Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielki Kompleks

Pytanie do facetów - dorosłych ...

Polecane posty

Gość Wielki Kompleks

... a nie dzieciaków :P Więc tak: Mam bardzo bały biust - miseczka AA ( a żeby panowie mogli sobie to uzmysłowić to mam 5 cm różnicy w biuście i pod nim ;( ) To jest mój największy kompleks :( :( Mam 165 cm wzrostu i 62 kg wagi więc do najchudszych osób nie należę ;( Zastanawiam się czy przejść na dietkę, ale wiąże się z tym oczywiście to, że poleci mi z "biustu" :/ Sadzicie, że powinnam zostawić wszystko tak jak jest czy zaryzykowac odchudzanie, wiedząc że biust się jeszcze zmniejszy (jak to śmiesznie brzmi - zmniejszy sie coś co już jest miniaturowe :P ) Wiem, że faceci wolą większe biusty, ale czy jest na świecie jakiś, który zaakceptuje mnie taką jaka jestem?? :( :( Przez ten kompleks unikam facetów. Mam u nich powodzenie, ale wszystkich odrzucam ponieważ boję się im pokazać nago, boję się ich reakcji :/ Jakie to życie jest niesprawiedliwe !!!!!!!!!!!

zdjecie by sie przydalo Ja tam osobiscie nie lubie zachudzonych dziewczyn, troche tluszczyku na brzuchu i okragly tyleczek to jeszcze nie zbrodnia przeciwko urodzie A biust ma byc nie za duzy bo wisi jak cycki orangutana i nie za maly bo sie wtedy jak pedofil czuje

Zadbaj o resztę ciała. Odchudź się itp. A na cycki nie zwracaj uwagi bo i tak ich nie masz. Jak resztę (szerokie biodra i bardzo wąska talia, no i opalone ciałko wypielęgnowane) będziesz miała piękne, to znajdziesz sobie super chłopaka i jeszcze przy kasie, co potem jak już się mocno zwiążecie zafunduje Ci powiększenie biustu do rozmiaru DD bo na mniejsze to szkoda bólu.

Gość erich von koltzek
Cipka liczy się najbardziej.Nie żadne cycuszki,bo one wszystkie są fajne.Byle byś wiaderka nie miała w kroczu.

To jakaś idiotyczna prowokacja. Oczywiście że zgrabna sylwetka - na takiej małe piersi nadają kobiecie wrażenia cielsnej delikatności. Kobiety - które mi się najbardziej podobały w życiu miały nawet bardzo małe piersi. Moja hierarchia: twarz - oczy - pupa - sylwetka Rozmiar biustu nieistotny

Gość zbok Zdzich
Ja też wolę zgrabniejszą sylwetkę i tyłeczek

Gość czarna koronkowa
wielki kompleks 🌻 ja mam 6 cm roznicy i skoro wiem ze nic na to nie poradze to dbam intensywnie o reszte ciala. poza tym jestem otwarta, duzo sie usmiecham i ciesze z zycia:) i tez na powodzenie nie narzekam mimo braku biustu. rozumiem ze masz opory przed blizszmi kontaktami z mezczyznami, ale jesli spotkasz na swojej drodze odpowiedniego dojrzalego i zakochanego do szalenstwa to poczatkowe obawy znikna po krotkim czasie:) czego ci zycze. polecam wziac sie za uprawianie jakiegos sportu i zastosowanie jakiejs zdrowej diety lub poprostu jesc zdrowo i z umiarem. piersi nie powinny ci bardzo zmalec, a ladna figura znaczy wiecej niz kilka milimetrow mniej w obwodzie biustu, bo najczesciej ocenia sie caloksztalt danej osoby, a nie rozgranicza na poszczegolne czesci ciala. pozdrawiam 🖐️

zalezy kogo sukasz tylko ksieca z bajki czy normalnego fajnego faceta?

Gość z boku zdzich
to ja-byly: zbok zdzich-kto mnie tam wyzej nieudolnie podrabia?T o nie moj tekst.EEEno chyba przesadzasz z ta nadwaga...Z Twoich danych wynika ze masz leciutka nadwage,a z tego,co piszesz,ze jestes fajna dziewczyna.Prosze Cie i namawiam-daj sobie spokoj z tym kompleksem.Nie zwracaj uwagi na topicki o duzych piersiach,bo to zlosliwosci w odpowiedzi na zlosliwosci.Sa rozne gusta.Mam kolegow,ktorzy lubia male piersi-wiec spoko...pozdrawiam Cie serdecznie

Gość chyba gruba nie jestes wcale
Nie sadze, zeby przy tym wzroscie 62kg to byla az taka duza waga. Tylko właśnie ciężko to ocenić bez jakiegokolwiek zdjęcia. Ale ja np. wole kobietki ,które mają trochę ciałka aniżeli anorektyczki

Gość urwało nie wiem czemu
:O To jeszcze raz: Nie sadze, zeby przy tym wzroscie 62kg to byla az taka duza waga. Tylko właśnie ciężko to ocenić bez jakiegokolwiek zdjęcia. Ale ja np. wole kobietki ,które mają trochę ciałka aniżeli anorektyczki

jest jeszcze jedna mozliwosc ale mnie nie cytuj, walnij sobie przez jakis czas jeden z lekow antypsychotycznych to ci podniesie poziom prolaktyny a co sie z tym wiaze cycuszki powinny sie powiekszyc ;) :classic_cool:

Gość Atak z boku
Dajcie już spokój z tymi biustami. Ile można. To proste jeden lubi piwo inny żyto.

Gość Wielki Kompleks
Dlaczego uważacie, że to jest prowokacja? Opisałam mój największy kompleks przez który juz od tygodnia mam wielkiego doła :( * * * zaklinacz * * * - zdjęcia nie pokaże, bo naprawdę nie ma co oglądać. Ale widze, że u Ciebie bym nie miała szans, bo czułbyś się jak pedofil :/ Tomaszekk - ale jak się odchudzę to "biust" mi całkowicie zniknie, tego boję się najbardziej a na operację to bym się nie zdecydowała bo się boję :( facet.rocznik1978 - "Moja hierarchia: twarz - oczy - pupa - sylwetka Rozmiar biustu nieistotny" Nawet jak biustu brak?? ale tak całkowicie brak ;>

Gość Wielki Kompleks
czarna koronkowa - a zawsze bylaś szczupła i miałaś mały biust czy sie odchudzałaś?? Ja stosuję dietę przez 2 tyg, ale już zauwazyłam, że poszło mi z biustu 1 cm (reszta obwodów też :D ) ale jak tak dalej pójdzie to mi nic nie zostanie :( Ja też jestem otwarta, mam wielu kolegów, ale czasami jak słysze te teksty o innych laskach "ale ona ma mały biust" albo coś innego to mi się płakać chce :( Oni chyba nie wiedzą co mówią. amigo - szukam normalnego faceta w którym mogłabym się zakochać i być do końca. Nie chce żyć w żadnej bajce, ale mieć normalne życie. jak na razie to wszystko wygląda tak, że mam chłopaka ale w momencie jak on zaczyna coś więcej czuć ja uciekam bo się boję :( Przez te durne kompleksy nie umiem okazywać uczuć, nigdy nie byłam zakochana i zawsze ja jako pierwsza zrywam :( z boku zdzich - nie mam nadwagi ;P BMI mam w normie :D Ale i tak mam tłuszczyku dużo :/ Co do Twoich kolegów - oni lubią małe piersi czyli pewnie miseczke B a nie ich brak :( Kirus - dzięki za radę Ale chyba nie skorzystam :P Brałam tabletki hormonalne, ale mi nie pomogły. Tzn urosłam tam gdzie nie trzeba :P

Gość znowu taki temat
ale wy świrujecie z tymi biustami :) , u kobiety tak naprawde najbardziej liczy sie twarz - jak jest ładna to wiele można wybaczyć a jak brzydka to nawet idealna sylwetka nic nie pomoże...a wielkość biustu? sa różne gusta osobiście stawiam na jakość a nie na wielkość , niektóre maja wielkie cyce które jedna wygladają dobrze tylko jak są pod bluzką ( bo działają na wyobraznie 💤 a jak zdejmą ciuszki to :o jakość sie liczy zapamiętajcie to sobie laski :P

Gość Kolejny temat biustowy
Trochę jak obsesja

Gość a ja jestem punk
w ramach walki z wszelkimi schematami wole laski z malymi cyckami ;)

Gość Julita22
Ja po dwójce dzieci mam wielkie cycki, a mi mąż mówi, że on zawsze lubił małe, bo są bardziej wrażliwe na dotyk. I chyba ma racje, więc sie tym nie przemuj.

Gość Wielki Kompleks
Jest dużo tematów o biustach bo to jest chyba największy kompleks dziewczyn :( A przynajmniej mój ;( ;( Julita22 - a przed ciążą to jaką miałaś miseczkę?? A jaką masz teraz ?? Ja żeby urodzić dziecko musiałabym sobie znaleźć faceta, a żeby sobie go znaleźć to musiałabym się pozbyć kompleksów a nigdy się ich nie pozbędę ;( wał z kołdry - czy ja wiem :| są dni kiedy się sobie nie podobam, ale czasami bywa też i dobrze. Ale przecież każdy ma inny gust ;P więc nie mogę powiedzieć, czy jestem ładna ;)

nie jestem jakims lovelasem i jebaka ale byłem z kilkoma dziewczynami i powiem ci ze najlepiej wspominam dziewczyne z naprawde nałymi piersiami do tego troche obwisłymi . musiałem sie bardzo starac zeby wogole pozwoliła zdjac stanik ale ma sie sposoby te piersi były takie sliczne i delikatne ze az nie da sie tego opisac do tego w czasie pieszczot ta dziewczyna tak cudownie reagowała ze mogł bym je piescic cała noc i dzien wiec dziewczyno wiecej wiary w siebie na pewno masz fajny biust tylko sie go nie wstydz bo nie masz czego

Gość Wielki Kompleks
amigo - pewnie będę upierdliwa, ale jaki to dla Ciebie mały biust?? Taki co się w ręce mieści, czy taki który jest nawet mniejszy od dłoni?? Bo ja mam tak malutki, że nawet moja ręka jest większa od niego jak go obejmę a przecież faceci mają jeszcze większe dłonie :(

no nie owijając w bawełnę jesteś po prostu pasztetem :)

Gość Wielki Kompleks
Oliver - ale mnie pocieszyłeś ... :( Ale spoko słowa krytyki też są ważne w życiu ....

dziewczyno zaden nie jest malutki jest czescia kobiety najwspanialszej istoty na ziemi nie zadreczaj sie bo nie masz czym troche odwagi polub to co masz i bedzie dobrze nie wszyscy faceci sa jak niektore orginały z forum czy ze szkoły ba dla wiekszosc liczysz sie jako całosc a nie tylko cycki

przepraszam 😘 nie chciałem żebys poczuła się urażona 🌻