Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhmmmmmmm

male rozmiary ubrań??

Polecane posty

Gość hhhhhhmmmmmmm

Witam! Mam do Was ogromną prośbe! Znacie może jakieś sklepy w których jest dużo ciuchów o rozmierze XS ?? ?????? Jestem osobą bardzo chudą i mam wielki problem ze znalezieniem dla siebie ciuchów wszystko na mnie wisi nawet S ! błagam pomocy

Gość kie ka
mam ten sam problem.Małe ubrania można kupić w Terranovie ,croppie ,ewentualnie orsay choć te sklepowe XS też są czasami za duże :| Ostatnio kupuję dużo z allegro ,przeważnie pasuje jak sprawdze rozmiary ;)

Gość tez mam problema
trzeba szukac i przymeirzac ja chodze do Orsay Tally Weil w H&M czasem sie cos zdarzy, zalezy jaki ciuch Cropp town Terranova czasami ma cos pasującego reserved odpada totalnie jak dla mnie- a czasami widze fajne ciuszki lecz niestety za duze :(

Gość
H&M i Orsay ma rozmiary zawyżone :/ jak masz rzeczywiste XS to może być na Ciebie za duże... Ja noszę rozmiar 38 góra i 40 dół, czyli M i L, a w Orsayu wchodziłam w sukienki S... z kolei przyjaciółka nosi XS lub S i wiele ciuszków było na nią za dużych... znajduje ciuszki w Zarze, Promodzie, ale ceny są wysokie :/

Gość do Kuraiko
a jakie masz wymiary?

a właśnie wg. mnie w orsayu są małe rozmiary aż xs jest mi zaciasne!! a jestem bardzo chuda...moze to zależy od ubrania...w h&m, new yorker, c&A czasem.

Na Allegro na pewno coś znajdziesz. Ja mam odwrotny problem - nosze duzy rozmiar :). Popatrz u takich sprzedawców jak: Redhoue czy Niszencja. To nowe ciuchy znanych marek np. Next, Vila, Simply, H&M sie zdarza, Etam, Ichi bodajże etc.

Gość =------=
teraz rozmiar xs mozna znalszc prawie w kazdym sklepie. sama nosze ten rozmiar i nie mam najmniejszych problemow ze znaleznieniem ubran dla siebie

Gość
93-95 biust 74 talia (wciągnięta 68:P) 96 najszersze miejsce w udach (biodra trochę mniej) to się raczej nie kwalifikuje na S :P chociaż ostatnio w lumpeksie kupiłam dwie bluzeczki S (nierozciągnięte ;) ) po prostu coś nie tak z rozmiarówką

Gość do Kuraiko
no to faktycznie, Twoje wymiary na rozmiar S nie wskazują:)

Gość bo w lumpach
zazwyczaj jest odzież zangielska, a oni mają inna rozmiarówkę. zazwyczaj z lumpow mam ubrania mniejsze niz "polskie"

Gość k-sia
kuraiko -->i Ty masz problem ze znalezieniem ubran??? moje wymiary to: biust: 80 talia: 61 biodra: 87 (w najszerszym miejscu) (przy wzroscie 163)

Gość k-sia
a przepraszam nie przeczytalam dokladnie wszystkiego;p

Gość tez mam problema
w orsay zalezy od ciuchow jest roznie ja mam problemze znalezieniem bialej bluzki :( ostatnio znalazlam na mnie na przecenie za 20 zł :D i pasowała !!! a te za 60-70 zł byly za duze

no ale co woisujecie np w allegro bluski ? to wyskoczy ich miliony wpialam rozmiar xs wyskoczyly 2 strony tylko ;/ co wpisujecie ??

Gość Dziurcia
są 2 sklepy w ktorych CZASEM znajduje cos w moim rozmiarze jest to Pimkie i Tally Weil ewentualnie allegro moje wymiary to 80-57-80 jesli ktos znalby sklepy w ktorych moze sie ubrac osoba z moimi wymiarami to bede wdzieczna jak da znac .. ;)

a ja mam 157cm wzrostu ale sie przyzwyczailam:P nosze xs albo s :) ubrania na mnie kupuje najczesciej w h&m,zara, pimkie. terranowa ma zanizone bynajmniej wg mnie... raz sie spieszylam kupilam tunike s to nie moglam jej na siebie wcisnać:( :(:( byla jak na 10 letnie dziecko :o