Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niunia 16

Duzy problem

Polecane posty

Gość Niunia 16

Chcialabym zebyscie mi pomogly rozwiazac moj duzy problem Wiek:16 Wzrost:167 Waga:51 Obwod bioder:89 Talii:67 Biust:78 :( Udo w najszerszym miejscu:52 Lydka:34 Moj problem tkwi w tym ze czuje sie kompletnie nie atrakcyjana, mam maly biust, biodra, na dodatek celluit. Juz nie wiem co mam robic, na dodatek malo jem bo boje sie ze przytyje, bardzo prosze pomozcie mi jakos... Tylko nie mowcie nic o psychologu bo to i tak nic nie pomaga

Gość psycholog może nie
idź do psychiatry.

Gość blalalal
Masz dopiero 16 lat i duże szanse na to, ze biust się powiększy...bardzo duże szanse. Poza tym jeszcze się rozwijasz, Twoje ciało ciągle się zmienia, grunt to zaakceptować siebie. Zafundować sobie domowe SPA, pachnącą kąpiel, masaż z jakimś pachnącym olejkiem, fajny balsam do ciała. Humor po takich zabiegach bardzo się poprawia. Masz szczupłe nogi, pokaż je. Naucz się eksponować to co najpiękniejsze w Twoim ciele. Powodzenia.

Gość a ja powiem tak...
ale masz naprawde duzy problem...

Gość za dużo się kafeterii
naczytałaś dziecko.

Gość Niunia 16
sory u psyhiatry tez bylam, dziekuje za wypowiedzi

Gość blalalal
a co jest Twoim atutem? Każdy coś takiego ma, może weź kartkę i zapisz wszystko co Ci się w sobie podoba.

Gość karinka.
na pewno figura sama jeszcze Ci sie zmieni, ja osobiscie mam podobne wymiary tylko w talii 61 i troche nizszy wzrost (mam 20 lat), wiec mysle ze z czasem nabierzesz jeszcze bardziej kobiecych kształtow, glowa do gory i pomysl o tym ca w Tobie najladniejsze:) pozdrawiam

powinnac duzo cwiczyc to wtedy biust Ci urosnie. i oczywiscie racjonalnie sie odzywiac

Gość Niunia 16
dziekuje, dzieki Wam czuje sie o wiele lepiej, tylko zebym zaczela wreszcie normalnie jesc:)