Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasandra66

Chciałabym zostać prostytutką...

Polecane posty

też bym chciala . Mysle ze to lepsze i ciekawsze zycie . jestem bardzo ładna kazdy tak mowi , zreszta mam oczy sama widze , nie wywyrzszam sie jakos znacznie ale wiem ze wyglad w tym temacie ma znaczenie . chcialabym sprubowac ale nie mam kontaktów ani dojsc do takich spraw :(

Gość Ciekawskie Jajco a co :D
Jak tam śliczna dziewiętnastko nie zniechęciłaś się?

Gość panna jak trala
Tez o tym myslalam, aktualnie jestem ladna 24 latka,a jako 17 bylam zakompleksiona kujonka ! i wlasnie wtedy przyszla mi pierwsza mysl,bo wydawalo mi sie ,ze seks i to,ze mnie porzadaja"jacys" mezczyzni podniesie moje ego,zmienilam zdanie,kiedy zeszczuplalam 10 kg ,zaczelam o siebie dbac i dostalam sie na prestizowe studia :) aktualnie jestem na 4 roku :) uroda-jeszcze lepsza,wyniki w nauce tez i myslenie nad doktoratem,a co by bylo gdybym wybrala prostystucje? a dodam ,ze pracowalam jako modelka,tam to bylo dziwkarstwo,ale dlatego zrezygnowalam :) Przebieram przystojnych facetow,ucze sie i ciesze z zycia ! p.s.uroda za 20 lat przeminie,ale wyksztalcenie ?pomyslcie ! pozdrawiam panna jak tralala :)

Gość ppodryw
jak sa jakies Panie tym zainteresowane pisac kokos123319@wp.pl tylko ze to praca w Niemczech.i zarobki dzielone na pol. Daje ci zakfaterowanie itd chcesz wiedziec wiecej to pisz

Gość ppodryw
a i 1000% dyskrecji

Gość gość
Ja jestem prostytutka od 10 roku życia. Uciekłam z domu do mi się to podobało mam 14lat.I jestem najczęściej brana. To fajna praca. Nigdy nie bież tabletek i prezerwatyw bo to wtedy zmienia wszystko i dostajesz mniej kasy. Ja za jeden raz biorę od 500 do 3000zł. Nie lubię ******* się z murzynami oni nie potrafią wciskach k***sów do dziury. W wieku 10 i pół lat powoększylam sobie cycki na największy rozmiar. Mam 5 dzieci i jestem zadowolona. Mam także męża.który ma 46 lat ( ja 14) i mam z nim 2 dzieci( tych z 5) i 2 w drodze. Mam 14 lat jestem mężatka z 5 (prawie 7) dzieci i jestem nadal d***** i nigdy z tego nie zrezygnuje bo jestem piękna szczupła wysoką i bez rostepow po 5 porodach Może się kiedyś spodkamy <3

Gość PAN w garniturze
SzukamNiewolnic@wp.pl

Gość trans
Ja jestem trans chcę przejść całkowita przemianę, by zostać prostytutką. Może jest ktoś zainteresowany, by pomóc mi w realizacji mojego przedsięwzięcia.

Gość transka
do poprzedniego wpisu mój adres magtranska@wp.pl

Gość transka
do poprzedniego wpisu magtranska@wp.pl

Gość gość
Czym różni się k***a od prawdziwej kobiety ? Tym że ptawdziwa kobieta się szanuje i nie ważne jaką ma sytuacje może iść pracować w normalnej pracy

Gość Super cipulka gorącaa
To wszystko co ludzie mówią o prostytutkach ro nieprawda ! Są to miłe i fajne dziewczyny. Nawet lepsze, jak te zwykłe babki. Ja sama jestem dziwką od roku i nie żałuję. Mam 23 lata. Oczywiście wszyscy rozpowiadają plotki, że dajemy dupę za przeproszeniem po to, żeby faceci nas zerżnęli i zapłacili. Nieprawda. Ja to robię, bo rodzice wyrzucili mnie z domu za to, że znalazłam sobie chłopaka nie w ich guście i poszłam z nim raz do łóżka. Chodzę na studia, ubieram się normalnie. Prostytutką jestem tylko po to, żeby mieć na życie. W żadnej pracy mnie nie przyjęli. A się dobrze uczę. Mój obecny drugi facet z którym mieszkam akceptuje mój zawód. Mamy swój dom. Zrobiliśmy specjalne tak jakby "studio" dla mnie i dla klientów. Mój chłopak niczego nie widzi, siedzi przed komputerem. A ja w tym czasie uprawiam seks. Oczywiście jest do tego pomieszczenia drugie specjalne wejście i mój facet nie zajrzy tam nawet na moment. Biorę za noc około 500-700 złotych. To zależy od usług. I tu kolejna plotka-ludzie myślą, że to klienci rozkazują rzekomej dziwce, a ona robi to, co każą. To również kłamstwo, jest odwrotnie. Nikt nie może Cię zmusić do wypicia spermy, czy seksu analnego. Ja robię tak, że dzień przed umówionym seksem spotykam się z klientem i on wybiera jaką mam mieć bieliznę ( pokazuję szafę ), jakie będą pozycje, gadżety, co zrobimy. Jeżeli coś mi nie pasuje od razu mówię nie. Żaden wieśniak nie może Ci wejść do cipki bez twojej zgody. I mam ogłoszenie w gazecie, że jestem no wiesz czym... Według mnie warto spróbować, ale nie w burdelu, bo jeszcze Cię ktoś zgwałci...

Gość gość
ja tez

Gość gość
Byłam, przeżyłam . Spałam ze starymi , młodymi, pięknymi jak i brzydkimi. Nigdy nie czułam urazy, odrazy, obrzydzenia. Połączyłam przyjemne z pożytecznym. Dzięki temu jestem osobą nie zależną, nie przemęczona - mam czas na to co chce i kiedy chce. Nikt mi nie dyktuje co mam robić. Wiem jacy są faceci. Lubię seks a to , że jestem materialistką to Lubie za to dostawać kasę. Jestem szczęśliwa, bo facet zaspokojony i ja. Orgazmy mam przy którymś kliencie. Spuścii się w gumkę i pójdzie dalej szczęśliwy zaspokojony zrelaksowany. A ja czekam na kolejny hajs. Niestety nie każdy do tego się nadaje. Trzeba mieć charakter i silna psychikę i lubić seks za pieniądze. Trzeba być Kurwa z charakterem wyrafinowana.

Gość natka

a ja chciałabym nie dla hajsu a dla seksu,  przejeżdżam  codziennie do pracy obok miejsca gdzie stoi przydrożna  kurewka  i ciągle jest zajęta, strasznie działa mi to na wyobraźnie, myślę jak robi i z kim,  chciałabym tak codziennie mieć ze 20 klientów, takich z drogi trochę przepoconych zmęczonych takich zwykłych roboli, wsiadałabym do auta ssała, lizała wypinała, dawała, marzę o tym, jestem dobrze sytuowana finansowa i lubie seks brutalnie, ostro z kilkoma nawet na raz,  chciałabym byc poprostu dobrze r.u.ch.a.na.  bo mój mężulek to 2 razy stęknie i po wszyystkim,  a ja potrzebuję porządnego ...enia i to dużo

Gość alka
15 godzin temu, Gość natka napisał:

byc poprostu dobrze r.u.ch.a.na.  bo mój mężulek to 2 razy stęknie i po wszyystkim,  a ja potrzebuję porządnego ...enia i to dużo

mój w drugą stronę ... bardzo mocno i długo może ... jest taki nakręcony, czasami brutalny, mówi mi wulgaryzmy tak obrzydliwe, że wstyd powtórzyć ale mnie to kręci. Bywa tak, że po godzinie ostrego seksu nie potrafi się jeszcze spuścić i jest sfrustrowany  gdy robimy przerwę bo ja już wymiękam to chodzi nadal nakręcony za mną jak pies za suką. Czasami ostro mu zwalam ręką a czasami dopada mnie drugi raz i w końcu dochodzi.