Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zakamuflowana

Szukam męża.

Polecane posty

Poważnie :) Czekam na propozycję Panów w wieku 23-33 lat ! ps min 180cm bo sama mam 173-4 Pozdrawiam

hehe szatynka wyjdz na miasto i poszukaj :) przynajmniej wybierzesz najpierw w kategorii wygladu pozniej ocenisz charakter tu na kafee przeciez wszyscy klamia :P

Gość obserwator kafeterii
sama nie wiesz czego chcesz, jeden ci pisał to nie pasował, szukasz i nie wiesz czego. seksu ci brakuje i tyle a nie męża!

Gość mysle że
pierdzielisz jak potluczona

lagi nie dam rady :classic_cool: dziś znowu na śniadanie objadłam się oryginalnym tiramisu :P :D obserwator - nie zgadza się, nie wiem o kim mówisz, jeden mi pasował, tylko że mieszka na 2 końcu Polski.

ty mi ciagle piszesz o tym teramisu :) swinia :P ;) do wieczorka sie przetrawi i idz poszukaj w swiecie realnym ;)

Gość gagah
Laska, przestań się tak lansować, bo to naprawdę żałosne. Któryś topik z kolei. Wścieku macicy dostałaś, czy co??? Nie martw się, jak jesteś taka piękna, zgrabna i ponętna jak się opisujesz, znajdziesz kogoś wcześniej czy później w mniej upokarzający spokój.

Gość mysle że
gagah dokladnie ,oszczedz nas i przestan

gagah - nie lansuję się, miejsce jest dostępne dla wszystkim, więc sobie rozbiłam tutaj namiocik i przeczekam do ładnej pogody. Nie pisałam, nigdy że jestem taka piękna i ponętna, jestem pszczur pospolitus :classic_cool: i piszę już to nty raz ! skoro miłość można spotkać w parku, w mieście, na uczelni, to dlaczego nie tutaj ;).

Gość obserwator kafeterii
która normalna kobieta pisze cały czas na forum ,ze chce chłopa. Cipa Ci oszalał, pamiętaj ciało uruchomione raz puszcza się dalje!!!!

Gość c.l.
Tematy nieraz zacinają się :-(

obserwator - założyłam raptem 2 takie topici :O 🖐️ a jeśli Ty tak pochoponie wysuwasz wnioski, to pewnie sam jesteś niedojedzony, w myśl, głodnemu chleb na myśli 🖐️

Gość jak sie nie
to i tak za dwa za duzo,nie mowiac o wczorajszym dniu