Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasandra66

Chciałabym zostać prostytutką...

Polecane posty

Gość cleo20
Znowu wtrące swoje 3 grosze, w dzisiejszych czasach jest naprawdę bardzo trudno o dobrą pracę, za 800zl na ręke mozna pracowac owszem, ale jesli jest sie jedynym zywicielem rodziny no to proponuje sprobowac utrzymania siebie, domu i jeszcze kogos za te 800zl, zycze powodzenia. A tym ktorzy potępiaja a nigdy nie mieli stycznosci z branża sexbiznesu proponuje dowiedziec sie najpierw dlaczego ktos to robi. Bo jak napisalam wczesniej nie kazda prostytutka przepuszcza pieniadze na drogie kosmetyki, narkotyki i imprezki! Nie oceniajcie zanim nie poznacie!

Gość cleo20
o czym Ty mowisz bo ciezko Cie zrozumiec

Gość anti-biatch
Hehehe... Sie wytworzyło dziwkarskie kółko wzajemnej adoracji. Jakie zaradne niunie, se radzą w życiu... tak myślą... ale kiedyś przyjdzie czas na refleksję...

Gość Róbi
hej przeczytałam wszystkie opinie i z niektórymi się wcale nie zgadzam bo to jest naprawdę fajne robię to już 5lat i jak narazię to nie mam zamiaru z tego zrezygnować. Ponieważ idzie poznać dużo fajnych ludzi nieraz nawet sławnych przystojniaków... i dla nie to nie ma różnicy czy stary czy młody lubie to i to robię ... więc jeżeli cię to kręci to rób to śmiało a nie słuchaj innych kocico;* mrrrrrr;* Z powarzeniem Rubi

Gość myysia
Zazdroszcze dziewczynom, ktore mowia tak jak rubi- "robię to bo lubię, bo mam fajnych znajomych " Jestem w "zawodzie " poł roku, niedługo, ale i niekrótko, Wiele widziałam, jescze więcej słyszałam.. Prostytucja ma swoje zle i dobre strony. Dobrą jest chyba jedynie to, że możesz zarobić w ..uj kasy w kilka minut, nie musisz miec o tego zanych predyspozycji, nawet fizycznych, choc wiadomo, oczywiscie, że lane, inteligentne zarabiają więcej. Nie polecam czat-sponsorów, nie polecam również wyjazdów zagranicznych. Niestety czasy handlu kobietami wcale sie nie skonczyly. Nie dawno rozmawialam osobiscie z dziewczyna, która wyjechala do agencji do Berlina. Ruchała się za jedzenie i spanie ;/ Została zwyczajnie sprzedana, dopiero po 2,5 roku jakims cuem udalo jej sie wrocic o kraju. A sprzedał ja własny kumpel ;/ Dlatego jeśli wyjeżdżacie , musicie być w 100 % pewne gdzie jedziecie, najlepiej do takiej agencji gdzie wczesniej byla lub jest jakas znajoma .. w kolejnym komencie napisze o sobie...

Gość myysia
Ja mam 20 lat i tak jak wspominalam jestem dziwka od pol roku... Zaczelam pracowac, gdyz wlasciwie nie mialam za co zyc.moj facet wyjechal za granice i przestal dawac jakiekolwiek znaki zycia.. zostałam sama z dzieckiem, drugim w drodze, w wynajetym przez niego mieskzaniu.. zaczelam kombinowac przez neta, oszukiwac ludzi.. w sierpniu odbyla sie rozprawa- otrzymalam 1.5 w zawieszeniu an 3 i co dalej robic ? Przeprowadzilam sie do innej wiekszej miejscowosci do matki. ( mieszkala u swojego faceta). nie bylo mu na reke znosic mnie, dzieciaki, utrzymywac nas... i wtey trafilam na ogloszenie agencji.. spotkalam sie z szefem, sprawdzilam.. postanowilam zostac.. wyprowadzilam sie od mamy, jestem w stanie oplacic mieszkanie, jedzenie, swoje studia, przedszkole dla corki.. i ucze sie, ucze, i jescze raz ucze .. nie mozna byc dziwka przez cale zycie kiedys mlodosc i uroda mija, a kazda prostytutka z czasem zwyczajnie wypala sie "zawodowo" i przestaje zarabiac ;/ Gdyby ktoś chciał się czegoś dowiedzieć, proszę się odzywac, napisze wszystko co wiem, ale nie dupom, ktore chca zarobic zeby zarobic na cienie od Diora i kremy Lancome, ale takim które sa naprawde w ciezkiej sytuacji

Gość nie musisz w a.t.
daj swoja oferte,nr.te,a sie nie odpedzisz od klientvw..to gwarantuje,.mnie kreci jak kobieta naga jest siusia i robi mi smaczna kupke do mego pyska,mmniam uwielbiam to kiedys w a.t.bylem jakos 2,5roku temu tam byla taka agatka z,ajebista brvnetka nasiusiala mi do pyska zjadlem jej kupe,prosto z jej pupci.mmniam delicje doslownie miodek.mam chopla na tym punkcie.usluga kosztowala 250zl,bardzo milo to wspominam.mogla bys napisac,czy zrobila bys to samo facetowi nr,790748779,czekam.

Gość jak wejdziesz
ile autorka ma lat bo nie doczytałam?

Gość myysia
zauwazcie ze autorka juz od 3 lat pracuje w tym zawodzie...

Gość AveNaPrzetrwanie
Pomyśl o wpływie tego zajęcia na Twoją psychikę. Kiedyś z tym skończysz, pewnie weźmiesz z kimś ślub. Z czasem urazy psychiczne dadzą o sobie znać i będzie z Tobą tylko problem. Utrudnisz życie sobie i swoim bliskim.

Gość daria transka
Witaj. Rozumiem cie. Ja takze uwielbiam sex i lubie byc traktowana przedmiotowo. Juz od 6miesiecy pracuje jako trans prostytutka we frankfurcie i jestem zadowolona. Ja znalazlam prace pomimo ze grupa klientow jest duzo wezsza. Dziewczyny nie maja problemow z praca w tym fachu. W niemczech z regoly jest mitte tj placisz ustalona stawke za tydzien lub 60/40 gdzie 60% jest dla ciebie od kazdego klienta plus uslugi dodatkowe.Jak myslisz powaznie to bez problemu znajdziesz prace. Np duzo prywatek w niemczech prowadza polacy. Warunki z reguly tez sa super. Pozdrawiam. p.s. oczywiscie wyboru czy chcesz byc prostytutka musisz dokonac sama.

Gość Luiza900
praca w londynie, bezpieczenstwo i dyskrecja bardzo wysokie zarobki luiza900@o2.pl

Gość Przemas
Myysia nadal to robisz sprawia ci to choć cień przyjemności

@ Daria mam różne wieści na tematy prywatek prowadzonych przez Polaków za granicą. Osobiście uważam, że przed ewentualnym wyjazdem warto się rozejrzeć trochę szerzej i porównać oferty. dziewczyny są w stanie w sprawnie działającym niemieckim burdelu zarabiać 1500 - 3000 euro w tydzień. to stawka warta rozważenia... ------- PS: to nie "mitte" (środek) a "miete" czyli czynsz ;)

Gość do autorki tegoż topiku
Nie można się uważać za porządną niewiastę i być nierządnicą. Są to dwie przeciwstawne rzeczy.

Gość addam
POLECAM PRZECZYTAĆ POST "dina6" NA PIERWSZEJ STRONIE I UCZYĆ SIĘ NA CUDZYCH BŁĘDACH. Btw, jak by dzieci prostytutek dowiedziały się co ich mamy robią wolałyby z pewnością biednie żyć. To nie jest wytłumaczenie, że "kasy nie ma". Wielu ludziom brakuje pieniędzy i nie prostytuują się. Poza tym co ma powiedzieć biedny facet... idzie zbierać puszki i życie toczy się dalej. Jakaś tam pomoc socjalna też jest.

Gość Sabina7575
ja mam identyczne mysli.bardzo chcialabm sprobowac

Gość kra-m
To nie prosty zawod. Najpierw przez pare dni bedziesz dojezdzana, czyli wielokrotnie w ciagu dnia gwalcona.

Gość ywette
Jakie to marzenia mają współczesne kobiety Kiedys dziewczyny marzyły o byciu lekarzem, piellegniarka a dziś? O byciu prostytutką....Jakie czasy takie zawody....

Gość Sabina7575
o tym dojezdzaniu tez juz slyszalam.czy jest ono zawsze?

Gość dobra rada dla ciebie
1000zł noc 500zł luksusowa 200 400 pierwsza lepsza w 1-2 h 100 anal+oral+lody only w 1h 50 samo oglądanie dojazd na własny koszt lub przy następnym razie (standard)

Gość Sabina7575
czy jest tak na poczatek mozliwosc zostania przy tym ogladaniu?

Gość kra-m
Jako prostytutka masz swojego "opiekuna", ktory kasuje od ciebie czesc kasy. I przez niego i jego kolegow jestes jakis czas dojezdzana, zebys sie pozbyla zachamowan.

Gość Barbarka na 102
Jakie stare tematy. Ciekawe co dalej z kasandrą, autorką tematu.

Gość Nie wierzę w to
Myślisz, że się dorobiła i ma piękny dom i kochającego męża? Uwolniła się od przeszłości? Raczej stoi wieczorami gdzieś na ulicy i tyle.

Gość Msisrossssdssssgss54r
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Kamagra i moja zona jest zadowolona.