Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czesc czesc

to jest normalne?

Polecane posty

Gość czesc czesc

czy to normalne jak facet flirtuje z innymi na internecie, nie jest to nic groznego w sensie nie jakies takie fl;irty zmierzajace do romansu ale sam fakt, ze sobie rozmawia majac dziewczyne? nie obawiam sie niczego ale ja nie rozmawiam z innymi chlopakami bo jak mam jego to po co mi inni dziekuje za wypowiedzi

Gość czarna biedroneczka w kratkę
Mysle, ze nie jest to uczciwe, bo jesli się z kims jest to po co jakies flirty przez net?

Gość czesc czesc
tez tak pomyslala, bo ja nawet z nikim nie rozmawiam, nie ma on zapchanego gg ale sobie rozmawia przyjemnie niezobowiazujaco nie umawia sie ale chyba nudzi sie ech

Gość czesc czesc
pomyslalam*

Gość lalalalala
a zdjeciami tez sie wymieniaja?

Gość czesc czesc
wymienia sie fotkami.

moim zdaniem to nie fair. mój też najpierw sobie gadał, a potem się dowiedziałam że się spotyka na boku z kimś. oni się często później z tymi laskami umawiają a kto wie co z tego będzie ??????????? przecież nie gada tak sobie a potem zapomina prawda? faceci często mają jakiś cel.

Gość czesc czesc
A myslalam, ze trafilma na super facet jest taki kochany :(, kocham go bardzo on mnie tez a jednak to samiec jak kazdy inny.

może nie, nie znam go. ale lepiej mieć rękę na pulskie. zwłaszcza jeśli oddalił się od ciebie fizycznie i psychicznie. człowiek nie potrafi udawać i jeśli serio zainteresuje się kimś innym to zainteresowanie do tej drugiej osoby spada. to widać i czuć

Gość czesc czesc
No wlasnie jego zainteresowanie nie spada, caly czas mnie przytula caluje, jest ze mna szczesliwy i wiem to

Wiesz dlaczego wiele związków nawet najlepszych się rozpada? Bo strony przestają ze sobą rozmawiać.Rodzą się nieuzasadnione pretensje,o których obciążona nimi strona nie miała bladego pojęcia.Powiedz swojemu chłopakowi,że Cię to martwi,że boisz się iż utracisz jego miłość.Rozmowa jest najlepszą metodą rozwiązania problemów.Jeśli nie porozmawiacie,problem urośnie do tego stopnia,że może zniszczyć wasz związek.

Gość czesc czesc
My rozmawiamy o tym i on potwierdza ze to tylko rozmowy, super sie ze soba czujemy, on na gg ma zawsze opisy jak mnie kocha i im tez odpowiada o tym jaki cudowny mamy zwiazek. Rozmawiamy ze soba o wszystkim, ale nie wiem czy to jest normalne bo prawi im komplementy itp, ktore sie naleza im oczywiscie i mi tez prawi, ale nie wiem czy jak kocha to powinien miec gdzies na samym dnie wszystkie panienki

To zapytam.Chcesz aby z nimi rozmawiał? Jeśli nie to zwyczajnie mu to powiedz.

Gość czesc czesc
sama nie wiem, ale nie chce go trzymac "w klatce" bo to przeciez do niczego nie doprowadzi, ale wymienia sie fotkami, itp i chce wiedziec czy tak inni faceci tez maja mimo ze kochaja swoje dziewczyny i robia to dla rozrywki?

Gość lalululalalu
rozmowy na gg mogą się przerodzić w coś poważniejszego,to raczej nie jest dobry sposób na spędzanie wolnego czasu przez twojego chłopaka

Są takie sytuacje,z tym że nie zawsze kończą się dobrze.Wczytując się w Twoje posty odnoszę jednak wrażenie,że nie chciałabyś aby Twój luby prowadził takie rozmowy. Myślę,że jeśli mu o tym powiesz to uda się wam znaleźć jakiś kompromis,który nie zabierze mu wolności a Tobie pozwoli odetchnąć spokojnie.

Gość czesc czesc
Tak, ale ja mam 2 chlopakow na gg, z ktorymi rozmawiam na necie od dluzszego czasu, rozmawialm z nim juz dlugo zanim go poznalam tyle ze nie pisze im jacy sa przystojni itd. Ale nie mysle o zdradzie, a jak juz z nim bylam to z jednym sie spotkalam tyle, ze w gronie znajomych, on byl zazdrosny, bal sie ze mnie straci, ale wczesniej mu powiedzialam, iz wiem ze tamten chlopak to babiarz zwykly ale kumpel fajny.

Gość czesc czesc
nie wiem pogadam z nim jeszcze o tym, bo w sumie wolnosc to posiadanie znajomych w jego przypadku kolezanek w moim kolegow, ale tych z realnego swiata, wirtualni znajomi to juz chyba jednak cos nie tak. Dzieki za wypowiedzi :*

Gość Minimaxi
Zastanawiające. Czy nie mógłby tego czasu gdy rozmawia z innymi poświęcić Tobie. Czy z Tobą nie dogaduje się tak jak z nimi? Moim skromnym zdaniem szuka czegoś na boku. Niestety :-(

Gość sg
myśle że takie rozmowy są niebezpieczne, a jeśli wymienia się fotkami to już w jakimś konkretnym celu... ktoś w końcu może mu się spodobać, a jeśli sie tak stanie będzie dążył do spotkanie w realu

Gość ja stosowalam
moj tez zaglada na stronki, ale odkad jestesmy razem zlikwidowal foto, z tego co wiem to raczej nie wysyla nikomu zdjec, poza tym podal mi hasla do gg, do stronki itp., on wie ze ja tez jestem zalogowana, ale sie nie umawiam z nikim poza moim facetem. Mysle ze facet czasem potrzebuje poczuc sie doceniony przez inne kobiety, ale i tak trzymaj reke na pulsie ;)