Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polinka_

pytanie nietypowe ale dla mnie bardzo ważne

Polecane posty

Gość polinka_

kochani czy znacie jakies sposoby na ujędrnienie skóry napletka? mój chłopak ma strasznie pomarszczoną i nie wygląda to zbyt estetycznie :-( czy są moje jakieś ujędrniające kremy do higieny intymnej dla panów, albo coś w tym stylu? z góry dzieki za odpowiedzi. pozadrawiam :-)

no niema takowych ale wystarczy zapewne balsam lub Krem ujędrniający... albo oliwka taka :) oba kosmetyki można kupić w Avonie lub w jakimś sklepie z kosmetykami.

Gość polinka_
nie wiem czy w mojej miejscowości jest Avona :-( no i jak pójde do tej Avony to przecież nie zapytam wprost o oliwke do napletka :-( ale dziekuje za rade :-)

Avon - musisz znaleźć konsultatna bądź konsultantke. Ona Ci da katalog i są tam różne kosmetyki.Wtedy sobie zmaówisz. Mówie Ci niema \"remów do napletków\" Wystarczy zwykły krem

Gość czy
Avon to przecież takie coś wysyłkowe, wystarczy że jakaś twoja kol. jest konsultantką i da Ci katalog, potwem u niej zamaiwiasz i po sprawie

Gość dzieckopalaczy
JA akurat jestem konsultantem. Zbieram zamówienia i przychodzą kosmetyki do mnie i ja rozdaje :P

Gość polinka_
caleb> teraz zrozumiałam :-) powiedz mi jeszcze prosze, czy czesto trzeba taki krem wcierać i jak to robić żeby przy tym wcieraniu mój chłopak jednocześnie nie zaspokajał sie czyli prosciej rzecz ujmując nie marszył bez potrzeby tego napletka? :-( sama rozumiesz że wtedy nie bedzie pożadanego efektu :-(

ja tez Konsultantem jestem...no więc niewiem jakiś krem albo oliwka bądź balsam

hmmm...dotykanie narządów płciowych powoduje erekcje więc w sumie to nie zaspokojanie...krem możliwe raz dziennie ale mozesz kilka razy zeby bylo szybciej...Ja sam mając suchą skóre na twarzy krem mi niepomagał lecz oliwka...spróboj krem a potem oliwke... jak uzywasz oliwki to najpier namocz wodą napletek i posmaruj go oliwką... oliwka kilka razy więcej nawilża

a jeżeli twój partner przy ściąganiu napletka z penisa odczuwa ból to może to być stulejka leczona operacyjnie wtedy musi iść do urologa

Gość polinka_
proponuje bez tekstów o obcinaniu :-( to dla ciebie może wydać sie głupie, ale dla mnie estetyczny wygląd męskiego przyrodzenia ma znaczenie. poza tym czytałam gdzieś że dobry seks jest właśnie uzależniony od stopnia zmarszczenia napletka i im bardziej zmarszczony tym kobieta ma większe problemy z orgazmem pochwowym :-( może to zabrzmi troche egoistycznie, ale chce to zrobić także dla siebie :-)

Gość ja pierdolęęęę
co za topik

Gość a tam takie tam
zacznij od ujędrniania swoich warg sromowych bo może Twój facet uważa, że są nieestetycznie pomarszczone :O

Gość polinka_
a nie wiecie co moze byc przyczyna tego że siurek mojego faceta tak bardzo cuchnie?

zamiast wymyślać głupie nicki mógłbyś pomóc koleżance -,-

narządy płciowe trzeba myć od zewnątrz jak i od wewnątrz...człowiek się poco więc śmierdzi

dziekuje celeb :-) musiałam zahasłować pseudonim bo ktoś pisał na takim samym jak mój i w dodatku wypisywał wulgarne bzdury :-(

czy to znaczy że jesteś facetem? wiesz, ja jestem na tej stronie od niedawna i nie sądziłam że jakiś mężczyzna może tutaj pisać, a już napewno tak mądrze i sensownie jak ty doradzać :-) ty napewno masz gładziutki napletek i twoja kobieta jest z ciebie zadowolona :-) eh........żeby mój chłopak chciał być taki jak ty :-(

Gość ja pierdolęęęę
:O

Gość dzieckopalaczy
...xD to forum jest dla wszystkich a pisze że tylko dla dziewczyn...a nie jestem jeszcze pełnoletni brakuje mi aż 3 lata ale zabłysnąłem intelektem :D:D a ja jak na razie nie mam problemów z napletkiem :)

\"dziekcopalaczy\" to ja :P jakoś inny nick mialem wpisany :P

Jest na to rada: posmaruj gęsim smalcem i mocz w wodzie przez tydzień. Powinno pomóc. 🖐️

Gość caleb na elce
masz juz przesrane...

ej, dlaczego masz taki sam czarny pseudonim jak ja? :-( poza kolegą celeb, który okazał się bardzo miłym i doświadczonym facetem nie ma tutaj normalnych ludzi :-( wstydźcie sie kobiety :-(

Pytanie raczej do Ciebie, wstrętna podszywaczko. Ja ten nick mam już długo :P

Gość dziewojo skoncz juz...
sama sie wstydz! Durne pytania zadajesz, zmien faceta jak ci sie jego siurak nie podoba...biedny facet :/

Gość Atak z boku
"ujędrnianie skory napletka" ??? Czego to ludzie nie wymyślą... :-)