Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CastingGirl

Co sądzicie o Casting Creme Gloss firmy LOreal ?

Polecane posty

Gość CastingGirl

Czy ktoras ma juz jakies doswiadczenia? Ja wlasnie kupilam. Sprawdzilam kolor wlosow najpierw na testerze,a potem odszukalam wlasciwa farbe.Szkoda ze nie wyjdzie taki jak na opakowaniu.. a czy wyjdzie taki jak na testerze? PS.Marudzilam ostatnio komus ze farbuje blondami Garniera a nie wyglada tak jak na pudelku:( Tym razem odszukalismy tester..i okazalo sie ze jest taki sam.Szaro zielonkawy :D (Dziewczyny pamietajcie o tym ze to co na pudle rozni sie diametralnie!)

Gość timbim
Ale przecież testery są z syntetycznych włosów więc jak chcesz porównywać z naturalnymi ? Poza tym nie czarujmy się kolor nigdy nie wyjdzie idealnie taki sam jak na testerze czy opakowaniu, chociażby dlatego, że dużo zależy od grubości włosa, tego w jakiej jest kondycji (gładki czy porowaty) oraz tego czy farbujemy włosy po raz pierwszy czy jest to kolejna koloryzacja. Wiadomo, że kolor na włosach wcześniej dekoloryzowanych, rozjasnianych oraz po trwałej może wyjść diametralnie różny od oczekiwanego.

Gość Rudraaa
Beznadziejna, droga a nic mi nie złapało farby :(

i jaki brąz Cio wyszedł? ja używalam zawsze casting tą starszą wersję i gdy robilam brązem zawsze wychodziły mi czarne na poczatku(a trzymalam nawet krócej niż zalecają)

Gość granatowej czerni
? hmm?? raczej czerni, a po kilku myciach odcienia rudości;)