Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość City_Babe

nie moge sie ogaranac... depresja ?? czy co....

Polecane posty

Gość City_Babe

ciagle jem..czuje sie gruba..nie moge poprostu na siebie patrzec..ciagle bym spala, ja nie mam ochoty wychodizc do ludzi........;/ co sie z emna dziejeeeee,.....

Gość prawdopodobnie
masz depresje...a ile ten stan juz u Ciebie trwa?bo jesli to przejsciowe to minie pewnie a jak nie to do lekarza sie trzeba udac:(

Gość Zainteresowana7484
Ja tak miałam na zwale po fecie a wszystko przez trądzik...jak juz sie nastawialam negatywie to przez 2 dni nie wychodziłam z domu w koncu chłopak mnie wyciagnął. Naprawde ciezko jest gdy mamy jakis kompleks z którym sobie nie radzimy, a w moim przypadku, tradzik jest siła wyzsza i nie ma na niego sprawdzonego sposobu ..niestety:(

to może być przemęczenie albo ogólnie zniechęcenie wyglądem, życiem niepowodzeniami itd.. Polecam aktywność, rower i ćwiczenia, aby oderwać się od myślenia o tuszy. Sama się zaraz wybieram na przejażdzkę na powietrze. Najgorsze jest siedzenie w domu i za dużo analizowania. Jeżeli ten nastrój trwa długo, faktycznie to może być depresja-polecam lekarza lub szczerą rozmowę z kimś bliskim, tego nigdy nie można lekceważyć! Pozdrawiam