Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hi hi

czy widzieliście może gdzieś na necie akt nekrofilli???

Polecane posty

Gość hi hi

czy widzieliście może gdzieś na necie akt nekrofilli??? jestem bardzo ciekawy jak to wygląda, i czy są ludzie zdolni do czegoś takiego, bo to jest straszne jednym słowem mówiąc!!!!!

Gość Notabene001
straszne, a jednak jesteś ciekawskich/a? Chyba raczej podnieca się sam fakt zobaczenia takiego filmu. Ktoś komu wydawałoby się to straszne nawet nie chciałby o tym słyszeć.

Gość hi hi
czytaj to co napisałam. czy powiedziałam że che zobaczyć? jestem ciekawa jak można sie dopuścić czegoś takiego i czy ktoś to widział?

Gość Notabene001
"jestem bardzo ciekawy jak to wygląda" moze masz problem ze składaniem zdan, ale uwierz - niektorzy potrafia czytac ze zrozumiem (wiem - boli).

Gość hi hi
nie będe z Tobą prowadzic konwersacji bo nie ma to najmniejszego sensu!!!!!!!

hi hi: wystarczy spojzec na ciebie i juz wiadomo dlaczego ludzie robia takie zeczy

Gość Notabene001
Masz rację Twój poziom intelektualny nie pozwala na konwersacje z kimkolwiek, jak widać. Frustratka, która nie ma argumentów musi atakować innych ;). Jesteś tego idealnym przykładem. P.S. Fajnego masz podszywacza, pewnie sama się dublujesz, żeby zwrócić na siebie uwagę. Oj dziecko, dziecko

Gość Odnośnie nekro
filii, to podobno najczęściej praktykom tym oddają się meżczyźni pracownicy zakładów pogrzebowych. Była też pewna słynna kobieta, nazywała się Karen Greenlee.

Lubiła sztywniaków??? O świecie pierdolony jak ja ciebie nienawidzęęęęęęęęę!!!

Gość to jest obrzydliwe
nie widziałam nekrofilli,ale oglądałam zoofilie - OBRZYDLIWE !!!!

Gość obrzydliwosc
to musi byc choroba,czlowiek normalny nie zrobilby czegos tak okropnego

Gość to jest obrzydliwe
juz bardziej tolerancyjna jestem wobec homosexualizmu niż wobec zoofilii czy tym bardziej..nekrofilii!!! fuuujjj...

Gość Odnośnie nekro
Nekrofilia to niekoniecznie odbywanie stosunku z całymi zwłokami, niektórzy faktycznie wycinają jedynie narządy rozrodcze i z nimi odbywają stosunek. Fakt, są tacy którzy je przechowują w lodówce, żeby na dłużej starczyły.

Gość obrzydliwosc
o ja piernicze;] trzymac w lodowce siusiaka umarlaka,tragiczne

A jak ktos posuwa zdechlego zwierzaka to jak to sie wtedy nazywa ?? Bo wedlug mnie to chyba jest syndrom Kaczynskich

Gość fghfdbdbd
jak można odbywać stosunek ze zmarłym, o ja pierdole!!!!!!

Gość Odnośnie nekro
Karen Greenlee posądzano o odbycie stosunków z więcej niż czterdziestoma świeżakami, podobno została namierzona po buchnięciu karawanu z umarlakiem (w celu odbycia z nim stosunku). Inna agentka, Leilah Wendell miała jeszcze inną fazę, ona z kolei preferowała zbliżenia z ciałami w stanie rozkładu (wykopywała je z grobów).

Gość to jest obrzydliwe
ciekawe czy ten siusiak z lodówki jest przynajmniej też duży bo sztywny to pewnie jest:):):)

zabawa takim zamarznietym to jak ladowac sie lodami koral , zapewne niektorych to kreci

Gość to jest obrzydliwe
zdecydowanie wole swój ciepły wibratorek:))

Gość Odnośnie nekro
Nie zamarzniętym tylko takim z lodówki... Mnie tam zastanawia, przecież taki penis nie jest we wzwodzie, to jest mały, chyba że jest w rozkładzie, to wtedy jest nieco zgazowany i większy. Leilah ma plusa u mnie, a Karen to mogłaby się spokojnie przerzucić na impotentów. I dosiadać ich w trumnie. Faceci maja lepiej, pochwa nie musi być w erekcji...

Gość ja piernicze
rajcował ją odór smierci..ja pitole,kiedys miałam okazję poczuc smród takiego co lezał w domu 2 tygodnie,czć było z 30 metrow,kurde słon w rozkładzie nie cuchnie tak jak czlowiek,taki słodki odór,okropienstwo,po smierci chce byc spalona,nie chce by ktos mi dupę wyciął i posuwał :D:D

Gość Odnośnie nekro
Ja też siebie jakoś nie widzę w trumnie i ciemnym grobie. Chcę na stos. Zdecydowanie. Nawet wydałam już szczegółowe instrukcje gdzie rozsypać prochy. Moja matka zawsze zaznaczała, że chce by ją pochować w futrze, bo w grobie tak zimno! Brrrrrrrrrrrrrrrrrr Biedni ci ludzie w trumnach, tacy samotni. Zamykają wieko i koniec. No, groby rodzinne, tam przynajmniej nie jest się samemu... Moją biedną ciotkę pochowali w sukni ślubnej, dajecie wiarę? Zginęła tragicznie. Potem się grób zapadł - przekopywali ten grób, podobno suknia w całości pozostała... Teraz leżą razem z babcią, raźniej im jest. Smutne.

Gość ja piernicze
smutne,wolę stos,uprzedziłam rodzinę,że mają mnie skremowac

Gość vb
nekrofilia jest jedna z najrzadszych zboczen.

Gość fghfdbdbd
jak bym spotkał taką osobe przed sobą to bym mu łeb odpierdolił a pózniej sie wyżygał na niego!!!!!!!bleeeee

Gość sciema niezła
chamstwo to za mało powiedziane to zboczenie,obrzydliwstwo,wynaturzenie ,ja pierniczę ,gdzie się tacy rodzą

Gość z boku zdzich
Fuk me-zanim cos napiszesz-pomysl najpierw.A wymien politykow ktorzy twoim zdaniem zasluguja na szacunek???A moze w ogole takich nie ma i wszyscy sa tacy sami ???!!!