Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szejki

nie mam prawie piersi, a mam duze powdzenie wsrod facetow, jak to wyjasnic?

Polecane posty

Gość szejki

piszecie, ze faceci leca tylko na wielkie biusty, a ja nie mam nawet A i mam ogromne powodzenie:) kolejny wasz stereotyp legl w gruzach

Gość LASKAZCYCKAMI
LUBIĘ LASKI Z MAŁYMI CYCKAMI Gdziekolwiek ruszysz się Tam wszyscy mówią ci Że laska musi mieć duże cyce Gdziekolwiek ruszysz się Tam wszyscy trąbią że Tak mają laski w Ameryce A ja jestem pank I w ramach walki ze wszystkimi schematami Ja jestem pank Lubię laski z małym cyckami! Gdziekolwiek ruszysz się Tam wszyscy mówią ci Że laska musi mieć długie nogi Gdziekolwiek ruszysz się Tam wszyscy trąbią że Jak od sufitu do podłogi A ja jestem pank I w ramach walki ze wszystkimi schematami Ja jestem pank Lubię laski z krótkimi nogami! Lubię laski z krótkimi nogami Lubię laski z krzywymi zębami Lubię laski z brudnymi paznokciami Lubię laski z rozdwojonymi włosami Lubię laski z piegami Lubię laski z pryszczami Lubię laski z małym cyckami!!!

Gość szejki
ej nie podniecaj sie ta piosenka, bo to stare az sie kurzy:O bver- nie wierze ze facet rozmawiajac z kobieta nie lustruje jej ciala, gdyby tego nie robili, to do czesci sypialnia pewnie by nigdy nie dochodzili

Gość LASKAZCYCKAMI
TO TY JESTES STARSZA CHYBA BO TAKI TEKST ZE AZ SIE KURZY TO JUZ NIGDZIE NIE SLYSZALAM DAWNO.JA SIE NIE PODNIECAM JANA TEMAT CYCEK COS TAM DOPISALAM.SAMA MAM LADNE DUZE CYCKI.CALKIEM OKRAGLE.

Gość LASKAZCYCKAMI
A FACETOM SIE PODOBAM ALE NIE PRZEZ CYCKI

Gość szejki
no ale po co wklejasz tekst piosenki? sama mowisz , ze masz duze to po co w ogole sie udzielasz w tym temacie? mam wkleic tekst o tym jakie duze cycki sa oblesne? nawet nie wiem po co reaguje na twoja beznadziena zaczepke:O bver -> wydaje mi sie ze raczej niewiele kobiet nosi duze swetry, wszystkie moje koleznki nosza ubrania podkreslajace sylwetke, te z wiekszym biustem i te z mniejszym, wiec dla facetow to nie jest jakies bardzo trudne domuyslic sie jakie kobieta ma piersi....

Gość bver
masz racje .Ja jednak nie jestem w stanie rozpoznac przy biustach mniejszych od C .ROzmiaru .C,D są widoczne nawet w luznych swetrach.NAtomiast A i B juz niekoniecznie.

Gość hehe to proste
masz powodzenie wsrod pedalow, slyszalam ze ich to kreci (brak piersi)

Gość szejki
moze gdybys byla pedalem, to twoje slowa mialyby jakies znaczenie:O

Gość LASKAZCYCKAMI
MOJE CYCKI NIE SA OBLESNE .JA NIE JESTEM WOGOLE GRUBA I NIEMAM ZADNYCH TLUSTYCH ANI CIEZKICH CYC JA WAZE 43 KG I165 CM .TO NAPEWNO CHYBA NIE SA TAKIE DUZE .NIEWIEM CO TY SOBIE WYOBRAZASZ .JAK TY MASZ POWODZENIE TO JUZ OD RAZU SOBIE POZWALASZ.A DLACZEGO TY MASZ POWODZENIE?

Gość do laski z cyckami
no właśnie wszystko się wyjaśniło-masz duże cycki i jesteś kurduplem. Te małe niwyrośnięte "kaczki" mają zawsze obleśnie duże cycki. to już taki "wiejski"typ. Te ze wsi i małych miasteczek są właśnie kurduplami z dużym cycem.Strasznie nieatrkacyjnie to wygląda-taka mała kulka z przerosniętym cycem.Kobiety smukłe, wysokie są o wiele atrakcyjniejsze niż karakany pałętające się gdzieś pod nogami!!! Najładniejsze są śednie biusty-są sexi, jędrne i w sam raz co do wielkości. większe są już obleśne i nieadekwatne do twojego pewnie młodego wieku.duży cyc pasuje do starej przejrzałej babie po porodzie/porodach.

Gość jezu i przciez
i tak najważniejsza jest twarz i wzrost:) co z tego że jakaś krowa ma cyce skoro jest niereprezentacyjna, bez wyglądu i ma przeciętną twarz???????

Gość jezu i przciez
miało by "jezu przecież":)

Gość njy
ja tez jestem plaska bo mam AA i tez niby na powodeine ne nazekam, kiedys jak nie nosilam ych usztywnianych stanikow mialam duzo adoratorow, teraz zaczelam nosic te zasrane pancerne staniki i niby tez jets ok, ale juz nie czuje sie dobrze, bo czuje, ze oszukuje sama siebie i facetow, czuje sie ogolnie do bani, wiec zaczelam chodzic ostatanio bez stanika, na przekor samej sobie w pewien sposob..juz mnie to malo obchodzi co sobie ktos o mnie pomysli, gdy zobaczy moj maly biust..🌼

Gość lalallalalallal
5

Gość njy
19, juz mi nie urosna

Gość wacek smit
najwazniejsza jest twarz, co z tego ze laska ma fajne cycki, nogi, dupe, jak z twarzy pasztet? takie sa dobre na jeden, albo pare razy do seksu, a jak sie szuka dziewczyny na stale to musi miec ladna twarz reszta wzgledna

A ja pamiętam dwie koleżanki ze studiów. Obie miałay naprawdę małe piersi, jedna baardzo małe. Nie od razu zwróciłem na to uwagę. A to dlatego że z wszystkich kobiet jakie w zyciu znałem, te najbardziej mi się podobały. Mi się nawet marzyło móc je chociaż wnieść na rękach na czwarte pietro. Były zajęte :-( I kazda z nich była moim marzeniem.

Pytalam, bo jesli ktos na forum mowi, ze ma maly biust to pewnie ma jakies 16 lat. Ja mam 23 lata i miseczke AA :/ Troszke malo, ale ogolnie to nie narzekam na brak powodzenia :)

Gość nie chceecdf
masz powodzenie bo pewnie twoja reputacja wystaje poza stanik. kazdy wie ze jestes latwa itd. a zakladajac ze nie puszczasz sie z kazdym i nie masz zlej reputacji to spojrz na to z tej strony - niech kazda z was idiotki w koncu to zrozumie - POWODZENIE, UMAWIANIE SIE NA RANDKI NIE OZNACZA CHECI ZOSTANIA W DLUGIM ZWIAZKU !!!!! co z tego ze masz powodzenie u facetow i chca ciebie zaprosic na kawe, bzykanko? oni chca twojej cippy, chca ciebie przleciec, ale nigdy sie ztoba nie zwiaza na powaznie, pochodza troche i znajda sobie inna. powodzenie mozna miec, ale do zwiazku, slubu to jeszcze bardzo daleko.dla 99% kobiet az za daleko. dajecie sie wodzic za nos, wierzycie w bajeczki, dajecie doopy, a potem placzecie :( tak wiec ciesz sie duzym powodzeniam u facetow poki mozesz, sama zobaczysz u jakich tak naprawde masz powodzenie, dla chodzacych qrwiszonow przewaznie.

Gość comka
jestem deska... ->po co ty sie wypowiadasz? sorry wkurzylo mnie to bo wcale nie masz takich malych piersi. jakasz masz roznice w obwodzie?

Gość do nie chceecdf
to ze ktos ma powodzenie nie oznacza ze sie puscza, tak samo jak to ze ktos jest ladny to pewnie glupi, ze jak ktos jest gruby to smierdzi, a jak ktos ma male oczy to mniej widzi :D

Gość do nie chceecdf
i mozliwe ze ta laska ma powodzenie bo ma charyzme i urok osobisty, bo liczy sie nie tylko wyglad tak jak tobie sie wydaje

Proste.. musisz byc wygadana, sympatyczna, wiecznie sie usmiechac :). W tym istnieje tajemnica powodzenia.

te.. deska.. widzialem twoje foto (o ile bylo twoje) i musze stwierdzic, ze to co widzialem bylo fajowe: )