Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona tego nie chce i to porażka

Moja kobieta nie chce mi ssać.

Polecane posty

wiesz co sam to przeczytaj co napisałeś jeszcze raz to wyjaśnienie skąd ty gościu jesteś z kosmosu czy z planety ziemia?? :-))

Gość szkoda gadać
facet jak kocha to zrozumie, że może nie ma odwagi, albo nie chce albo jest jeszcze jakaś inna przyczyna, rozmowa to najlepsza metoda oczywiście dla normalnych a dla ciebie to już nie ma rady, ta dziewczyna i tak będzie miała z tobą przejebane jak z tobą zostanie, egoista i kawał skurwysyna, który żąda bo inaczej....łaskawiec, teraz nawet kobieta z dzieckiem znajdzie kogos kto ją bedzie kochał i szanował

Gość do wal suke
a temat to jak zwyle prowokacja zapryszczonego młodego onanisty, który kobietę widział jedynie na ekranie monitora. niestety jest takim debilem że nawet nie potrafi ściągnąć interesującej go tematyki (czyli ssanie) zmuszony jest więc oglądać co się nawinie albo co ściągnął jego ojciec i zapomniał wywalić z dysku swoje frustracje wyładowuej na kobiecym forum hej starsi doświadczeni onaniści - może wspomożecie przygłupiego kolegę i łaskawie wskażecie mu linki ze ssącymi paniami?

Gość gość
kurde to słabo, jak miałem 17 lat to pierwszy raz mi koleżanka pod kołdra ssała siurasa, najpierw w ręke wzięła a potem do buzi bo ją jarało, że mam owłosionego i grubego :D A później dała sobie w c**eczke wcisnąć :P