie twoje myśli poglądy (więc i ciebie) z tego powodu ? ? Ja nigdy nikogo tu nie obrażałem ! ! ! Ale ileż można było tolerować okazywanie pogardy do mnie ? ? Ile ? ?

facet , ja tobie prponuje dac troche luzu , serio , lepiej na tym wyjdziesz , omijaj tych co cie obrazaja , sam nie obrazaj , luzik, oisz co chcesz i jak chcesz ja tez robie bledy , nic na to nie poradze i czasami musze zagladac do slownika bo nie wiem jak sie pisze :O:P

Gość 25 latka
facet nie przejmuj się aż zanadto,jeszcze nie narodził się taki co wszystkim wygodził, przecież to tylko wirtual nie ma sensy nerwów strzępić,a energie lepiej wykorzystać w bardziej pożyteczny sposób :D

Gość marcipor
facet... chłopie nie masz 16 lat... aż tak ciebie to zabolało? to jest forum, różni ludzie różne rzeczy piszą... nie komentuj, nie reaguj - ciesz się tym że twoja osoba znjaduje tu zainteresowanie u innych jakiś przytyk można (należy) oddać, ale żeby kogoś do psa przyrównywać ?

Gość marcipor
borówka 25latka - otóż to!

Gość 25 latka
A dziękuje :D

25 latka : pisywałem na różnych topikach, niektórym przeszły nieuazasadnione kompleksy, dółki - to było miłe. Pisywałem komplementy, zawsze niebanalne, wkładając w nie polot i finezje. ALE TO BYŁO BEZ ZNACZENIA - nieistotne, Popełniło się błedy -reszta była bez znaczenia. Kpiny, pogarda (tego najwięcej) to było ! ! Dlatego tamten topik wznowie. Później na życiu uczuciowym. Znowu tego typu osobom napisze kim są i co sobą reprezentują

ale po co??????????? po co ?????????? im bardziej bedziesz prowokowal tym wiecej dostaniesz obelg i wyzwisk pod swoim adresem :O warto???????? chyba nie

Gość nie chce konfliktu
dlatego nie napisze na czarno, bo zaraz zaczelaby sie niepotrzebna wymiana zdan, a na te nie mam ochoty. Ty masz jakis problem ze soba najwyrazniej. Nie ma tak, ze wszystkim bedziesz sie podobal, nawet, jesli bedziesz sie staral i pisal te swoje finezyjne niby teksty. Jestes tak jak Czarni, dla Nich kazdy kto mysli inaczej jest rasista... 🖐️