Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alo-alo

Płyn z penisa.........................wejdz i odpowiedz

Polecane posty

Gość gość
Z mojego doświadczenia - u większości nie lub niezauważalnie, u bardzo niewielu więcej i widoczniej. Mojemu partnerowi zawsze członek sam się zwilża na samym początku (sam płyn jest neutralny - nie ma smaku ani zapachu), dzięki czemu po raz pierwszy w życiu nie muszę stosować lubrykantów, bardzo mi to pomaga i pozwala się bardziej cieszyć seksem. Ale przyznam, że na początku też byłam trochę zaskoczona.. :-)

Gość AntyMis
Heh niektóre laski to podstaw nie kumają z tymi sokami. Dobrze że takiej nie miałem jeszcze :)

Gość gość
To jest wspaniałe bo nie kocha się na sucho.Dodam ze lubię jak mi robi minetkę bo zawsze zaczynamy seks od tego mam wtedy pierwszy orgazm i on nie brzydzi się ssać mój soczek i potem dopochwowy seks i po skończeniu robię lodzika też lubie ssać k***ska i spijać jego nekter.A zależy smak od tego co jemy i pijemy.Bo jak pijesz syff i jesz syff to nie jest dobry smak podobno.Do tego zawsze dobrze się myjemy razem on członka i ja cipkę.Jak można się brzydzić partnera soczkami!!

Gość AntyMiś
Bardzo ładnie to koleżanka powyżej ujęła. Mhh tak całowac w to mokre :o ekstaza.Pewnie mozna sie zrazic do tego jeśli nie ma miłosci w zwiazku ani zauroczenia.Ale się rozpisałem jak Lew Starowicz:)

Gość gość
Kąpfiuta

Gość gość
ja powiem tak, mój poprzedni facet nie "ślinił" się, natomiast aktualny przeciwnie i choć na początku byłam zdezorientowana (wiecie inna sytuacja itd) to nie przeszkadza mi to, widzę że mu się podoba i jest w porządku

Gość Mokry
Te co tak pisza ze plyn przez faceta wydzielany jest bleee to gowno wiedzo co too naprawde jest sex a raczej szktuka kochania. Tyle w temacie . moj facet ma wlasnie taka wydzielinke i chodz jest moim 3 facetem w moim zyciu z ktorym sypiam i pierwszym oraz ostatnim ktory posiada tak podniecajaca dla mnie wydzielinke . Moge tak bez kąca mu z fiutka zlizywac ta slodzitka wydzielinke

Gość Mokry
Te co tak pisza ze plyn przez faceta wydzielany jest bleee to gowno wiedzo co too naprawde jest sex a raczej szktuka kochania. Tyle w temacie . moj facet ma wlasnie taka wydzielinke i chodz jest moim 3 facetem w moim zyciu z ktorym sypiam i pierwszym oraz ostatnim ktory posiada tak podniecajaca dla mnie wydzielinke . Moge tak bez kąca mu z fiutka zlizywac ta slodzitka wydzielinke

Gość Mokry
Nie jest sztuka polozyc sie do lozka z facem mam na mysli oczywiscie mojego faceta z ktorym chce przezyc reszte zycia. jesli w sexsie bedziecie miec ograniczenia i nie po puscicie wodzy fantazji erotycznym no nic z tego sexu nie bedzie. jesli wiesz ze to ten jedyny mezczyzna z ktorym chcesz spedzic reszte zycie nie hamuj sie rob na co masz ochote ze swoim partnerem nie bujcie sie experymentowac spelniajcie fantazje swoje i partnera probujcie .bo na co czekac. skoro wiesz ze to ten jedyny zycie jest zbyt krotkie zeby nie experymentowac ze swoim partnerem w lozku przeciez udany zwiazek to jest wiekszosci przez lozko wiedz nie wstydzmy sie rozmawiac o swoich fantazjach erotycznych i probowac je realizowac.tylko ze w wielu zwiazkach nie mowi sie tego otwarcie z swoim partnerem i t u jest kot pogzebany . teraz mam tak wspanialego mezczyzne przy moim boku ze nie mamy zadnych tajemnic jestesmy ze soba 4.5 roku i jeszcze sie soba nie znudzilismy spedxamy kazda chwile razem nie to ze mamy wobec siebie jakies ograniczenia typu jak to -nie pojdziesz sama lub sam na piwko ze znajomymi !?wlasnie moj facet pozwala mi na wszystko i w druga strone rowniez bo trzeba miec zaufanie potem szerosc a przede wszystkim duzo rozmow o wszystkim nawet i o niczym,i w taki o to sposob sie zasislaja bardzo bliskie wiezi z psrtnerem ja nawet przy moim baki sadze i on mnie na poczatku opierniczal ze jestem kobieta i nie powinnam tak sie zachowywac a ja mu na to ze jestem u siebie w domu i nie bede sie czula dyskomfortowo i z bolacym brzuchem bo Tobie sie to niepodoba kazdy to z nas robi puszcza baki to dlaczego ja mam we wlasnym domu tego nie robic to gdzie jak nie w domu! ja go pytam on mi odpowiada ze w toalecie . To ja do niego ze toalecie to ja moge jak jestem w towarzystwie w gronie znajomych no i po kilku zwracajacych mi uwagach stwierdzil ze mnie nie z mieni ze kocha mnie wlasnie taka jaka jestem bez hamulcow zaczal sam przy mnie walic baki i to teraz czesciej niz ja heheh bo wlasnie w zwoizku chodzi o dobre zrozumienie i potem z******te jest tego piepszenie w lozku . Ja mojego faceta nie zamienie na zadnego innego bo wlasnie przez to ze w lozku znalezlismy wspolny jezyk i pokonujemy wszelkie barykady. Jakie mielismy oby dwoje przed swoimi ex .wiec dlatego powtorze jeszcze raz jeszcze ze nie bujcie sie rozmawiac o wszystkim doslownie o wszystkim a w lozku nie bac sie experymentowac my ciagle cos nowego robimy albo ja go wylize calego fiutka jajka i dupcie .dla nas lizanie dupci bylo cos nowego ja jak mu lize rowika to az ma ochotee eksplodowac tak go to jara to jedno z nie wielu rzeczy jakie robilismy Ale juz nie bede wiecej zdradzac .wiec panowie nie bujcie sie calowania waszych dupci i rowikow bo to naprawde jest podniecajace nawet nie nastawiajcie sie zle do takich pieszczot zaufajcie mi wiem co mowie sama bylam tak kiedys nastawiona anty .jak pewnie co nie ktorzy co czytaja moj opis .ale to tylko prawda ktora opisuje o swoch doswiadczeniach zyciowych dziekuje za uwage. Jesli byl ktos to wstanie przeczytac do konca do bardzo podziwiam i zarazem bardzo dziekuje ze wytrwales do konca bo troche mnie ponioslo z pisaniem ! Ale jezeli moglam komus lub jakie mus zwiazkowi pomoc ! Jest mi nie zmiernie milo .dzekuje za uwage .pozdrawiam :) ;*)

Gość Mokry
Plyn z penisa jest prze z******ty straznie mnie to jara mogla bym tak caly soczek wysssac az sie podjaralam jak o tym pisze .

Gość mysogonist
tu same nimfomanki ktore o seksie maja tyle pojecia co kapciowy papieza

Gość Izkaa

Mój chłopak tez ma ten płyn i nie narzekam na to bo bardzo mnie to podnieca i smakuje 😊