Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

betita

solarium

Polecane posty

Byłam wczoraj na solarium ,chodze bardzo rzadko,więc wziełam 8 min lampy brązujące,i chciałam się dowiedzieć czy to normalne że opaliłm sobie pupę i plecy na czerwono a przód został biały /mąż pękał ze smiechu/

Gość wredotka23456
uwazajcie na solarium, kiedyś byłam jego ostrą zwolenniczką= dwa lata korzystania . Teraz wydaje około 500 zł miesięcznie na drogie kremy i zabiegi na twarz żeby w wieku 22 lat pozbyc się zmarszczek i wiotkości skóry. Jak ktos chce byc opalony to są na to inne sposoby, takie z których korzystają np. osoby znane a opalone 1 opalanie natryskowe, 2 nowej generacji preparaty opalające. Podstawą przy ich uzywaniu jest zdrowa i zadbana skórą! Solarium to już przezytek!

Dzięki za odpowieć.Mam jasną cerę trudno się opalam ,zawsze na czerwono ,czy tabletki z betakarotenem pomogą zmienić kolor skóry ,jak długo trzeba stosować . Za dwa tygodnie wyjeżdzam na urlop do Egioptu i niechcę straszyć Arabów swoją białą skórą.

Gość wredotka23456
Soplarium na jakim bylas moze ma stare lampy, czyli też dodatkowo może byc bardziej szkodliwe. Beta karorem działą wlasnie gdy wystawiamy cialo na ekspozycję slonca czy solarium. Sam w sobie nie jest szkodliwy.

Gość frgdgdyhty
Betita haha uwierz mi ze nie bedziesz straszyla Arabow swoja biala skora ;) wrecz przeciwnie oni to bardzo lubia :D dla nih to jest dosc egzotycznego ;)

Gość k-sia
wredotka23456 --> a jakich kremów przeciwzmarszczkowych uzywasz, bo mam ten sam problem, u mnie do zmarszczek nie tylko przyczynilo sie solarium ale rowniez to ze kiedys bardzo duzo sie opalalam na sloncu, no doslownie od wczesnych klas podstawowki, i to ze do 18 roku zycia mieszkalam z rodzicami ktorzy ostro palili papierosy(na szczescie juz przestali) ja mam dopiero 20 lat ps przepraszam za wypowiedz nie na temat

Wredotka napisz czy stosowałaś opalanie natryskowe, czy skóra ma równomierny kolor.A wogóle to masz rację że opalanie jest niezdrowe ,moja bratowa zawsze mocno się opala i wygląda 10-lat starzej niż to wynika z jej wieku i wątpię czy jakieś kremy by jej pomogły.

Gość hanna_s
te miejsca to sobie bardziej opalasz bo zazwyczaj sie ich nie eksponuje, i to dlatego sa takie czerwone:)rowniez odradzam solarku, moja siora chodzila i teraz jej skora nie wyglada najlepiej. polecalabym raczej balsamy brazujace, daja szybki efekt a nie niscza skory. ja uzywam dove, i na niego nie narzekam:)