Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielki Kompleks

Pytanie do facetów - dorosłych ...

Polecane posty

Gość Wielki Kompleks
Oj coś mi ucięło tekst :(:(:( Napisze jeszcze raz : amigo - nie powinnam dawać tego zdjęcia bo to nie moje, ale nie mogę sie oprzeć: http://randki.o2.pl/profil.php?id_r=635974

Gość Wielki Kompleks
oj znowu nie wyszło :( Co do zdjęcia to nie patrząc na twarz czy taka figura może sie podobać?? Oliver - nie poczułam się urażona. Wiem, że nie jestem najpiękniejszą kobietą na świecie. Gdybym była to bym nie miała kompleksów i nie zakładałabym tematów na forum :) Więc każde słowa krytyki przyjmę ... poboli i może przestanie

no i czym ty sie przejmujesz naprowde nie masz czym uwierz w siebie podkreslaj reszte atutow i nie czuj sie gorsza bo nie masz czemu naprawde a nie ze ktos napisze czy pomysli ze małe to co najwyzej nie bedzie miał szans na swietna dziewczyne juz mowiłem nie jestes gorsza głowa do gory

Gość Wielki Kompleks
amigo - oj gdzie się podziewają tacy faceci jak Ty?? Chciałabym, żeby ich było więcej. Jak na teraz to spróbuje postępować tak jak mówisz, ale nie wiem czy mi to wyjdzie w czasach gdzie ludzie szukają samych ideałów :/

Nie czytałem cudzych wypowiedzi, temat potraktowałem poważnie..............jeżeli byłabyś moją dziewczyną nie zamieniłbym Cie na inną........ jeżeli się kocha drobiazgi nie mają znaczenia

Gość Wielki Kompleks
coheed - ale zanim się pokocha, patrzy się na ciało, wizerunek zewnętrzny ... a tutaj nie mam nic do zaoferowania :C