Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala czarna zakrecona

Pytanie

Polecane posty

Czesc wszystkim! Jezeli moj chlopak chcial sie umowic z jakas laska z internetu, ale podobno w celach zapoznawczych tylko i tak to powiedzial dla niej bo on dziewczyny nie zdradzi to moge sie obawiac czy jednak tak jej napisal dla picu? Czy Wy chlopcy majac dziewczyny tez sie umawiacie z nieznajomymi?

Gość olej go
definitywnie chce za.dup.czyc. jak go puscisz na to spotkanie to okazesz sie idiotka, trzymj go krotko bo ci jeszcze jakis numer wywinie

nie bede trzymac go krotko bo to tez nie sposob, a on mnie kocha bardzo i nawet jej to napisal i powiedzial ze sie spotka jak zapyta mnie o zgode

mzoe naprawde tylko tak chcial sie spotkac bo nie wiem juz

Gość Pudel mechaty
Twój facet to żenada. A za tydzień napiszesz tutaj co masz zrobić, bo Cię rzucił. Zrób to pierwsza i spokój. Gdyby był Twoim mężem też byś mu na to pozwalała?

Gość Pudel mechaty
Nie korci Cię co będą robić i o czym mówić na tym spotkaniu?

Ale on na nie nie idzie. Jest dobrym, kochajacym facetem, bardzo zaanagazowany jest w nasz zwiazek, dopasowalismy sie w 100%. Nie wiem czy nie idzie dlatego ze sie dowiedzialam i wkurzylam troche.A jak z nia pisal to jej mowil ze kocha dziewczyne i jej nie zdradzi i ze to tylko takie zpaoznawcze spotkanie i zostana kolegami. Sciema czy nie ?

Gość Pudel mechaty
Gada z nią pierwszy raz i od razu się zarzeka, że nie zdradzi? Po co mówi na tak osobiste tematy?

Gość zagubiona dziewczyna
pudel mechaty nie wiem bo ona sie pytala go dlaczego sie umawia jak ma dziewczyne,a le co to oznacza chce zbey faceci wypowiedzieli sie czy jak maja dziewczyny to umawiaja sie z innymi?

Gość Pudel mechaty
Nie rozumiem. Ma dziewczynę i umawia się z inną - fakt. Zarzeka się, że nie zdradzi - chce tamtą trzymać na dystans. Bo nie wie na jaką desperatkę natrafi. A jak będzie fajnie i zacznie coś kombinować?

Gość Pudel mechaty
mała czarna umów się z innym, ciekawe co on na to. Czasami trzeba - oko za oko...

Gość Pudel mechaty
W niektórych nie warto inwestować... Idę robić naleśniki.:) Pa!

ja raz wyszlam z kolega na piwo, ale on dobrze wiedzial ze tamten mi nie pasuje jako chlopak pod zadnym wzgledem taki babiarz, mam malo kolezanek moze chcial miec wiecej nie wiem

Gość Pudel mechaty
Potrzebuje koleżanek, a do czego? Może do dziergania swetra na drutach? Babiarz?

pudel wlasnie nie jest to typ babiarza typowy oddany chlopak, bardzo wrazliwy i uczuciowy spokojny i nie rozumiem do konca tego

to wyzej to ja, ale mam2 topiki i mi sie nicki wymieszaly