Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila1979

Jak w ogole można być grubym?

Polecane posty

Gość Kamila1979

Nei rozumiem, jak można do tego stopnia się zaniedbać, żeby być grubym :-o Ja przez całe życie byłam szczupła mimo iż nigdy nie stosowałam jakichś diet itd.

Gość to się ciesz
idiotko

Gość a mnie wytłumacz proszę
jak można być takim głupim człowiekiem jak ty? Nie rozumiem, czy ty sie na to leczysz?

Gość Jak można a można
bo żrą jak świnie. A jak takiej się zapytasz to ja nic dzisiaj nie jadłam, a papierki po batonikach schowane w doniczkach, za komputerem, bo nawet dupy się im nie chce ruszyć, żeby wyrzucić do kosza.

Gość hfhfhjf
Kamila1979 Nei rozumiem, jak można do tego stopnia się zaniedbać, żeby być takim głupim...

Gość a jak można być tak pustym
jak można tak się zaniedbać, żeby pozwolić sobie na taką pustkę umysłową :O jak można w ogóle wypisywać takie topiki, no jak????

a mówią ze człowiek jak dorasta to mądrzeje... autorka jest zaprzeczeniem tego stwierdzenia

Gość ela z głogowa
No normalnie - wystarczy jesć trochę więcej niż się powinno i przez lata sie zbierze. Poza tym u wielu ludzi występuje niecheć do ruchu , która rośnie potem wraz z wagą , no bo się człowiek poci , meczy , ma zadyszkę. Cala filozofia

Gość to się ciesz
o widzę, że ktoś z doświadczenia napisał empiria tobie podpowiada - idioto

Gość Kamila1979
Sami jesteście pewnie grubi, i zdenerwował was ten topik, bo mówi prawde prosto w oczy :P I dlatego wyzywacie od idiotek bez podania argumentów :-o

Gość o tak po prostu
ale czego oczekujesz?? jak można?? o tak, po prostu :O wytłumaczyć ci to na rysunku? :O

Gość Jaaap
Szczyt glupoty :O To, ze jestes szczupla bez stosowania zadnych diet to znaczy, ze masz dobra przemiane materii i faktycznie powinnas sie cieszyc, ale powodem nadwagi czy tez otylosci nie jest tylko zaniedbanie sie, ale choroby roznego rodzaju. Poczawszy od chorob z zaburzeniami jedzenia po takie, przez ktore bierzemy sterydy np. I nie wypisuj tego typu glupot, bo mozesz kogos powaznie urazic. Poza tym wydaje mi sie, ze nie powinnas interesowac sie sprawami innych, tym bardziej takimi czy dbaja o siebie czy tez nie.

Grubasy są grubasami, bo grzeszyli w poprzednim życiu.

haha ja waze około 60 kg przy 180 cm więc gruba nie jestem .. wręcz chuda ... ale to mi nie daje przyzwolenia na obrażanie ludzi grubych ... a co z ludźmi chorymi .... to też ich wina ... czasami leki hormonalne powodują ze się tyje mimo że je się bardzo mało ...

Gość ela z głogowa
No choroby są , ale u 5 procent. Reszta to niestety zaniedbanie. Mnie się zdarzyło byc przy kosci i to mocno - przy wzroscie 175 ważyłam koło 85-90 kilo. I tonie od żadnych chorób , tylko od zwykłego obzarstwa i lenistwa. Dopiero później odkrylam , jak fajnie jest uprawiac sport i czuć się sprawnym. I jakos od tamtej pory nie mam problemów z waga - mimo że wcale nie chodze wygłodzona

Gość to się ciesz
tak wyzywam od iditek bo jestem zazdrość mnie zamroczyła po prostu dawno nie widziałam wpisu równie idiotczynego, a autorka topiku jest nieprzeciętnie głupia a ta wasza zaadrośnica ma 21 lat, 172 cm, 60 kg i właśnie wróciła z basenu :P

Taa tu wszystkie mają 175 i ważą 58 kg.

Gość Jaaap
To, ze powodem przybrania wagi u Ciebie bylo lenistwo nie znaczy, ze u kazdego tak jest. Poza tym, niektorzy(tak jak zalozycielka tego topuki) nie stosuje diet i jest szczupla, ale nie kazdy ma taka budowe ciala i przemiane materii, zeby pozwalac sobie na jedzenie wszystkiego, a figura nadal pozostawala idealna. Ja jem dosc duzo i wygladam normalnie, natomiast moja znajoma je mniej i jest duzo grubsza. Zalezy od budowy. Zreszta wydaje mi sie, ze jest to indywidualna sprawa. A ten topik zwyczajnie obraza ludzi grubszych.

Gość to się ciesz
wszystkie jak wszystkie ale ja na pewno tak :P a jeszcze pół roku temu ważyłam 65 kg i właśnie przez chodzenie na basen udało mi się osiągnąc wymarzone 60 kg a autorka topiku to nadal idiotka :)

Gość a ja sie wcale nie dziwie
Pani Kamila1979 pisala juz na tym forum 'geje do gazu' to myslicie, ze grubasy jej nie przeszkadzaja?? Pewnie ich tez by zagazowala

Gość jakby wszycy przestrzegali
diety to by padly wszystkie fabryki slodyczy i ciastkarnie. Nie powiecie mi,ze chudzi nie biora do ust nic slodkiego. Jestesmy rozni, mamy rozna budowe i rozna przemiane materii. Poza tym jest teraz moda na dziewczyny chude typu mlody chlopiec z odstajacymi uszami, bo glowni projektanci mody to geje. Nie mam nic do gejow, ale nie mam zamiaru pzrejmowac sie ich gustem Ale sa kobiety, ktore dla mody zrobia wszytko, tak jak prababki umieraly w gorsetach a Chinki miazdzyly stopy. Dzisiejsze kobiety przecietnie i sa o wiele chudsze niz te 40 lat temu., a nie sa przez to zdrowsze. I jakos te przed laty rownie podobaly sie mezczynom, wiec to wszytko kwestia mody. Luzu trochę.

Gość ela z głogowa
No jasne - tylko ja byłam puszysta z lenistwa , caa reszta taka obłoznie chora. Tylko wszystkie laski , które spotkałam w akademiku i które narzekały , ze są za grube - opychały się dzień w dzień ciastkami, batonami, kluchami (troche kluchów można zjesć , ale jak sie zje za duzo , to zaczyna to byc tuczące), czipsami, frytami. Ale najładniej jest powiedzieć "o , ja nie jesm dużo , tylko lekarstwa". Biedactwa , sami chorzy

Gość ela z głogowa
Nie wiem , o jakich grubych my tu w ogóle mówimy. Ktoś , któ ma 175 cm i 70 kilo , według mnie nie jest gruby. Gruby jest , jak wazy 90-100 kilo. Owszem , kobiety niewychudzone sa ładne , ale szczupła czy normalna a gruba to jest chyba różnica. Ile razy rozpęta sie tu gadka o temacie chudzi/grubi , zaraz się rozbijają 2 obozy - jedni to "wieszaki" , a drudzy to "balerony"

ja się ciesze że ja jestem szczupła a ludzie w otoczeniu mnie nie obchodzą ...

Gość zapewne bylas kiedys Kamilo
na wczasch, obozie,czy chocby na przyjęciu w restauracji/ I chudzi i grubi jedza tyle samo. Z tego wniosek,ze maja inna gospodarke hormonalna, inna porzemiane materii.

Gość dziś widziałam takiego jednego
grubasa, facet dosłownie się toczył, nie miał siły postać dłużej niż 5 minut, zajął 2 miejsca w autobusie-był dosłownie kaleką!!! choooj z wami którzy wyzywają autorkę od tępych idiotek!!!! dlaczego zabraniacię się jej dziwić???? świat był jest i będzie do dupy i pełen nieszczęśliwych grubasów i szczupłych ludzii... ludzkość posiada rzadką cechę-potrafimy się umiejętnie unieszczęśliwić nawzajem