Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo nie mam pojecia

Co o tym sadzicie?

Polecane posty

nic nie napisal :( a po pierwsze 2 spotkania byly na trzezwo, trzecie spotkanie ogolne bo sie spotkalismy grupa - impreza w klubie i troche alkoholu wypilam ale to nie znaczy ze bylam pijana on nie pil bo byl autem no ale jestem zla ze napisalam :( on nic nie napisal, nie mam raportow w tel moze ma tel rozladowany - pocieszam sie jak wariatka mysle ze teraz to ja dostane kosza od niego... eh zycie zycie...

Gość rede
Spokojnie, moze on nie wie co odpisac? Moze jest zaskoczony? A moze boi sie ze jak nagle odpisze to wyjdzie na zbyt napalonego? A moze teraz chce Cie podreczyc za to co zrobilas mu w przeszlosci ;) Albo tez nie ufa Tobie i mysli ze to Twoja chwilowa zachcianka z tym smsem, gierka? Nie wiem, duzo powodow mozna znalezc.

zgadzam się, nie ma co panikować, niektórzy odpisują po kilku dniach z wrażenia;P

aha, poza tym to inny_świat i inny_swiat to ta sama osoba tylko kreseczki nad \"s\" brakuje;]

odpisal wczoraj :) wprawdzie niezbyt wylewnie ale napisal ze tez teskni :D moze zapytam go jak dzis stoi z czasem i sie z nim umowic na spacer? czy to juz bedzie przegiecie i lepiej poczekac?

napisalam ze jesli ma czas i ochote na spotkanie to niech da znac, ale znow milczy... a moze on odpisuje tylko z grzecznosci? :( ehhhh no zobaczymy czy cos skrobnie czy nie, i czy jutro bedzie sie usparwiedliwial czy pusci to w niepamiec :(

ale czemu miałby pisać tylko z grzeczności? całowaliście się, pytał czy jesteś zła, odpisał że też teskni, myślę że gdyby tak nie było to by Cię nie oszukiwał. nie sądze że to tylko grzeczność, myślę że mu zależy i cieszy się że napisałaś:) odpisywanie ciężko mu idzie pewnie dlatego, że nie wie co napisać, żeby nie wyszło na to że jest nachalny.

tym razem sms bez odpowiedzi... eh! juz wiem ze o grzecznosci nie ma tutaj mowy. cos czuje ze jutro czeka mnie ciezki dzien w pracy ale ebde sie szczerzyc i bede wesola jak zawsze i gadac z ludzmi... trzeba zamaskowac mysli ;) jak cos sie zmieni czy wyklaruje to napisze, ale czuje ze przegram ta bitwe, nalezy mi sie za to co wczesniej zrobilam :(

rozmawialam z nim na gg a to co mniej wiecej mi napisal... " nie wiem czego chce, co chwile próbuje sie zakochać ale mi nie wychodzi a.. nie lubie w tych sprawach udawać albo oszukiwac ni wiem czgo chce.. i ni chce robić nic sztuczni wiesz.. dobrze mi jest gdy jstem z tobą ale nic więcj nie jestem w stanie teraz czy zaraz powiedzic czy zrobić.. mozemy ją zamknąć ostatcznie jak chcesz jest 5 minut i jest spoko ale tu chyba nie chodzi o 5 minut... przynajmniej mi" ehhhhh to co najwazniejsze pozatym mielismy isc na kurs tanca, ale jak zapytalam czy nadal chce powiedzial: nie, choć chciałem naprawde zapytalam dlacezgo a on: bo wtedy kidy chciałem miałm inne założnia co o tym sadzicie??? :(

Gość podbijam bo musze