Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kere

ratunku!mój facet uczy mnie jeździć samochodem

Polecane posty

Gość kere

koniecznie chce mnie wysłać na prawo jazdy kiedy ja zaje***cie boję się kierować! i to pieprzone sprzęgło, o którym nigdy nie pamiętam! i jego spojrzenie gdy mówi "zepsujesz mi skrzynię biegów!" jak się z tego wymigać?

Nie daj sie namawiać na prawo jazdy skoro po prostu tego nie lubisz. Szkoda samochodu i niewinnej śmierci przypadkowych ludzi.

Gość Kołysanka23
Powiedz mu, ze Ty sie do tego nie nadajesz i nie chcesz miec prawa jazdy, wolisz jezdzic z boku.

Gość kere
on twierdzi że też miał takiego stracha jak ja i że to dużo nerwów kosztuje i dużo pracy, ale powinnam się nauczyć, bo będę bardziej niezależna i ogólnie same plusy...

Gość kroweriana
idz na prawo jazdy!! keidys bedziesz mu za to wdzieczna! ja robie teraz prawo jazdy i zaluje ze nie robilam go predzej!!! w dzisiejszych czasach bedac bez prawa jazdy jest sie uposledzonym spolecznie!ciezko prace znalesc!ciezko gdzies sie dostac!!!jestes ograniczona dojazdami i autobusami!!

Gość Kołysanka23
krowerina tylko nie bierzes zpod uwage tego, z enie kazdy sie nadaje na kierowce. Znam wiele osob, ktore nigdy strachu nie przelamia i nie chca nawet slyszec o prawku. Moze wlasnie autorka tematu taka jest, z tego co widze. Ja mialam zapal i nie wyobrazam sobie jak mozna np. zapominac o sprzegle itp. Jesli dziewczyna czuje, ze sie nie nadaje to zdania na pewno nie zmieni. Kazdy kto chce prawko to je chce i przelamuje strch, uczy sie chetnie, a dziewczyna nie chce prostu.

Gość kroweriana
mnie w liceum rofdzice wyslali na prawko, a ja nie chcualam!nie cierpialam jezdzic!!!i nie zdalam 2 razy egzaminu a po 3latach wrocilam do prawa jazdy!zdalam sobie ze bez prawa jazdy duzo trace, jak zrobie prawko moge podjechac sobie na uczelnie, poszukac lepszej pracy!SAME plusy!! ale moze i racja trzeba do tego dojrzec!! ale kera idz na kurs, mnie moj tata i chlopak tez ucza to wiem jaka to masakra!tylko krtytykuja, czepiaja sie no i smieja ze mnie! instruktor juz jest inny, a zaluje ze nie zrobilam go wczesniej, bo im jestem strasza tym mniej mam czasu zeby sie za to zabrac:/ studiuje dziennie, pracuje, i troszke czasu mi brak zeby pocwiczyc autem, ale teraz juz sie nie poddam!!!

Gość ssq
Obciach w całej rozciągłości, kere, nie rób z siebie słabeusza! A tak poza tym... partnerzy, rodzice, znajomi zwykle nie nadają się do tego, aby uczyć czegoś bliską osobę. Podchodzą do nauczania emocjonalnie, ambicjonalnie i zwykle... zrażają osobę uczoną (!!!). Na dodatek niekoniecznie muszą mieć zdolności do uczenia kogoś. Samemu też łatwiej przyjąć naukę od obcego niż osoby bliskiej. Wiem to bo mam w rodzinie nauczycieli i instruktorów (od dwóch sportów) i mówi się u nas o tym jaka jest różnica między uczeniem osoby obcej a kogoś bliskiego. Bądź twarda i idź na kurs. P.S. Kobiety mają predyspozycje być lepszymi kierowcami niż mężczyźni.

Gość ssq
"moj tata i chlopak tez ucza to wiem jaka to masakra!tylko krtytykuja, czepiaja sie no i smieja ze mnie! instruktor juz jest inny" nic dodać, nic ująć może tyle... że gdy zaczniesz sie uczyć z kimś innym, to właściwie jakbyś uczyła się czegoś innego, jeszcze to polubisz...

Gość kere
tak też myślę że instruktor będzie mieć inne podejście. Nauczy mnie wszystkiego od podstaw, a moze od razu zobaczy że nic z tego...albo wręcz przeciwnie :przekonam sie, pozbędę strachu, polubię jazdę. podobno to może odprężać? na dzień dzisiejszy w to nie wierzę.

Gość ssq
Ja ci tylko współczuję że zaczęłaś uczyć się z chłopakiem. Jestem pewna że zmienisz podejście na jazdach z instruktorem. :) 🖐️

Gość dziewczyno skoro nie masz
przekonania, to się nie ucz. :P a facet niech uczy kolejną :P

Gość kere
:-P