Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest z tymi masazami

Jak pozbyc sie boczkow i oponki z brzucha???

Polecane posty

Czy da sie pozbyc boczkow masujac ich pare razy dnia przyrzadami do masazu??? Jak tak to jakimi przyrzadami??? Jestem na malej dietce ale boczki i brzuch nic nie ruszyl!

nie jem kolacji i nie pomaga

no ja nie wiem... nie jadłam przez ostatni tydzień i już mi spodnie z tyłka spadają:D tzn. jadłam śniadanie i obiad i to choniec... no może jabłko jeszcze na przekąske :)

Gość bardzo wszystkich proszę
hula hop (45 minut dziennie przez trzy tygodnie= płaski brzuch, bez oponek, boczków i to z piękną talią, dłuższe kręcenie- szybsze efekty.

Ale musi byc chyba ciezsze to hula hop???

Gość rsrsrsrsrrs
proponuje rower,gwarantuje Ci ze przy silnej woli i przy codziennych przejazdzkach tluszczyk zniknie,ja kiedys tez mialam "boczki',zadne cwiczenia nie pomagaly i kiedy juz "odpuscilam'i zaczelam jezdzic na rowerku,tak wciagnelam sie w to ze sama nie wiem kiedy ale schudlam we wszystkich partiach ciala....do dzis uprawiam ten sport,a w zimie na stacjonarnym pedaluje i figury kazdy mi zazdrosci....sprobuj i sama zobacz ze mam racje ...musisz tylko regularnie jezdzic..:)

Ile minut dziennie jezdzisz????

Gość rsrsrsrsrrs
to zalezy,bo nie zawsze mam czas ale w weekend "nadrabiam"i jezdze czasem pol dnia a czasem caly dzien..w domu pedaluje jeszcze na stacjonarnym tak z 45 minut...po takiej wycieczce jesc sie nie chce,pije tylko duzo wody mineralnej.....dzieki temu sportowi poznalam tez wielu ludzi bo zapisalam sie do kolka rowerowego i w niedziele ruszamy z wieksza grupa...jestem zaskoczona jak wymodeloalo mi sie cialo i wysmuklily uda...brzuch mam plaski i juz sie tak przyzwyczailam,ze bez roweru nie umiem zyc..kiedys przy wzroscie 169 wazylam 68 kilo,a teraz od kilku lat utrzymuje jedna wage 55 kilo pozdrawiam:)

ja kręcę lekkim hula hop, bez niczego w środku i efekty rewelacyjne.

Gość gigi_jejeje
a ile już kręcisz pustym hula?i ile dziennie?

Kręcę od poniedziałku (tydzień temu). A ile, to różnie bywa. Jak nie mam czasu- to tylko 30 minut, a jak mam to nawet godzinę. W tamtym tygodniu dużo skakałam, mialam wolne. A więc skaczę dziennie w granicach 30-60 minut.

nie skaczę tylko kręcę;) błąd.:D

od masowania samego tluszcz sie nie ulotni :D przestan jesc: slodycze, pieczywo ziemniaki, kluski, piegogi, czipsy, lody, pic slodkie napoje, nawet owocow nie jedz ze 2 tygodnie, nic panierowanego, a brzuch i boczki pojda w niepamiec. jakby ci sie chcialo, to poczytak w ksiazce dieta south beach - tam pisze jak sie pozbyc tych wlasnie prypadlosci ;)

Gość misiaaaaczek
A nie lepiej troszke pocwiczyc powyginac sie stosowac odpowiednia diete a potem wskoczyc pod prysznic..albo wybrac sie na basen ;)

Tylko ze ja chce sie pozbyc brzucha po ciazy i nie wiem czy masaze cos na to dadza???