Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aluska 432876412

pomozcie ! nie wiem co mam myslec

Polecane posty

Gość aluska 432876412

witam was. mam 18 lat.. uprawiałam peeting z moim chlopakiem pare miesiecy temu.. na 2 dzień było mi nie dobrze oraz mialam jasny sluz i bylo go pelno!pozniej zaczeły bolec mnie piersi po tyg bylo wszystko ok, od tamtej pory mialam juz 2 miesiączki(obfite) czy moge byc w ciazy?! jak myslicie:( nie piszcie o tescie bo mam zamiar zrobic.. chce zobaczyc co wy o tym sadzicie..

Gość o matko swieta

Gość jjjjjjjjja
ja mysle ze jesli to nie jest prowokacja to jestes naprawde głupia...wybacz za szczerosc ale inaczej nie moge tego nazwac:o

Gość aluska 432876412
tak w tym roku skoncze 18! juz sie tyle tu naczytalam ze nie wiem co mam myslec:|

Gość o matko swieta
ty myslisz ze objawy ciazy pojawiaja sie na drugi dzien...a biologie ty w szkole mialas

Gość aluska 432876412
lol :/ wiem ze obajwy ni ewystepuja na 2 dzien;/ ale przeczytalam ze jedna kobieta strajaca sie o dziecko miala tak jak ja;/ i nie musicie po mnie jechac;/ pf nara

Gość aluska 432876412
miała NORMALNE miesiaczki i nie jestem dzieckiem ;]

Gość amelia81
test tu bedzie zbędny...!Jeżeli miałaś bardzo obfite miesiączki (przy ciąży b. skąpe), twoje objawy ustąpiły (w ciąży pojawiaja się ok. 2-3 tyg. po zapłodnieniu!) to nie masz się czym martwić!