Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

NARZEKALNIA

Polecane posty

Gość opuncja figowa
Przyszłam tylko ponarzekac...niedziela, a ja idę malowac mieszkanie-załamka przez ten cholerny remont nie mam ani jednego dnia wolnego.

Gość kamila1213134
opuncja figowa pomysl w ten sposb, sa tacy ktorzy marza by remontowac swoje mieszkanie!!! Ehh jak ja bym chcila je miec! Wiem ze remont meczy, ale ciesz sie ze niebawem bedziesz miec łądnie i przytulnie.

Racja racja... fajnie by bylo miec w koncu wlasne mieszkenie, tez mi sie to marzy.

Gość a ja jestem do niczego
a ja bym chciała remontować swój własny domek drewniany:) i planować szklarnie na kilku hektarach. nawet i w niedzielę.

a ja jestem do niczego -- > a ja nie wiem czy moglabym tak zyc, gdzies pod miastem, z dala od ludzi. Mysle ze by mi tego brakowalo.

też kiedyś tak myślałam ale się przyzwyczaiłam do siedzenia w domu. zresztą jak się ma kilka hektarów to i ludzi trzeba mieć. szklarnie to nie trawa, że raz w tygodniu kosiarką przejedziesz i już. zresztą w okolicach Krakowa jest tyle wiosek, że ludzi aż za dużo:)

no, to prawda :) A mnie sie marzy kawiarnia lub restauracja np. na kazimierzu.... ale to zawsze pozostanie w sferze marzen ....

dobrze mieć marzenia.człowiek nie zamienia się w zombie tak szybko.

taki piekny dzien a ja musze siedziec i wkuwać!!!! :(

taki piękny dzień a ja w garanki muszę wejść. zresztą i tak nie mam siły nigdzie iść. czego się uczysz krejzol?

Ehh kobiety ja tez sie wkurzam, pisze prace, łomatko jak mi sie nie chce! Za to obiad juz utogowalam i spozyłam, tylkoze garnki nie pozmywane. Ale teraz nie bde tego robic ;/

a ja jestem do niczego - francuskiego!! niestety jutro sprawdzian... w ogole jutro ciezki dzien, 7h, nudno i w ogole bee... nie mam mobilizacji do nauki, a szkoda:) za miesiac wakacje!!!

taaaak, szkoła ma olbrzymią zaletę: wakacje.

krejzol wiem ze nie chce ci sie uczyc, mnie sie tez nie chce pisac tego cholerstwa :/ ale powiem ci, ze studia to najpiekniejszy okres, w miare beztroski. Potem przyjdzie pogon za praca, mieszkaniem.... No, mowie tu o studiach dzinnych, bona za ocznych to juz czesto ludiz pracuja, a i czesto sa starsi niz ci na dzinnych. NO ale ty sie chyba w systemie dziennym uczysz?

tak, w systemie dziennym:) rozprasza mnie ta piekna pogoda:)

A ja lubialm sie uczyc przy pieknej pogodzie. Lepiej mi szlo niz zima czy jesienia. Mialam wiecej energii. I myslalam, poucze sie, posiedze, ale bedzie nagrod: piwko jutro... fajny weekend niebawem... wakacje!!!!!! :D:D

ja tez tak sobie mowie:) ale dzis odmowilam juz tyle propozycja, a to na spacer a to gdzies tam i co? i siedze na kafe i sie nie ucze bo juz sie nauczylam:D

to idź sobie gdzieś. szkoda siedzieć w domu.

chyba zaczne rozglądac się za inna praca - trzymajcie kciuki żeby mi siły wystarczyło:D

a ja jestem do niczego --> pewnie ze bedziemy trzymac!!! Za mnie tez trzymajcie bo i ja musze szukac. U mnie piekna pogoda. Az zal siedziec w domu.

a ja jestem do niczego --> pewnie ze bedziemy trzymac!!! Za mnie tez trzymajcie bo i ja musze szukac. U mnie piekna pogoda. Az zal siedziec w domu.

a ja chcialabym poznac starszego pana, ktory przekazalby mi za jakis czas swoje swiadczenia emerytalne ;0... jestem juz taka zmeczona - chcialabym odpoczac...ratunku....

hmm no to ja chcilabym dostac spadek (bez obciazen hipotecznych:P ) i kupic za to mieszknie :D

i znowu marzymy zamiast narzekac:D upał i duchota straszna:)

Gość wieczna marzycielka
a mi sie marzy bull terrier i ford mustang...

Heloo :D:D NO ja moge ponarzekac, czemu nie! Dzein za krotki, spac sie chce jak zawsze (moze to cukrzyca cholera, albo inny pierun?) Leń mi sie rozrasta, juz jst wiekszy ode mnie! i jak walczyc z takim potworem?? Jest w ogole szansa ze wygram???

Gość wieczna marzycielka
Asasello nie chcę Cie matwić ale u mnie juz od dlugiego czasu taki stan sie tylko poglebia. Nie widze szansy aby to pokonać, a moze nei chce widziec..;) czasem to calkiem mile;)

Kucze, moze i mile ale... wolalabym zeby mi sie chcialo :D:D A myslalam ze jak przyjdzie wiosna, sloneckzo to bedzie inaczej.... chyba sie starzeje.