Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilinna1

Jak sie pozbyc tej wstretnej bruzdy na czole pomiedzy brwiami

Polecane posty

Gość gość
to tylko test.

Gość gość
Ja polecam zabieg botoksem na taką zmarszczkę. Świetni specjaliści pracują w klinice Zakrzewscy . Szczególnie polecam pana Marcina. Jest to lekarz z dużym doświadczeniem. Efekty zabiegu są szybko widoczne.

Gość gość
Polecam klinikę Zakrzewscy,a szczególnie panią Magdę. Indywidualnie podchodzi do pacjenta. Robi skuteczne zabiegi wypełniania zmarszczek. Bardzo szybko widać efekty.

Hmm, ciężko powiedzieć. Słyszałam, że kwas hialuronowy i botox mogą być w tym wypadku skuteczne, ale sama bym się na takie zabiegi nie zdecydowała. Może usuwanie zmarszczek laserem? : )

Gość gość
Zabieg laserowy jest o wiele lepszy niż botoks :) Potwierdził to lekarz u którego byłam i wybrałam zabieg Surgen w Clinice Cosmetologice w Gdańsku, który jest nieinwazyjny. Zabieg spłyca zmarszczki, ale służy też osobom, które chcą się pozbyć blizn lub rozjaśnić cerę. Jeśli w przyszłości będę chciała jeszcze raz poprawić stan swojej skóry to tylko za pomocą lasera :)

Gość gość
Chodzi o klinikę we Wrzeszczu dr Michajłowskiego? Jak wrażenia? kiedy się pojawiają efekty no i czy boli to?

Gość Ania Anna
Ja rozmasowuję zmarszczkę, przyklejam plaster na noc i w czasie kiedy jestem w domu. Chcę kupić też masażer. Widziałam na Instagramie takie zielone rolki do masowania buzi, albo rollery z igłami. Podobno są skuteczne.

Gość gość
i co ten plaster niby działa lepiej niż zabiegi? Jakos w to nie chce mi się wierzyć, serio. Ja idę do Cosmetologiki na konsulty teraz :D Są za darmo w Gdyni i Sopo ;)

Gość ffinka
Patrz ...Mapa twarzy -Wątroba nie domaga

Gość gość
A ja w Clinica Cosmetologica w Gdańsku wykonywałam zabieg dermapenem i pozbyłam się zmarszczki.

Gość gość
Polecam jedynie trochę kontrolować mimike twarzy.

Gość oponka34
Podobno masaże są dobre na to, najlepiej najpierw posmarować jakimś serum, a potem rozmasowywać. Właśnie szukam serum Buatic, ostatnio coś na fejsie na mojej tablicy się pojawiło o nim, nie mogę nigdzie go dostać.

Może jakiś zabieg albo dobry krem? Można także spróbować masaży - one relaksują skórę i lekko ja napinają.

Gość gość
Nie domowy, ale również naturalny sposób to fibryna bogatopłytkowa. Nie wiem czy słyszałyście o takich zabiegach. Wg mnie są super. Trzy zabiegi i ciebie pod oczami zniknęły, zmarszczki w tej okolicy również. Jestem zachwycona, bo od lat się zmagałam z cieniami pod oczami, ledwo który korektor je zakrywał i to tylko te wysokopółkowe. Teraz cenowo wychodzi mi dużo mniej wydać na taką fibrynę, a efekty no mi brakuje słów zachwytu. Ja byłam u dr Więcek na Słomczyńskiego tel do niej to 698115115. Świetna babka.

Gość gość
Ja też stosowałam domowe sposoby, jednak genetyka dała o sobie znać. Dla mnie najlepszą opcją okazała się fibryna bogatopłytkowa. Polecono mi Panią doktor Więcek, zadzwoniłam na 698115115 zapisałam się. Przemiłą Pani Doktor wszystko wyjaśniła, szybko i dokładnie wykonała zabieg. Efekt piękny. No i metoda naturalna, bo nie ma ryzyka, że będzie jakieś uczulenie, że będzie dziwna reakcja, bo to tak na prawdę z mojej krwi. Doktor pobrała mi niewiele mojej krwi do probówki, później odwirowała i podawała nie wszystko tylko właśnie tą fibrynę. Ja jestem bardzo zadowolona.