Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaamilaa

czy jest ktos z kolobrzegu???

Polecane posty

Gość kaamilaa

planujemy slub w przyszlym roku. czy macie moze jakies namiary na sprawdzonego fotografa i kapele??

Gość aris_84
cześć, ja mam ślub we wrześni tego roku, i dopiero po tym bede mogla ci polecic ludzi których sama wybralam, bo musze najpierw sama sprawdzic czy sa naprawde tacuy dobrzy jak o nich mówili. fotografa i kamerzyste mam z koszalina a rkiestre z gryfic

Ślub mam w Sarbinowie koło Mielna we wrześniu. Fotografa wybrałam z Koszalina a DJ\'a bede załatwiać w wakacje. Narazie tyle co mogę powiedzieć. --->> aris_84 jakiego masz fotografa i kiedy ślub?? Miejsce to pewnie Kołobrzeg tak??

Gość aris_84
nie, ja wesele mam pod kolobrzegiem-spokojniej. Mam kamerzyste i fotografa z koszalina a raczej spod samego Koszalina, a slub mam 8 wrzesnia, a ty?

Gość aris_84
A_B a Ty kiedy masz ślub?

Ślub 29 września. A tu stronka do moejgo fotografa http://www.wozaczynski.com/ Oby był dobry, mój narzeczony się z nim spotkał podpisując umowę i mówił że gościu bardzo miły i fajny. Oby był również profesjonalistą bo chce mieć sesję plenerową na plaży no i oczywiście fotoreportarz ze ślubu i wesela bo nie bede mieć kamerzysty.

A_B ja jestem z koszalina i nie znam osoboscia ale slyszalam o tym fotografie dddduuuuuuzo dobrego wiec napewno sie wsyztsko uda;..

---> grapka To jak jesteś z Koszalina to miałabym pytanie. Ja jestem z Kielc a chodzi mi konkretnie o fryzjera z Koszalina, a raz byłam tylko na obcięciu w Emce. Czy znasz jakiegoś dobrego?? Chodzi mi o fryzurkę na ślub a nie chcę iść w ciemno do kogoś.

Gość aris_84
A_B a gdzie masz ślub? w Koszalinie czy w Kołobrzegu?

W Sarbinowie koło Mielna, to jest 25 km od Koszalina.

Gość tomasz brzoska
WITAM JESLI OFERTA JEST NADAL AKTUALNA TO PROSZE OKONTAKT TEL 609794299, POZDRAWIA T&A

Gość kapotka
a gdzie dokladnie w sarbinowie?

A&B ile cie wynioslo zorganizowanie wesela w tym hotelu tzn chodzi mi ile krzykneli tobie za 1osobe i ile biora za wykupienie pokoju bo duzo osob mam przyjezdnych i nie mam ich gdzie polozyc

Ja place około 130zł od osoby za wesele i obiad na drugi dzien (bez typowych poprawin). W cenie ni ma alkoholu, napoi i ciasta. Pokoj od osoby kosztuje 75zł za dobe, my bierzemy 2 pokoje (jeden dla nas drugi rezerwowy gdyby jakies dzieci chcialy spac w czasie wesela) za około 40 zł od osoby bo wlasciciel hotelu to znajomy mamy narzeczonego wiec mamy troszke taniej i za wesele i za pokoje. Reszte mojej rodziny ulokujemy w kwaterach prywatnych zeby nie wyszlo wiecej niz 20 zł od osoby.

Gość kapotka
nam krzyknieto 170 zl od os w grzybowie w omedze. Zna ktos ten lokal??