Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

akwamaryna

drobny gest dla chłopaka???

Polecane posty

mam pytanie. co robicie dla swoich facetów? chodzi mi o takie drobne gesty które robicie bez okazji? faceci np. kupują nam czekoladki, kwiatki bez okazji. a my co mozemy dla nich zrobic? macie jakis pomysl? chcialabym zrobic przyjemnośc mojemu chłopakowi. moze jakis drobny upominek? piszcie :) a wy faceci z czego bylibyscie zadowoleni?

Kup mu jakies perfum lub cos :) powiesz ze była okazja i pomyslałas o nim ;)

Gość sdsds
gdyby kobieta włozyła dobrą bieliznę i zrobiła mi lodzika;)

no tak perfum, ale to kosztuje i to sporo. a ja nie mam dochodow. chodzi mi o jakis drobny gest. nie chodzi o seks :O

Gość sdsds
Ale facet napewno się ucieszy,dużo zyskasz w jego oczach:)

Gość do sdsds
ja tak lubie zaskakiwac goscia :P ale mysle tez zeby tto jakos urozmaicic tylko nie mam pomyslu :P wprowadze peicz hhaa

Gość ryszarda_P
perfumy!!!!!!!! Zdarza mi się kupić mu kosmetyki np. żel pod prysznic, dezodorant itp. Czasem kupuję też boxerki, jakieś rzeczy do jedzenia, które lubi, przygotowuję specjalne obiadki,kolacje, czasem po prostu skoczę po piwo, a czasem ubiorę bieliznę :) :) :)

Gość jesli nie masz duzo kasy
to moze kup mu jakis balsam po goleniu np z nivea chyba nie sa drogie ...lub jais zel pod prysznic jak ryszdr napisal wyzej:)

Gość ja mojemu byłem chłopakowi kup
owałam dużo różnych rzeczy bez okazji, bo wiedziałam, ze nie ma kasy. I to nie dla siebie, ale tak ogólnie, ze ma biedną rodzinę. Kupowałam mu i ubrania, jak tylko coś udało mi się zarobić, i perfumy i np. filmy, bo on uwielbia filmy na dvd i je kolekcjonuje. Ale to zazwyczaj jak były jakieś okazje, żeby mu nie było głupio, albo tak po prstu, jakis drobiazg raz na jakiś czas. Oprócz tego np. przywoziłam mu jedzenie, kiedy był cały dzień na nogach, w pracy czy na uczelni, zapraszałam go na jedzenie, kawę czy piwo, jak nie miał kasy. No i tyle.

Gość xxxyyyzzz
A czym się Twój chłopak interesuje? Jakie ma hobby?