Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zatroskana23

przesuszona cera?

Polecane posty

Go艣膰 zatroskana23

Witam! mam nast臋puj膮cy problem: generalnie mam cer臋 t艂ust膮 ze sk艂onno艣ci膮 do tr膮dziku. Ale nie w tym rzecz, od jakiego艣 czasu zauwa偶y艂am, 偶e sk贸ra mi si臋 przesusza, mimo tego, 偶e jest t艂usta i 艣wieci si臋 ca艂y dzie艅. A przesusza si臋 tak, 偶e miejscami si臋 艂uszczy. Nie u偶ywam kosmetyk贸w typowo przeciwtr膮dzikowych, ani ma艣ci tego typu, wr臋cz przeciwnie - na noc raczej krem bambino. Aha, i nie korzystam te偶 z solarium. Mo偶e mi kto艣 co艣 poradzi膰? Jakiego kremu powinnam u偶ywa膰 w tej sytuacji, a mo偶e peeling enzymatyczny by pom贸g艂? P贸ki co u偶ywam zwyk艂ego, ale to nie pomaga. Prosz臋 was bardzo, pom贸偶cie...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 LPR
La Roche Posay Hydraphase XL lergere albo rich (lergere ma mniej bogat膮 konsystencje) ale gdy mialam mozno przesuszona skore od leczenia tradziku zaczelam od rich a teraz uzywam lergere....i swiece sie o wieeeeeeelleee mniej niz kiedys to jest krem do odwodnionej skory, ale nie powoduje powstawania zaskornikow, trzeba uwazac zeby sie nie dosta艂 do oczu, dlatego nie polecam go stosowac pod oczami kosztuje duzo, ale warto wydac t膮 cene bo jest wydajny i warto go miec w swojej kosmetyczce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LPR
BTW bambino moim zdaniem bardziej nat艂uszzca cere a nie nawilza a tu chodzi o nawilzanie cery g艂贸wnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LPR
poza tym pij duzo wody w ciagu dnia i zdrowo sie odzywiaj zero s艂odyczy i cukru....jesynie w owocach ewentualnie w ciemnje czekoladzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LPR
acha bambino mam na mysli babmbino z wit E bo jest jeszcze krem pielegnuj膮cy z pantenolem...ale on nie wiem jak dziala, ale pewnie lepiej nawilza niz ten ochronny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zatroskana23
kurcze, dzi臋ki za wszystkie rady. by艂am przekonana, 偶e w艂a艣nie dlatego 偶e bambino jest taki t艂ustawy (ten ochronny), to osi膮gn臋 lepsze nawil偶enie - mocniejszy efekt. spr贸buj臋 kt贸rego艣 z tych krem贸w, jeszcze raz wielkie dzi臋ki:)

Udost臋pnij ten post