Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość after today

czy z samego seksu cos moze byc??????

Polecane posty

Gość after today

czy ktos zna przypadek, ze facet ktory spotykał sie z laska tylko dla seksu.... potem sie kiedys z nią zwiazał.... czy te znajomosci sie zawsze zle konczą

Gość myśle że może
coś być ,jeśli obie strony myślą poważnie o sobie

Gość kamilkaaaaaaaa
nie zawsz zle ;) kiedys moj przyjaciel tak robił.. (nie popierwam tego:) ) mowił ze ta kobieta jest tylko do ruchania ;s ale ale.. cos zaiskrzyło i byli razem :D hm to bylo z 2 lata temu :P i on juz ma nastepna

Gość after today
a Panowie co powiedzą?

Gość maturka z podwórka
takiej laski to chyba facet nie sznuje.... tak mi sie wydaje ale mam dopiero 18 lat to nie bede katechizowac nikogo :)

Gość 25 latka
jesli chce wylacznie seksu,to na pewno nie mysli o niej powaznie a czy uczucie moze sie wykreowac jedynie z seksu,chyba tak

Gość Atak z boku
Z samego seksu nic nie będzie no chyba że dzieci jak ktoś już to zauważył wcześniej. Żeby było więcej musi być to "coś" .

Gość poloecialal
miłosc moze byc nienawisc moze byc dzieci moga byc wspomnienia moga byc nadzieje moga byc choroby... etc

Gość izabela z oploa
włąsnie , ja tez mam taki problem spotykam sie z chłopakiem, on ma 26 lat a ja 20 , to jest moj pierwszy chłopak. po 3 miechach poszlismy do łozka, a teraz po poł roku to mi sie wydaje , ze tylko do jednego mu jestem potrzebna i moze mnie nie kocha((((

Gość sloneczkooo6
a ja mysle ze moze...u mnie tak jest..najpierw sie spotykalismy,byl seks,nie tylko oczywiscie,rozomwy tez i fajnie nam sie spedzalo czas,ale mysle ze glownie o seks chodzilo,teraz jestesmy razem i on swiata poza mna nie widzi...czuje ze naprawde mnie kocha, po prostu wczesniej nie chcial miec dziewczyny a teraz zmienil zdanie...zyzce powodzenia:)i trzymam kciuki:)

Gość AnnMIho
a ja znam przypadek moj kolega poszedl z dziewczyna do lozka na pierwszej randce a potem byli ze soba jakies 4 lata

Gość co ma byc to bedzie

Gość myślę że to tak
seks jest bardzo ważny w związku i jeśli obie strony tak myślą, zawsze jest nadzieja, że się uda tak jak jest ryzyko, że w normalnym związku, gdy w seksie sie zacznie psuć, może się wszystko rozlecieć...